36

бг

преди 1 месец

Вие, турците трябва да слушате и следвате ЕДИНСТВЕНО почетния председател доктор Ахмед Доган. Ако не искате да станете неверници под ръководството на Пеевски. И ако искате да запазите турските си имена и турските си корени. Ако оставите българи за шефове на ДПС, много бързо ще ви покръстим, ще станете християни като нас. Дори и турските си имена и фамилии ще смените с български. Това ли искате? Ако не, трябва да следвате за всичко единствено Ахмед Доган и никой друг!

35

Анонимен

преди 1 месец

5 Доган отдавна вече не раздава порции. Ако не се промени, ДПС на Доган, ще изчезне. Права и свободи са евпопейски ценности, не на Ахмед Доган и дерибеите му, нито на неговото ДПС. Тази партия изигра своята поля при комунизма, днес в рамките на ЕС, няма смисъл от "борби", а от върховенството на закона, от следване на европейските ценности от всички. Те са и общочовешки, демократични, не на ДПС.

34

Анонимен

преди 1 месец

АБЕ ТОЯ ПСИХ***Р НЯМА КОЙ ДА ГО ПРИБЕРЕ.

33

!!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 месец

ЛОЗАНОВ - ХЪРКАЩАТА ПАПИОНКА!!!!!!ХА ХА ХА ХА!ААААААААА?????

32

Анонимен

преди 1 месец

Виновни за явлението ДПС и за последиците от него са всички пишман политици,които години наред си затварят очите за зулумите,които се вършат от тази чисто етническа мутренска банда! Началото се положи от КС,който в абсолютно нарушение на Конституцията,регистрира етническата "партия" на доган!След което се създадаха обръчите от турските фирми,а доган нагло парадираше как той раздава порциите в България! И след това цинично признание никой не реагира,нито политици,нито прокурори! Дерибеите са тук!

31

Петя

преди 1 месец

Млъкни бе лъжец,интригант,съсипахте Българя .Побъркахте народа с вашите лъжи.Имайте поне малко съвест бе ,стреснете се,уплашете се от факта ,че дълбоко затъваме.

30

до 15

преди 1 месец

До бг смешки 2,ами зает е с крадене,както винаги,къде да е

29

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски го издигна царчето, както и Боко, оправихме се за 800 дни :))

28

Анонимен

преди 1 месец

А защо е важно мнението на дъртата гербава п...га?

27

Анонимен

преди 1 месец

Защо е важно мнението на този дърт хризантем?

26

Анонимен

преди 1 месец

Защо си мисля, че ни разиграват цирк Доган и Пеевски. Не им отърва да са втора, а и първа партия, защото няма да са в сянката на властта и няма да си разиграват коня(парите) на спокойствие, зад лицето на амсалацита застанали на чело и чешещи си егото ББ и Кире умното

25

Анонимен

преди 1 месец

Гогу какав политически анализатор е? Твърдения ни в клин ни в ръкав и задължително плюене на Путин без значение на тема. Гледа да си вземе хонорара а в коментарите му нула професионализъм!

24

Анонимен

преди 1 месец

Лозан Гого кой ти даде микрофона :)))

23

Общи приказки

преди 1 месец

Още не мога да разбера, каква власт има Пеевски!

22

Анонимен

преди 1 месец

ДПС, Доган сътвориха голям хаос в държавата, съизмерим с този на ПП,ДБ.

21

Анонимен

преди 1 месец

ДПС създадоха огромен хаос в държавата, също като този на ПП,ДБ.

20

Анонимен

преди 1 месец

Глупости, Борисов бе притиснат от Доган, да даде ключови министри в първия мандат, и с право, не го направи.

19

Анонимен

преди 1 месец

Никого не защитавам но има много неправомерно забогатели хора и от тях много с небългарски имена. Не само с турски има от всякакви етноси. Пеевски не може да е единствената изкупителна жертва. Не е правилно. Всички трябва да се огласят и разобличат.

18

Алекс

преди 1 месец

Ппрасето излезе лошо.Започна да хапе,този който го изхрани.

17

Анонимен

преди 1 месец

Защо Пеевски понеже е с бг име е уличен по Магнитски а други са заграбили много повече построили са си дворци но не са упичени по Магнитски само защото са с небългарски имена. Има много промери за такива лица. Аз виждам двойни стандарти и на мястото на Пеевски щях да ги оглася.