10

ХХХ

преди 1 месец

Ние сме в НАТО и ЕС така че нашите братя ще ни помогнат както винаги ! Както през 2007г. ли беше 2009г. ли огромния пожар край Стара Загора как денонощно "амфибийте" гасиха пожара ...опс те май бяха от Русия пратеници .....нищо ...важното е да пратим на Зеленски помощ в тия жеги да не стане някой пожар в Украйна !

9

Анонимен

преди 1 месец

Пожарите ги палят най-вече rлynaцuте, а не високите температури.

8

Анонимен

преди 1 месец

Джипко Бибитков няма ли да се включи в гасенето? Нали това му е специалността! Иска ми се да го видя с кофа в ръка или с лопата/брадва - да върши нещо обществено полезно, а не само да обикаля и да дава разпореждания.

7

Анонимен

преди 1 месец

Глупости. Пожар сам не се пали. Човешка немарливост и npocтотuя

6

Анонимен

преди 1 месец

Не са, високите температури тъкмо гледам сега в село джунгали палят огън кмета нехае

5

Анонимен

преди 1 месец

Брей...температурата била виновна за запалването. много ще да е била висока или камъните са давали искри. Ако е така ние вече да сме гебердясали.

4

Забелязвам че

преди 1 месец

Гробарите и дпсарите в парламента бяха против вкарването на райския газ в списъка на наркотиците.Явно печелят от Смърта на наркоманите,децата ви .

3

БеГе Мурва

преди 1 месец

Място на плажа намерих сегааа.Цялден на слънце ще се е баааа.Но какво ми се щеее секс за париии.

2

Фасове

преди 1 месец

Ора всички фасове се хвърлят през прозорците на колите. Великия елит депутатите трябва да забранят пушенето в автомобилите, поне през лятото и есента

1

Димов

преди 1 месец

"По-рано тази вечер"?!? 08.00ч сутринта е! Тази вечер ще е след 12ч. Или директно сте копирали снощната статия на БТА?!? Стискаме палци да бъдат овладени бързо пожарите!