187

НЯКОЙ

преди 1 месец

Много интересно е как никой не вижда и не казва каква тактика прилага Израел в окупираните от него палестинки територии. Това е срам за ЕС и другите претендиращи за демократични държави.

186

12345

преди 1 месец

То по принцип от международното право е забранено и да палиш живи хора, да ги караш да скачат от третия етаж и да ги застрелваш след това в главата

185

Големия памперс

преди 1 месец

Тактиката на опожарената земя, ***, се прилага когато отстъпваш пред врага!!!

184

Niki13

преди 1 месец

До Менепотърси в интернет "Сирия поиска сащ да платят откраднат петрол за 115,2 млрд. и да изтеглят войските си от сирийските петролни находища"

183

Мене

преди 1 месец

Едва ли е така .

182

Niki13

преди 1 месец

До До 175по-голма глупост няма, какъв комунизъм в Русия, а това направо кърти мивки "И не Запада иска да завладее нечии чужди земи и богатства, убивайки хиляди невинни животи и от своя народ и от други народи" - и сега американската армия седи в Сирия я районите н нефтодобив

181

Niki13

преди 1 месец

ако руската тактика е опожарена земя, как точ трябва да я наречем в газа. там такъм върху камък не остана . Ама си мълчите , вече даже и не пишете за войната там. Нищо че обитите цивилни са няколко пъти повече отколкото в украйна.

180

Троян

преди 1 месец

Абе малоумний и неграмотний и неначетений. наполеон бонапарт, адолф хитлер да ти говорят нещо? Банда евреи начело със ленин са натресли болшевизма на иначе добрия руски народ.

179

До 175

преди 1 месец

Или си напълно заблуден, или умишлено лъжеш, а може и двете! Първо Руската дилтатура е комунистически анти-християнски безбожен измамен грабителски геноциден агресорски престъпен вражески и на България режим, а не християнски, нито братски. И не Запада иска да завладее нечии чужди земи и богатства, убивайки хиляди невинни животи и от своя народ и от други народи, а именно продали се на дявола корумпирани нечестиви врагове на Бог като комунистически ислямски нацистки алчни ненаситни грабители.

178

Правда

преди 1 месец

Руският комунистически диктаторски режим доказа многократно че е безбожен корумпиран престъпен измамен грабителски каквито са всички нацистки ислямски комунистически диктатури и диктаторите са престъпници и срещу човечеството и правосъдието и мира и заслужават хиляди дори милиони смъртни присъди за всяка терористична атака и всяка жертва както и съучастниците на тези престъпни режими като ислямските терористични групи Горко им Божият съд идва с огън от небето за да въздаде на всички злодеи!

177

Анонимен

преди 1 месец

НАТО няма надеждна противовъздушна защита за Украйна. Това се видя. НЙищо не може да спаси украинчетата вече освен милостта на руснаците и осъзнаването, че украинците са си 100% руснаци, на които няколко продажни политика организираха промиване на мозъците на държавнониво. Един ден украинците ще проклинат тези политици, разделили ги от Русия. А между другото, какво стана с българските Ф16? с 5 - те милярда, дето май станаха 7?

176

Нахалник абсолютен

преди 1 месец

Украйна се нуждае от висококачествена въздушна защита подобна на тази, с която разполага Израел. . . Когато нямаш пари и оръжия си траеш! Още от древния Рим знаем, че сенаторите искащи територии са длъжни били да имат пари, войници и оръжия за тази цел! Само този ненормалник обикаля света да събира пари и оръжия, като вече е и даже нелегитимен поради изтеклия му мандат! Свободния Запад надлежно затваря очи пред фактите и развива тезата за демокрацията!

175

БМДТ

преди 1 месец

Има една българска поговорка: ЩОМ МЕЧКАТА ИГРАЕ В КОМШИЯТА, ЩЕ ДОЙДЕ И У НАС!Заради това, трябва да помагаме на украинските бойци да защитят държавата си. Те бранят и нас!И накрая ще се случи същото, като в песента за Димо Терфеллията:" ХУКНАЛА МЕЧКА ДА БЯГА"!

174

Анонимен

преди 1 месец

Бутафорията или Квази държавата Покрайна побеждавала,по голяма тъпня от това едва ли може да се роди в нечия глава!Жалко само за и без това бедните украинци,който се хванаха като шарани на голaa kуkа на западната пропаганда и вмирисаният шут-наркоман!

173

плаващи

преди 1 месец

"плаващи бомби" ............... - що за журнално творение?

172

Анонимен

преди 1 месец

Успех на Русия, да приложи най-добрата тактика срещу фашистка Украйна!

171

Фют

преди 1 месец

Каквото и да правят руснаците, накрая всички руски войници в Украйна ще бъдат избити.

170

Слава на братска Рус

преди 1 месец

Слава на православна Русия и нейните съюзници по целия свят, които се изправят срещу човеконенавистната сатанинска върхушка от западния блок, целяща пълната власт над света. Истината и справедливостта са на страната на нашите руски братя! Победата ще е за нас!

169

Анонимен

преди 1 месец

До 172: Абе келешоидМръсен,над 40 дървави с техните икономики,барабар с най-голямата иконоМъка в света,както се кичат краваристанскитгФашаги са се нахвърлили СРЕЩУ САМО ЕДНА ДЪРЖАВА,РУСИЯ!Ако имахте поне малко срам краваристанскиБоклуци,поне щяхте да си мълчите!!!!!ЕДНА РУСИЯ,СРЕЩУ ЦЕЛИЯ БОКЛУКЧАРСИ ЗАПАД,КЪДЕТО СМЕ НАМЪРДАНИ И НИЕ,НАЙ ГОЛЕМИЯбОКЛУК НА ПЛАНЕТАТА!Срам и позор за нас!Ако я нямаяе Русия и следа нямаше да има от пикливата ви територийка,а от вас/нас,като "народ"!!!!!

168

Анонимен

преди 1 месец

На пострадалите болница в Киев са намерени американски елементи за ракети от системите на ПВО. От три пъти познайте чия е ракетата поразиха болницата