20

От менюто си

преди 1 месец

Трябва да изключим всичко купено от мазнина ЗАЩОТО Е ВНОСЕН ЗАПАДЕН Б...ЛУК КАТО ТЯХ САМИТЕ!!!! ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗАЩО НИ ХРАНЯТ С ВРЕДНА ХРАНА ПРИЧИНЯВАЩА РАК,СЪЩОТО КАТО ПРИ КОВИД СЪЗДАДЕН ОТ ЧОВЕК ЗА ЧОВЕКА ДА НИ ИЗБИВАТ!!!ДАЛИ НАПИТКА ИЛИ ХРАНА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ НА КАКВА ВЪЗРАСТ СИ ТЯ ТИ ВРЕДИ!!!

19

Анонимен

преди 1 месец

Свичко кисело е вредно, и млеко и туршии, мало и млекото от преживни много е опасно, слънчогледи с олиото си и маргарино и маслините със заехтино и захар и сол. Ааа и хлеб от хубава пшеница нема също да ядете, само ръж и ечемик, заедно с кюспето и люспето.:))

18

Анонимен

преди 1 месец

Модерно и безопасно. Яжде само бубалечки и то сурави, без пражене, чините ги пражат у много палмово масло.:))

17

Анонимен

преди 1 месец

Цитат: (Повечето от тях, подобно на храната, съдържат огромни количества ЗАХАР, добавки и ТРАНСМАЗНИНИ. В петото ви десетилетие всички тези консерванти могат да доведат до непредвидени усложнения и заболявания, пише dama.bg.) Нищо не яжте, е всичко това е навсякъде в храните. А казва ли някой, че без захар мозакът си отива и не само, без сол много лошо за цялото тяло, без мазнини тялото не може, е що така без най вкусните неща.:))

16

пенсионер-ветеран

преди 1 месец

ама то явно 40 години е Краят на Света и треба да Спрете да Живеете, според тая Статия!

15

toni

преди 1 месец

значи бири и водка може

14

Анонимен

преди 1 месец

На някой хич не му се е работило по статията. Да бяха споменали защо не са полезни. За кафето след определена възраст дори го препоръчват (без да се прекалява).

13

Парадокс

преди 1 месец

От кога киселото мляко и обезмасленото прясно мляко станаха вредни? Дали не е свързано с "борбата с глобалното затопляне" и кравите които *** метан?Иначе за подсладените млечнокисели напитки съм съгласен. Те са убити (пастьоризирани) и съдържат много захар. Никаква полза за здравето.

12

Анонимен

преди 1 месец

Над 40 съм, но от айряна не се отказвам, особено пък в тая жега. Вие сериозно ли?!

11

Пушкаров

преди 1 месец

Аз пия само гроздове с хубава салатка

10

Старец

преди 1 месец

Повдигнатият въпрос има и точен отговор: Когато бяхме в Коми,всяка вечер пред нашия супермаркет се трупаха руснаци които ни молеха да им купим нещо от магазина. Ако им откажеш имаше и сопа,ама по малко!! а молбата им винаги беше за - водка,кока кола,кисело мляко,бира загорка,колбасии всички видове безалкохолни,защото бяха много по-хубави от техните. Е, па Я не видоу некой да е гибердясал!!!

9

Анонимен

преди 1 месец

Що е то лате със сироп? Киселото мляко не е кисело по света. кефирите се водят полезни за чревната флора.

8

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 4 Ти си пропуснал важна новина, която дори съобщиха по телевизията миналата година. След като са били проверени всички марки кисело мляко, които се произвеждат днес у нас, установили, че само в едно от тези млека се съдържа прословутият полезен бацил. Но нито съобщиха кое е това кисело мляко, нито успяха да задължат останалите производители на слагат на кофичките с уж-кисело мляко надписа "Имитиращ продукт".

7

До Анонимен 7

преди 1 месец

Особено пък ако е капиталист с тъмночервен произход. Потомците на семейства,които са били богати или поне твърде заможни още отпреди Освобождението, знаят много добре как трябва да се грижат за онзи,който им работи, за да нямат неприятности и да печелят признателност. Внуците на гольовците-мандраджии са израснали с привилегии и с убеждението, че каквото и да си позволят, тежко наказание няма да има. Затова вилнеят така, както само башибозукът си е позволявал някога. Те са днешните бг-капиталисти

6

Анонимен

преди 1 месец

След 40 даже трябва да спрете да дишате този мръсен въздух. Само трябва да бачкате за да може капиталиста да трупа пачки на ваш гръб.

5

Анонимен

преди 1 месец

На киселото мляко за пиене не му ли казваха айрян? То пък американците нямат айрян и за това пият кисело мляко за пиене.

4

Анонимен

преди 1 месец

Само не разбрах защо киселото мляко е вредно,след като нашето е уникално със състава в него на ЛБ булгарикос?

3

Анонимен

преди 1 месец

Pusta sopa pusti dayak

2

Анонимен

преди 1 месец

Сода, както американците, от където е взета й статията, наричат кока колата.

1

Анонимен

преди 1 месец

Бера 2L на ден :)))