19

Анонимен

преди 1 месец

Фашиското МО да се размърда, не само да изпраща колети на Покрайна и да кани НАТО! Мръсни фашаги!

18

Анонимен

преди 1 месец

Нямаме ли пожарни вертолети?

17

Анонимен

преди 1 месец

А оня главунчестия жив ли е? Какво чака да стане, та да се намеси държавата? Алооу, има ли пилот самолета?

16

Анонимен

преди 1 месец

Каква е тази гавра от страна на държавата? Хубаво искат се доброволци но поне държавата трябва да осигури дрехи и средства за гасене. Значи не стига че хората ще ходят там доброволно но и да им искат екипировка това вече е прекалено.

15

Анонимен

преди 1 месец

Армия няма ли бе? Пращайте всички 30-40 хил. да стъпчат огъня, за какво им плащаме. По цял ден нищо не правят, ни-що! Само наряди, голема работа!

14

Анонимен

преди 1 месец

Абе кви глупости коментирате хора,вече ви казах българин няма да подмине българин в беда И В ТОВАСЕ УВЕРИХ ЗА 15 ГОДИНИ В ЧУЖБИНА ,да държавата ни е в лош момент но сме корава нация.ПОЗВОЛЯВАТЕ на *** ОТХВЪРЛЕНИ ОТ БЪЛГАРСКОТО ОБЩСТВО ДА ВИ ДАВАТ НАЗИДАТЕЛЕН ТОН.Пебса укорява родителте си

13

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 12 - Не мисля, ако поне на един от тях беше изгоряла вилата или къща, да, но днес по тв само възрастни хора дават с изгорели къщи, молещи за помощ. А и няма един да помага при гасенето на пожарите. Излиза, че протестът е срещу самите нас, а не срещу тях.

12

Анонимен

преди 1 месец

А НЕ СМЯТАТЕ ЛИ ЧЕ ТЕЗИ ПОЖАРИ СА ЕДИН ВИД ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАШИТЕ ФАШИСКИ УПРАВНИЦИ

11

Анонимен

преди 1 месец

8 аиде да не клеветиш брато , мои приятел е вече 2 ден в тоя ад и момчетата с него са доброволци от години ,просто не желаят имената им да се разнасят по жълтите весници .Аз самият ако не съм с физически проблем ,щях да съм до тях.Вашият аршин си е ваш ,не мерете другите с него

10

КуКлус

преди 1 месец

През 2007г. Русия изпрати Анфибия с двучленен екипаж за да може денонощно да гаси огромния пожар край Стара Загора ...единственото условие беше да бъде платено горивото на този уникален 40 тонов самолет .....в същото време една отбратските ни приятелски съюзнически страни Германия предлага 3 хеликоптера но срешу съответно заплащане но така и не получава тази помощ ! На Русия е нужно закъснение от 1 час за да организира 2-ри екип за да работи самолета денонощно !

9

Анонимен

преди 1 месец

Точно тия горски пожари не всеки може да ги гаси, т.е. човек без подготовка, опасно е да не се дадат и жертви. Но може да се помага на хората с изгорелите къщи. Като гледам стари самотни хора в безизходица, останали без нищо, дето цял живот са го събирали, със сълзи в очите, да не им е човек на мястото.

8

до 2

преди 1 месец

До Анонимен,не знам за брадчедите,ама българин добровец е няма такова животно,хората от други страни ходят по Африка,в бедни страни,да помагат,вземат деца от там,нали не си представяш,че взелия се за бог българин ще направи нещо подобно той е над всички останали,българина без пари добър ден не ти казва,ще иде доброволец,добър ви е вица,но не смешен

7

Аха

преди 1 месец

Доброволци, т.е. някой да им работи безплатно? При това с риск за живота си. Даже НПО-тата работят за субсидии, а уж са благотворителни организации.

6

Шаши

преди 1 месец

С колеги бихме отишли, обаче сме дежурни. Как да оправдаем този ден? Трябва да си пазим горите. Политиците ще измрат, някои ще ги пушнат, но България ще остане.

5

помпиер

преди 1 месец

да ви подсетя:колко "аги" има по пловдивско?Те да не са без ръце!Или само знаят да ревът за права и свободия,а.

4

Анонимен

преди 1 месец

Принципно в държавата на дивия капитализъм и престъпност няма как да стане да се вдигна и да отида . Още повече, че нищо не ти осигуряват за гасене и защита, ей така по български , елате пък ще видим.

3

Руси

преди 1 месец

Колко е надника ? Аз не мога да правя подаяния. На тези цени на храните и наемите хората вече не са човеци. Човек не може да си позволи доброволчество понеже е докаран до просешка тояга !

2

Анонимен

преди 1 месец

Абе, никой виждал ли е доброволци от брадчедите ***.

1

Анонимен

преди 1 месец

до основи да изгорят военните складове с които ще се убиват братя руснаци, заедно с къщите на агентите от Посолството там. АМИН