21

Гунчо

преди 1 месец

До Иван Дано те хранят със сламка,със храната която са ваработири тези които плюваш

20

112

преди 1 месец

Държавата запада , защото избирате izzrodi oт ДС и КГБ да в управляват. В останалите комунистически страни ги лустрираха и ги вкараха в затвора и затова те процъфтяват.

19

Анонимен

преди 1 месец

На български език хеликоптер се превежда вертолет. Пишете на български.

18

Анонимен

преди 1 месец

София, Пловдив, Бургас, Варна. И селата около тези градове. Това е България днес. Всичко останало е оставено на произвола на съдбата. Карат си по инерция и до където стигнат. После ликвидация и дърпат шалтера. Каквото стана в селата сега ще стане и в областните градове.

17

Анонимен

преди 1 месец

Държавата запада толкова бързо, че след една година ще бъде голяма новина, че са излекували някого от грип

16

Анонимен

преди 1 месец

Болници има колкото искаш. Навремето лошите комунисти навсякъде са построили. Даже и в малките градове че и в селата има. Но вече няма хора, няма лекари, няма кой да работи. Затова на много места сградите стоят празни и се рушат или само малка част от тях се ползва, останалото стои празно. Точно и както е със училища. Навремето са строили навсякъде. Във всяко село над 300 жители има училище. Но вече са изоставени. България се превръща в резерват с 4 града население.

15

Анонимен

преди 1 месец

Тоя път не е чужденец ,защото до скоро само чужденци караха ))

14

Анонимен

преди 1 месец

Това е да в провинцията няма лекари!Със инсулт за баща ми в града на дпс няма никой особено през уикенда .Но нямаше и хеликоптери тогава.Сега просто нещо като рвклама си правят че са купили.Скоро и на мвр да вземат и след това на телевизиите също!!

13

еха

преди 1 месец

A до други болници траспортират ли се болните, защото до сега чета само Пирогов. Наистина ли това е единствената болница в България

12

Руси

преди 1 месец

До 11.Приятел ти си от стадото ,на което хвърлят прах в очите. Това само отнема вниманието от убитото здравеопазване. Какво положително виждаш ти !? Ами ако има двама болни едновременно? Това е бонус към болниците ,не може да е основно. Малкия ти мозък явно не разбира и хора като теб ни бутат още повече към пропастта,балък !

11

с. Подуене

преди 1 месец

Нещо полезно се случва в тая държава и все някой ще се намери да плюе по него. Не ви разбирам?!

10

Руси

преди 1 месец

Скоро ще ни трябват над 6 милиона хеликоптера да ни транспортират до София. Това е разпад,не знам какво се радват някои хора ? Сякаш сме много напред с един смотан хеликоптер. Вместо да се оздравят болничните заведения в общините ! България не е София !

9

Анонимен

преди 1 месец

Иване младите и пълни отвътре само със кухота незаслужават дори и да им се изсекнеш на гробчето .Най вече празните глави от фитнесите

8

Дарт

преди 1 месец

От човечеца се очакват още 15-ина години труд. 180 месеца по 2000 лв. средна заплата, около 50% данъци, директно за бюджета = 180 000 ( 180 хиляди ) лева пряка полза за разпределение от Родната Администрация. На кяр е работата.

7

Анонимен

преди 1 месец

Пари хвърлени на вятъра за тези хеликоптери .Да го духавленски бедните нали така каза кретенчина Сенко мекото

6

Анонимен

преди 1 месец

Долни лъжи *** със две гънки във мозъка , за изхождане и тъпчене искат да покажат разбираш ли трябват ни хеликоптер линейка, а истината е че не ни ама въобще.

5

uncle Tom

преди 1 месец

ДО 1 - даже Денков управлява хиликоптера, а про100 Киро и Асенчо са парамедици

4

Анонимен

преди 1 месец

На 50 г. е рано за инсулт или инфаркт.

3

още

преди 1 месец

рай за българина,всички управници го галят с перце,бих му пожелала на този ***,но няма да стене,българите са безсмъртни за съжаление

2

Иван

преди 1 месец

Защо харчите пари за дъртаци? Въздушните линейки трябва да се използват само за млади хора, а не за такива, които вече за нищо не стават и се очаква само да ги храним. Роднините му да платят транспорта, 250 хиляди лева.