122

Кръчматъ

преди 1 месец

Хипотетично, ако ПП състави правителство на Широка Коалиция, туй шъ е - "Манджа с грозде"!!!! След такъв севиран "Обяд", е възможно Винету да спечели и пълно мнозинство!!!

121

Коментар

преди 1 месец

ДПС се разцепиха и отговорността падна от тях. Някак много удобно ми се струва.Лично аз не им вярвам, в следващия парламент ще се обединят, този не вярвам да роди правителство.

120

Отговор :

преди 1 месец

На всички останали краварски марионетки от сглобката - Греб-ДъПъСъ1 + ДъПъСъ 2 + евроатлантичното демократично Двуличие 1 + Двуличие 2 + ИТН + бсп (без Импексова). Това са 201 гласа и им стигат... Нали не искат Копейкин,щото ще им обърка юроатлантичната неопсихолибера3тка ориентация и ще ги направи с нормална ориентация,което е в разрез с евроатлантизЪма и неолибералфаши3ъма в ЕСССР и го8-НАТО.

119

анонимен

преди 1 месец

Очаквам ДБ да проумеят че трябва да се отделят от воденичния камък ПП ,защото бавно но сигурно потъват. Не съм от двете партийки, но ми е жал за държавата.

118

Швайнщайгер

преди 1 месец

На 0 гласа могат да разчитат.

117

Анонимен

преди 1 месец

Партийна групировка, която посегна и на националния ни празник, не е съставена от хора, милеещи за България.

116

АЛА-БАЛА С ДОГАН...

преди 1 месец

И ПП ПОЛУЧАВА ПОД МАСАТА ВТОРИЯ МАНДАТ ОТ ДРУГИЯ АЛА-БАЛА РАДЕВ....... КАК ДА НЕ ТЕ Е ЯД ЗА 4 ИЗГУБЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ ГОДИНИ.. 2020 - 2024....

115

Анонимен

преди 1 месец

Правителство, вкоето вкара в АЕЦ-а "първото американско гориво" при положение, че Байдън 2-3 месеца преди това присъства на тържественото отбелязване на първото въобще произведено ядрено гориво в САщ (80кг)и че САЩ за май тази година са внесли от Русия обогатен уран за 260 милиона $, не може да бъде наречено грамотно. напротив, то е силно рисково за съществуването на страната ни.

114

THE BEST

преди 1 месец

На Мария Габриел - нали й се молиха да не връща мандата....... Жалка история.....

113

Видимо доволен

преди 1 месец

Народа е най доволен от президента Първанов които подписа за членството ни в НАТО и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна на Украйна

112

СИНЯ СОФИЯ

преди 1 месец

ЗА ПП ДБ ЛИ ГЛАСУВА..????....... ЗА ДС ВАСКО ЛИ ГЛАСУВА...???........ ЕСТЕСТВЕНО.....

111

Анонимен

преди 1 месец

Въпросът се решава лесно! Покана към ГЕРБ с молба за премиер и кабинет! Петков, Василев и Денков "конструктивна опозиция". За подкрепа Пеевски и групата около него. Слава на Борисов!

110

Бат Ради да ви обади

преди 1 месец

България ще се оправи когато се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба

109

Анонимен

преди 1 месец

Полковника гласува за всеки мандат!

108

Анонимен

преди 1 месец

Радев руски Борисов руски Дилян руски Доган руски . Чакайте България да се оправи

107

Анонимен

преди 1 месец

Съвсем наскоро президентът Радев беше в Гърция, където между прочем, се разбра, че газ откъм Гърция все още нямало. Но никой в България не казва, че така наречената "азарбейджанска" газ се добива не от азербайджанска, а от британска компания, с която въобще никакви разговори не са водени.... Всичко, което се прави сега, е на парче. Информацията, която имат самите управляващи, най-вероятно, съшо е частична, минимална. Защото са случайни в политиката, неподготвени, затова вредни.

106

Анонимен

преди 1 месец

КИРО ЗАЯВИХТЕ ЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ОПОЗИЦИЯ ОТДАВНА СЕГА КАКВО ЛЪЖЕТЕ ПАК И ПАК ВЪН ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ

105

Анонимен

преди 1 месец

Очаквам нормалните хора да не подкрепят правителство с троянските коне на Пеевски от ПП - Киро и Асен, които са пращали писма в защита на Пеевски в американското посолство. А Денков трябва да ги изключи от партията, ако е мъж като Доган, а не молец.

104

Анонимен

преди 1 месец

Правилно е да не вземат от никого. Защото по всички линии работят против България. Вярно, благодарение на Нинова в първото си правителство бяха вдигнати пенсиите, и то с много. Това беше абсолютно правилно. Но всичко друго е силно съмнително, меко казано, започвайки от напълно и престъпно глуповатия израз на Петков, че Русия била бенсзиностанция с ракети и нямала никакъв икономически потенциал. Престъпно невежество, съчетано с арогантно въвличане на българите в самоунижение. ...

103

КОЙ МИ С.А В ГАЩИТЕ?

преди 1 месец

ПП-ДБ СА НАЙ-СТАБИЛНАТА ПАРТИЯ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА СЛЕД ПОРЕДНИТЕ ИЗБОРИ.