33

Сата НАТО

преди 2 месеца

Нормално изявление за ***, която подгъзуваше на Боко Тиквата.

32

Хайде бе

преди 2 месеца

Браво на Стефка, достойно поведение на спортсмен! Естествено, че е въпрос на време да падне подобен рекорд- хората стават по-високи и постиженията им се подобряват. Освен това успехът е личен- може да носи българското знаме, но Стефка скача над 2 м, не аз или вие!

31

Анонимен

преди 2 месеца

И тя откачи

30

Koi fish

преди 2 месеца

А мен кой ме ориса да пия бренди с драконите, не знам, но му благодаря :)

29

Анонимен

преди 2 месеца

11. Така както викаш слава на чужда държава =можеш ли да се озовеш в затвора като чужд агент.Второ не злоупотребяваи в къщата която ти е дала временен подслон-че еи де я улицата,никои не ти е длъжен да те храни безплатно и ти да плюеш по него.Великата украина те зове на франта в Часови Яр и да те убият=поне ще подхраниш великата украинска земя дето я продаде за жълти стотинки . Аиде събираи си бохчата и напусни гадната България =***

28

Анонимен

преди 2 месеца

Абе платена журналистика,малко са ДОСТОИНИТЕ пловдивски лекоатлети та ни занимавате с тая украинска кобила.Стефчето ако деиствително е толкова изперкала и е паднала на махленско ниво,да си мята оставката .Климакса не прощава никому

27

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде сега, още малко и ще се изкара и треньор на украинския скачач. Залага си авторитета за да е в хора славещ всичко що е украинско!

26

Анонимен

преди 2 месеца

Бабо Стефке марш на село да копаш с мотиката :)))

25

Анонимен

преди 2 месеца

Магучих не могъл да скочи 2.03, 2.05, 2.07, но успял и скочил 2.10. Много е подозрително и то от първи опит.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Ярослав Магучих счупил рекорда при жените. Има адамова ябълка. Жените нямат.

23

Германец

преди 2 месеца

Очкавах да видя пyтинoфилиcтичното създание Стефка на игрите на БРИКС. Там на дисциплина я имаше по 2-3 състезатели, я не. Медалите й бяха гарантирани.

22

хахо

преди 2 месеца

Украта ще се провали на Олимпиадата и няма да вземе дори бронзов медал

21

Анонимен

преди 2 месеца

Тая вещица Стефка продължава ли да се излага, бе?! Нищо вечно няма. Еле пък някакъв рекорд на някакво соц мъжле Стефка.

20

Някой си

преди 2 месеца

Стефче, отиваш към 60, изпълнала си бръчките, прикриваш шията при Любенов. Няма лошо, че остаряваш, не знам каква е тая комплексарщина. Ще се орезилиш като Донатела Версаче на дърти години. Ти си имала смислена кариера, смислен живот, остарей с чар, грациозност, не заприличвай на плашило! Смешно е, и тъжно. Да остаряваш е привилегия, отказана на мнозина!

19

Германец

преди 2 месеца

Путин всяка сутрин скача в обувките с високите токове. Това ако не е висок скок, здраве му кажи.

18

Василев

преди 2 месеца

Това е съвсем нормално , да се подобряват рекордите във времето!Това е физическа и биологическа еволюция, докато някой се опитва и ни взима здравия разум, и вкарва всякакви технологии, изкуствени интелекти и образователни системи, така че човек да няма ментална еволюция и да не може да разсъждава логически правилно, даже да няма и характер за съпротива!Агент Латиша Шерууд!ЦРУ!!!

17

Анонимен

преди 2 месеца

Аре приеми, че вече не държиш рекорда и продължи напред, това вече е история. Стига си се бутала, където не си търсена, орисала мирисала, пълни глупости.

16

Зозо

преди 2 месеца

Копейкиииииииииии, Магучих ще прескочи Путин от място :)))))))))))))))))))))))))

15

Василев

преди 2 месеца

Велик, велик, колко да е велик украинския народ???Велики са тези народи, които притежават своята земя,ресурси, суровини!Дори да приемем факта, че все някога ще се сключи примирие с новите реалности на фронта , не знам дали в това хилядолетие украинците ще се издължат на банките и корпорациите, или ще продадат и последния чим украинска земя!Сега живеят по добре украинците по време на война, защото още не са им наложили да връщат лихвите и заемите!Свобода с цената на икономическо робство!Лео!ЦРУ!!

14

Анонимен

преди 2 месеца

А рускините скачат,ли? Скачат,ли?