49

Бисер

преди 1 месец

Кога пък ,аз съм бил много добър вратар.

48

Анонимен

преди 1 месец

Ваксините в действие!

47

Левски

преди 1 месец

Илиян Илиев не бе ще ли по добър от някой други 94 год.Беше.Но гледа световното по телевизора.Затова не ми пиши ,че не е имало интереси.Имало е и винаги ще ИМА.

46

Анонимен

преди 1 месец

Първо .За починалия или добро ,или нищо .Не "умрелия".Защото и ти един ден ще умреш.Желим ти акъла ако си мислиш ,че при комунизма само най -добрите са играли.И не ми сравнявай Стоичков с Михайлов.

45

Анонимен

преди 1 месец

до 41 Борислав Михайлов е баща на Бисер Михайлов? Май ти си смешника, алкохолизиран смооотаняк!

44

Анонимен

преди 1 месец

Бисер Михайлов ли стана вратар номер едно на световното в САЩ или синът му бе, маааалоумник? Тоя умрелия ако беше велик вратар щеше да е на мястото на Борислав Михайлов, а не да има само 31 мача за националите, ***. ***, през бай Тошово време се ценяха кадърните, а не както сега да се уреждат с възки за постове. К'во искаш да ми кажеш, че след като Бисер Михайлов е бил много добър вратар е уредил синът си в национала за сметка на тоя умрелия ? Стоичков и той ли беше с връзки???

43

Говедо

преди 1 месец

Обясни на хората кой е Бисер Михайлов.На ли си много запознат.

42

Смешник

преди 1 месец

Защото е баща на Бисер Михайлов.И сега може да ми обясниш кой е той?

41

Смешник

преди 1 месец

Защото е баща на Бисер Михайлов.И сега може да ми обясниш кой е той?

40

Анонимен

преди 1 месец

до 39 Палячоооо, защо този има само 31 мача за националния отбор, а Михайлов 102 мача за националите? Щото е по- голям вратар от Михайлов ли? Даже не знаеш колко мача има този за националния отбор. Толкова да си проооост.

39

До Палячо

преди 1 месец

Ти и *** не можеш да си понеже си некадърен.34мача има за Националния отбор.Шампион на България ,Австрия ,купи .А ти си един ,,,

38

Анонимен

преди 1 месец

Кой е този паляяяячо? Ако беше много добър вратар щяха да го викнат в националния, както навремето от един селски отбор ЦСКА привлече Христо Стоичков и след това го дръпнаха и в националния отбор.

37

Анонимен

преди 1 месец

Отдавна се вземат мерки против съсиреците/тромбозата/. Друг е въпросът ако не е бил ваксиниран. Всички неваксинирани един по един си заминават безславно.

36

Анонимен

преди 1 месец

До 34....Вече се вземат мерки против съсиреците/тромбозата/ Преди всяка операция се поставя инжекция за това. Друг е въпросът ако е бил ваксиниран. Всички ваксинирани един по един си заминават безславно.

35

Анонимен

преди 1 месец

И да се боцнеш на карфица е опасно, но нали затова има медицински персонал да те следи и да бди над теб докато си в болницата. След като се знае, че се случват тромбози при такъв вид интервенции, защо не се вземат предварителни мерки? Или ако стане - стане, изтеглил късата клечка.

34

Анонимен

преди 1 месец

Смяната на става е много опасна операция особено при мъжете ,много често се получава тромбоза в белите дробове която е смъртоносна, един познат така си отиде

33

Анонимен

преди 1 месец

Бащата си счупи крак по време на ковида в началото на 2021. Вкарвам го у врачанската болница, и изненада - само аз, той и една санитарка сме с маски. Та така и този човечец, влезнал е да му сменят става, а те взели, че му лепнали вътреболнична белодробна инфекция. Някой мъpльо забравил да си мие ръцете тая седмица и те така, влезнал за хубаво, излезнал в ковчег. Мир на праха му. Така е в БГ болниците.

32

Айляк

преди 1 месец

До Пако: Насо Гъ.зъ беше много добър футболист. Цесекар съм, но е факт. Но истината е, че ако не беше онова заболяване на Любо Супата, Сираков нямаше да бъде титуляр в САЩ 94. Но Насо имаше едно уникално качество - играта му с глава беше най-добрата в целата история на БГ футбола, Навремето в Левски-Спартак по-добър от Насо беше единствено Гибона, но оня малко си падаше генийче....

31

Питър Шилтън

преди 1 месец

До Питър Шилтън В последните години проблемът му беше ...алкохола ... Бях на един лагер преди 5 години в Балчик .Там бяха и футболистите на Ботев Враца . Когато попитах треньорите за Вълов , те започнаха да се смеят . Малко преди това Вълов се напил и тръгнал да се прибира с колата , но заспал и се блъснал в дърво . Когато дошли полицайте , той си спял , но полицайте го познавали и ...

30

Питър Шилтън

преди 1 месец

Нещо сте объркали информацията ... Вълов пази мача на ЦСКА - ЛИВЪРПУЛ през 1981 г. Няколко дена слад мача пътувахме заедно с влака до Враца ... Той живееше в един от онези високите блокове до гарата ...