62

Паси Евроатлатик

преди 1 месец

Този комсомолец какво ли ще прави ,когато му спрат грантовете на него и няколко такива *** като него ? След Бай Дън ,чичо Донълд няма да дава кинти на на такива АнАлизатори кат тоя

61

Fena

преди 1 месец

До 56. Хората не са виновни, че няма лидер. Политиците на прехода ни уредиха този филм. Един дето бил 7 пъти депутат от ДПС каза, че се подписва на празни листи. Той е послушен, бездарен, без амбиции, но милионер. Защо? Защото слуша и изпълнява, а няма и много акъл, за да реши каквото и да е, освен цвета на плочките в банята. Големите риби си го харесват и той има всичко. А един лидер, който е лидер от училище, му режат крилата от рано, защото не се вписва в политиката на далаверата.

60

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

Минчев, ти си продажно псе, на хранилката на дядо Шорош. Дано и господаря ти свърши като дяда Бидон в психиатрията. А и ти след тях. Това заслужават предателите.

59

Сата НАТО

преди 1 месец

Борис Джонсън само за това, че е премиер на Велика Британия, изобщо не може да бъде поставян под съмнение като лидер. А Мая Санду има топки да застане срещу най-силната руслямиска пета колона, която е в Молдова.

58

Сата НАТО

преди 1 месец

До И да и не... Не е верно. Зеленски е истински лидер и това вече е записано и подпечатано в Историята. Зеленски прави чест на Украйна и украинците доказват, че са Народ, заставайки зад него. За нашите цървулани е ясно, че са изз медтта на Бялото човечество.

57

И да и не

преди 1 месец

Вярно е че има лидерска криза, но е такъв модела на управление при либералната демокрация. Не можеш да наречеш лидери шушумиги, като Христо Иванов, Петков, Пеевски, Плевнелиев, Василев, Макрон, Шолц, Борис Джонсън, Зеленски, Мая Санду, Столтенберг и т.н.Те са назначени от кукловодите, защот са послушни и зависими. Дори предизвикват смях и съжаление. Тези хора не могат да бъдат пример в обществото по никакъв начин. Изводът е че обществото дотолкова е обладано от глупостта, че ги търпи.

56

Сата НАТО

преди 1 месец

Хората са разглезени и невъзпитани, при това положение няма как да има лидер, защото всеки си е с различното мнение. Това е обратната страна на високия стандарт и демокрацията. Стига се дотам, че у някои е закърнял инстинкта за самосъхранение, а други са достатъчно цинични и арогантни, за да използват това. Конкретно в случая с Просията, има само една вярна трактовка - този субект ни е нападнал, атакувайки приятелска неутрална територия, следователно този субект трябва да бъде убит и заровен

55

Анонимен

преди 1 месец

такива като минчев от унгария орбан ги изри7та заедно със сорос- тоя нашия си е американски под8лога

54

51

преди 1 месец

До Fena. Е,да. Не виждаш сега. Но ако започне войната ще има мобилизация на всички мъже от 20 до 50-60 годишна възраст. Както е било в България по време на Първата и Втората световна война. А може би и по време на Балканската освободителна война.

53

Fena

преди 1 месец

До 51. Хубаво стискаш палци на американците, ама ако нато почне да се бие, нали и ние трябва да ходим да се бием? Кой ще отиде, знаеш ли? Щото аз като гледам - никой не виждам.

52

Факт

преди 1 месец

Доцент Минчев поучава многовековни империи!

51

А защо не?

преди 1 месец

Няма нищо лошо в това НАТО да започне война с Русия. Хем Украйна ще бъде освободена бързо, хем пък Русия ще бъде извадена от строя като военна сила, която заплашва Запада и западната цивилизация. С един куршум два заека както се казва. Просто западняците трябва да бъдат по-смели, а не страхливи и да обявят война на Русия. Да се надяваме, че Байдън ще спечели втори мандат, а след това ще започне войната с Русия. Ще стискаме палци на американците!

50

Анонимен

преди 1 месец

Въпрос до доц. Минчев.... Къде се намира съвременната Троя и къде са, къде живеят съвременните Данайци?

49

Анонимен

преди 1 месец

Яъпрос до доц. Минчев.... Къде се намира съвременната Троя и къде са съвременните Данайци!

48

????¿&#

преди 1 месец

До Анонимен HE , HE ....Ti Ci ....KOKO.

47

Кръчматъ

преди 1 месец

""""Орбан е "открит представител на руския имперски интерес" """" ------ Вземи съ гръмни, бе, или поне свали 20 кила като се уволниш от НПО-то, на което служиш и тоъ ми бил "експерт", движиш се по "методичката" на Сорос, то у Бг всички НПО-то са негови, а Сорос на ЦРУ-то. Орбан се ръководи единствен от ситуативните и дългосрочни интереси на Унгария в този Непредсказуем Хаос в Светаустроен от Кравефермата.

46

Анонимен

преди 1 месец

Този 30 години ли е доцент????

45

Последно

преди 1 месец

Орбан на Путин ли е кон или на Тръмп?!

44

Анонимен

преди 1 месец

Мазник!-:(

43

Анонимен

преди 1 месец

мазно кюфте ,преориентирано като слънчоглед