11

Who

преди 1 месец

До Ми сирки, СърСтатията е от 13 юли 2024г (втория ден от тазгодишния 3-дневен фест)Меноуар ще гостуват на 11 юли 2025 (първия ден от следващогодишното издание на същия фест). Всичко си е точно и ясно написано, стига да четете.Относно фестивала, ще има и други яки банди, тази само е първата обявена. Само че се набляга на по-специфичен стил, Туул... биха се вписали май. Всичко е логистика и тайминг, няма как да накараш група да дойде на 11ти в БГ ако вече са буукнати 10ти в Аржентина напр.

10

фен танас

преди 1 месец

До фантомаССПравят се, но няма много зрители. Младите слушат чалга и културата им е чалгаджийска. Мога да кажа само, че на фестивала имаш много хора според организаторите над 40 000 и не видях един фас на земята. Всеки си изхвърля *** и беше невероятно чисто. Това на концерт на чалга певица или певици не може да се случи. Манталитета е друг. За трите дена на феста не видях нито един бой или да се блъскат хора.

9

Кума Лиса

преди 1 месец

Бих се накефил да дойдат например......Туул , Праймъс , ФЕЙТ НОУ МОР , Ръш , Бонамаса , ама няма да стане , защото.....Защо ли ?

8

фантомаСС

преди 1 месец

Защо ли не направят такъв ДВУ или ТРИ дневен фестивал , но САМО с български групи ?Прохождащи , млади , утвърдени вече, а и от старите ! Няма да е зле !

7

do 6

преди 1 месец

щото си пpocт чaлгaр.

6

Анонимен

преди 1 месец

Не съм ги чул тез момчета.

5

Анонимен

преди 1 месец

За коя година става на въпрос. Защото Мановър идваха у БГ-то миналата година.

4

Ми сирки, Сър

преди 1 месец

Ще забият на 11 юли, а статията е от 13 юли. Някой нещо не е разбрал.

3

Анонимен

преди 1 месец

2026 или 2025 или 2024

2

Анонимен

преди 1 месец

Кои са тия?

1

Анонимен

преди 1 месец

Ако не п.укнат до 2025 :)))