157

Saiman

преди 1 месец

Иска ви се *** няма

156

ППП

преди 1 месец

Няма логика да вписват българите в конституцията си, Та нали те са си БЪЛГАРИ с изкривено самосъзнание.

155

Анонимен

преди 1 месец

Мънкидония страната на м***ймуните.

154

Анонимен

преди 1 месец

Много било просто. С тези глупости ми се струва че съм на някакъв пазар и ти се пазариш и гледаш да ме измамиш. *** македонци ....

153

Големия памперс

преди 1 месец

На този от километри му личи, че е безскруполен плъх!!!

152

митя

преди 1 месец

мицковски усилено учете АЛБАНСКИ те ще ви вкарат в ЕВРОПАТА като влезат

151

Анонимен

преди 1 месец

Има 100 000 издадени БГ паспорти на макета--върнете ги обратно след като не сте българи -

150

ясно

преди 1 месец

14 магарешки да ти влязат отзад друже Миц;ковски

149

Анонимен

преди 1 месец

"Министър-председателят посочи, че правителството е предложило "отложена промяна на Конституцията"."-------------Това, което Брюксел може да направи в замяна е отложено членство на РСМ.

148

Анонимен

преди 1 месец

Удобно пропуска пребитите членове на български дружества в РСМ, както и палежите и затварянето на българските клубове и си пише 14 точки взети от северномакедонската окръжна селска дивизия. Абсолютен naляк.

147

Хе хе хе

преди 1 месец

Тия макетата страдат от тежък комплекс за малоценност. Типични българи. Оттам идва и хвърковатата фраза- "що е Маке се е Юнак". Значи ако макетата влязат в Европейската Уния , там ще са само джендърляци , юнаци и *** , които са по малко и от двете !!!

146

Анонимен

преди 1 месец

Вие и човешки права? Я не ни разсмивай! Даже българския произход на населението не сте признали и има гонения, преследване, тормоз срещу тях!

145

Анонимен

преди 1 месец

Защо не може да се внася литература от България в сев. македония, щом като аборигенът мекицко твърди, че са окей с международноправните норми ?

144

Анонимен

преди 1 месец

защо етническите българи в македония твърдят, че са подложени на дискриминация и не могат да заемат постове в полиция, съдебната система и ред други държавни служби ? отговаряй, македонски абориген.

143

Драги Мицко,

преди 1 месец

Водите по палежи, нападения и тормоз над българското малицнство. Нагли, лицемерни и цинични както винаги. Насаждате омраза и не спазвате договорите за добросъседство. Ще видите одобрение от България за ЕС през крив макарон.

142

Анонимен

преди 1 месец

македонски абориген

141

Анонимен

преди 1 месец

Фисон (Места) протича през Родопа. Герон, Гион, Аскус (Вардар) - през Македония, Тигър (Искър) през Мизия, или България, а Ефрат (Марица) през Тракия. Това е библейският Едем, раят за нас българите, а изглежда и за авторите на книга Битие на Стария завет.

140

Анонимен

преди 1 месец

Хубава си татковино, име сладко, земя рай. Сърце младо и невинно за теб трепка и играй. Мили са ми планините и на север и на щг. Валозите, равнините, набраздени с наший плуг. На уста ми сладка дума ще да бъде този кът, дето Дунав, Вардар, Струма и Марица си текат. Дор на небо ясно слънце и на очи свет живот, ще обичам аз от сърце таз земя и тоз народ!

139

Анонимен

преди 1 месец

Едни от най-високите планини на Балканите са на територията на България. Една от тях е Рила, наричана Хорбел (Орбелус) в древността. От нея действително извират четири реки, които отговарят на реките на Едем. Там няма седем жертвеника, но пък има седем езера.

138

Анонимен

преди 1 месец

В книгата Иисус Навин има присъствия на ОРЪДИЯ, с които е бил бомбардиран град Иерихон, а това ни довежда до втората половина на XV век. Според TX това съвпада с т. нар. Падане на България под турско робство.