67

Анонимен

преди 1 месец

РУСНАЦИТЕ АКТИВИРАХА "АГЕНТ ДОГАН" И МУ ПОДЛЯХА ВОДА ----ДРУГОТО СА ПРАЗНИ "КРЪЧМАРСКИ ПРИКАЗКИ".

66

Ами повечето

преди 1 месец

Българи, тука в БГ споделяме съдбата на повечето турци. Еднакво ни лъжат, еднакво ни използват, еднакво богатеят на наш гръб. Страните и фирмите с далаверите са за едни, сиромашията е за останалите. Делян ли да обичам повече или Доган?

65

И

преди 1 месец

В Германия живеят повече ат 12 мил. турски граждани. Повечето са натурализирани германци. Те по малко ли са германци от другите?

64

Добре бе

преди 1 месец

Защо никой не излезе с адекватно обяснение? Защо до сега, до гласуването за Желязков, Доган и Пеевски бяха заедно, гласуването ги раздели? Пеевски гласува за Европа, за кой гласува Доган. Моля, обяснете го! И не обиждайте повече българските турци! Те са граждани на тая държава като всички други. Не ги подмятайте. Да излезе почетния от ДС и да каже открито. Путин ли му плаща или Ердоган. И в двата случая сме си на дъното.

63

аз

преди 1 месец

Ако подкрепите Пеевски за председател на ДПС и останалите българи в Оперативното бюро, после ще има много да си патите. Скоро ще ви забранят да говорите на турски, а само на български. Накрая под натиск, политически и икономически от хората на Пеевски ще си смените турските имена с български. А накрая ще ви покръстят, християнизират. И ще ходите да палите свещи в църквата, вместо да се молите на вашия Аллах в джамията. За която просто ще забравите.Ще ви бъде забранено!

62

бг

преди 1 месец

Вие, турците трябва да слушате и следвате ЕДИНСТВЕНО почетния председсател доктор Ахмед Доган. Ако не искате да станете неверници под ръководството на Пеевски. И ако искате да запазите турските си имена и турските си корени. Ако оставите българи за шефове на ДПС, много бързо ще ви покръстим, ще станете християни като нас. Дори и турските си имена и фамилии ще смените с български. Това ли искате? Ако не, трябва да следвате за всичко единствено Ахмед Доган и никой друг!

61

Анонимен

преди 1 месец

Обществото не ви подкрепя. Просто обществото не иска ДП. И Европа не го иска.

60

Анонимен

преди 1 месец

Доган отдавна вече не раздава порции. Ако не се промени, ДПС на Доган, ще изчезне. Права и свободи са евпопейски ценности, не на Ахмед Доган и дерибеите му, нито на неговото ДПС. Тази партия изигра своята поля при комунизма, днес в рамките на ЕС, няма смисъл от "борби", а от върховенството на закона, от следване на европейските ценности от всички. Те са и общочовешки, демократични, не на ДПС.

59

Анонимен

преди 1 месец

На г-н Доган трябва да му се каже:"След дъжд, качулка". Какво има да преговаря сега ДПС, или остатъците от него? Късно. Извиха ръцете на ГЕРБ за министри в първия мандат и като не получиха, гласуваха против. Сякаш не знаят, какви "политики" преферира ГЕРБ в програмата си, която обявиха. Както твърдят сега, че с тях не било разговаряно за "политики". Явно, за Доган, разговор за политики се състои в "искаме министри". ДПС работи против държавата, за собствените си интереси, тези на дерибеите.

58

Аз подкрепям Пеевски

преди 1 месец

Защото е млад а Доган е д1ртак.Трябва да се Дана път на младите да се развиват.Превърнахте Б1лгария в старчески дом за дърти комунисти и ДС *** лу ци.

57

Анонимен

преди 1 месец

Народа забрави протестите приз 2020. Забрави КОЙ идкаше да овладее службите и успя. Сега властта е м ръцете на едно прасе, което превръка държавата ни в ***.

56

Мамут Мамут

преди 1 месец

61 Ами да прилича.Грозен е като българин ние турчетата сме красавци като почетния прецедател и той е неговото име е Аамет Доганя

55

Джевдет Чакъра

преди 1 месец

Ибрикчийската култура е единствената култура в бул гаристан

54

Анонимен

преди 1 месец

А българи ли са Йордан Цонев и Христо Бисеров? Пеевски прилича ли на българин?

53

Анонимен

преди 1 месец

Депутатинът е добре да се изкаже по актуалния въпрос дали ДПС ше гласува за кабинет на ПП-ДСБ или въобше за някой кабинет със следващите мандати.

52

полковник Колев

преди 1 месец

Недоразумението ДПС и съподвижниците му са това което не би трябвало да съществува в БГ....Какво значи "движение за права и свободи" особено на фона на сегашната "либерал демокрация". Откровена анти българска турска пета колона

51

Анонимен

преди 1 месец

трябва да се извини плъх от Сарая, който постави Свинята на върха на ДПС и когато тя му се опълчи, взе да рие с копита.

50

Анонимен

преди 1 месец

Една от догановите ханъми.Безполови създания, които могат само да *** мутрата на агент Сава.Дори и депутатите на Шиши да останат само 10 души, те ще бъдат ПГ на ДПС, а тия палячовци ще са никои.И още малко им остава.Две трети от апарата на ДПС са зад Пеевски и никога ЦС не може да изключи Пеевски.Той ще свика ЦС много скоро и ще бламира пияндурника от Сарая.

49

ако

преди 1 месец

Почетния вече е едно изперкало човече -ако правилно съм разбрал от медиите. Потурчен Байдън.

48

Костов

преди 1 месец

Ду Пи Се е проклятието на България!