298

Българин

преди 1 месец

Русия онищожи централно разузнавателно управления на НАТО което беше настанено в болницата само вие офицери от НАТО . Русия е велика медите постоянно лъжат населението сащ и НАТО са бесни загубиха много офицери и воиници Русия ги избива като мохи

297

Кой ще те чака 10 г.

преди 1 месец

И с нато и без нато сте "ла финита ла комедия" над 50 държави те подкрепят по всякакъв начин и пак нямаш шанс, пътник си и ти и измислената ти държава.

296

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски стига е просил оръжия от НАТО и Запада, а да сяда на една маса с руснаците да се разбира за края на войната..............иначе още много хора ще умрат, и украинци и руснаци..............в тая братоубийствена война!!!!

295

Абе

преди 1 месец

те руснаците не ви закачаха. Ама не помниш чл. 9 от Декларацията за суверенитет на Украйна от 1990 г. и Конституцията на Украйна от 1996 г. Оная, който Порошенко промени. Та преди това се бяхте клели, че няма да приемате НАТО. И никой не ви закача. А после почнаха убийствата като в Одеса. За това рашъните в ДНР и ЛНР се дръпнаха. да не ги убиват и тях. Вярно години по-късно осъдиха някои от "Десен сектор", но за друго. А после ги освободиха. Та така.

294

Фитока

преди 1 месец

Светът се променя и се отдалечава от западния модел демокрация и Запада трябва да свиква,че вече не може да командва както досега.Тези на НАТО чакали.НАТО си има по-сериозни проблеми и само конфликт с Русия му трябва в момент в който ЕС е в кръгова отбрана пред вноса на китайски автомобили Спомням си как по време на пандемията вдигнаха в Ухан две болници с над десет хиляди оборудвани стаи за седмица.Сега пък строят 80 милионен град.Това е днешния свят.

293

Анонимен

преди 1 месец

Хайде стига с тая умряла Украйна

292

Анонимен

преди 1 месец

Е що така бре зеле,нали си магьосник ,сваляш ракети и самолети на русия с ръце ,пудрушлу още носа с кока ,гад фашиска

291

Българин

преди 1 месец

Зеленски е нелигетимен президент обещахаму като онищожи Украйна щего направят английски гражданин с евреиска значка терорис

290

Анонимен

преди 1 месец

Някой от тези има ли мисловен процес бе?!?Укроопия вече е СРИНАТА!!От година руската мелачка мели!Държат ги само наемниците-главорези,ама и те се огъват вече!Това не ти е Сирия,Ирак и т.н.Тука няма въздушна подкрепа или далекобойна артилерия!Руснаците се оказаха високотехнологичен противник,да не говорим че имат една шапка оръжия,за които отанците нямат защита!Само ненужно умират хора!

289

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Руснаците отвлякоха 20 хиляди украински деца от окупираните територии, като ги откъснаха от родителите им и ги депортираха в блатото. Не говорим за сираци или други деца без грижи, а за деца с живи и здрави родители. А след това имаха руската гордост да атакуват специализираната детска болница в Киев с две велики руски ракети. Руски ценности от руския мир.

288

Мнооо слабо...

преди 1 месец

Копи-пейста не се е получил добре,но пък 100 гривни са си 100 гривни,баце :) :) :)

287

Анонимен

преди 1 месец

вие се сривате сами бе неадекватници. останахте 15 милиона бе, а 1993 г. бяхте 52 милиона население. УКРАЙНА СЕ ПРЕВЪРНА ВЪВ ДУШЕГУБКА ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД. идва времето да видим кой ли ще е последният украйнец.

286

тоти

преди 1 месец

Ако и,а защо нещо нормално в тоя свят ,то е че всеки ще умре рано или късно и май на никой от тези министри ,президенти не им пука за народа ,а на нас пък най малко!!! днес живота е шоо и никой не гледа сериозно на живота,защото САМИ СИ ГО НАПРАВИХМЕ !!

285

Анонимен

преди 1 месец

да влизат да фалира нато , след разпада на варшавският договор е напьлно излишно

284

СВОЙ

преди 1 месец

Най -добре е всички военно престъпници начело с шута Владимир Зеленски ,с доживотни присъди в клетки,където с псувни и плювни народа да може да ги наказва ежедневно за стотиците хиляди изгубени човешки животи.

283

Анонимен

преди 1 месец

Украйна е бивша държава. С или без НАТО

282

Ееее

преди 1 месец

Кво НАТО ве, ние ли да залегаме за безмозъчни? Аре нема нужда

281

хаха

преди 1 месец

Ех милия той зелен изпсихясал наркоман, какво още трябва да се случи, че да проумее, че Покрайна вече е срината!

280

ароматния пръч

преди 1 месец

И аз си мисля за Джей Ло от световното по футбол в САЩ,но от мисли келепир няма.

279

Анонимен

преди 1 месец

Сривайте се. обшскхора нищо не печелят от вас и са само на загуба Който е на печалба, нека се опечалява.А наясно ли ста, че НАТО ще видите точно никога?