95

Българин

преди 1 месец

Русия буквално онищожава украйнска и натовски воиници и техника преди да стигнали до фронтовата линия *** зеленски просто не може да изчисли загубите на украйнска и натовски ***

94

Анонимен

преди 1 месец

До 98 Ами то фронт не остана. Има тук там бандеровски шайки, които се крият по градове и села и затова ги трепят там. А като дойдат натовчетата, после и тях. Та така...

93

Анонимен

преди 1 месец

Или за "пътя на смъртта" в Харковска област? И 250мл вода на ден за храбрите руски войници? Защо обстрелват градовете - много просто,на фронта се закучи работата.

92

Анонимен

преди 1 месец

Защо да не поговорим,например,за Кашеварова? За хора пращани на фронта с патерици. Неудобна тема,може би

91

Анонимен

преди 1 месец

Не ви ли писна наратива за бандеровци? Изтърка се. Трета година върви,а нищо. За Азов се канеха показателен процес да правят. Зала подготвиха,решетки,точно както ерефските съдебни зали. Подгряха публиката с татуировки и какво стана? Ни-щи-чко. Зиро. Ниенте. Та ще видим ли някога тези митични същества?

90

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да е още по масиран.Бандеровците са със стоманени глави.Кинжали и Циркони са безсилни .

89

СлаваУрина

преди 1 месец

Да нападнеш страна чиято админстрация насочва собствената си армия да стреля, осъкатява и убива народ си(виж 2014 Донбас и Луганск) използвяйки артилверията си, самолетите си и бомбо ракетите срещу изцяло цивилни обекти е повече отсвято учение за ДнепърскияИдиотенКапут.Зеленята метастаза обруга,излъга и се подигра сНатовските данъкоплатци,военните и финансовите им експерти като им "подари"ТриДе инфлация във всички посоки наОбществата.Сам си е предписал размера на бримката и височината на дирека

88

Анонимен

преди 1 месец

Вечна слава на ZРФ! Поне три поколения ще помнят зверствата на тези ***. Безсмислена, без цел, без оправдание, жалка война. И такива са стеснителни,че чак не я наричат война,а операция.

87

блицкриг

преди 1 месец

тридневната специална военна операция е в 872-я ден

86

Анонимен

преди 1 месец

Нямаше нужда да спират руснаците за олимпиадата. И изобщо за спортните състезания. Също и за културните прояви. Тази дискриминация ги консолидура. Освен това постоянно се лъжи и манипулира за много неща , на което те не могат просто да си премълчат. Те реагират. Разбираемо е.

85

до 89

преди 1 месец

Украйна никога, никого не е нападала. Русия ако беше толкова за грижена, да им беше дала руско гражданство и да ги засели по великите сибирски полета. С тези пари дето ги хвърлят щяха да им построят нов Дамбас. Място бол.

84

До 88

преди 1 месец

Е кой пък им е виновен на украинците .Те нападнаха хората в Донбас и сега ,кво стана и ще чакаме да дойде батко с фланелката с мускулите да ни спасява

83

до 85

преди 1 месец

Що не отвориш политическата карта, за сравнение само колко е голяма Русия и колко малка Украйна. Не е повод за гордост, как страна с 140 милионно население и най-голяма по територия в света издевателства над страна с 40 милиона и 30 пъти по-малка.

82

До 84

преди 1 месец

Да времето тече и ЕС остана без пари и не само той ,а и САЩ и Великобритания.Зелето търси още 500000 шарана и те така.Времето си тече

81

Анонимен

преди 1 месец

Укрия Путин я стопи като С*ВИ"Н,ска пр*Ъж,ка. От 45 милиона вече са 10 милиона. А стотици хиляди, може и повече от милион вече са издимели във подвижните крематориуми.

80

чрез чур

преди 1 месец

Някой да напомни какви са целите на джуджето. Денацификация, освобождение на рускоезичното население, НАТО, окупация на цяла Украйна, поне една от целите изпълнена ли е вече, че времето тече.

79

Анонимен

преди 1 месец

69 - МОЖЕ ДА Е "ХОТЕЛ" НА НАЕМНИЦИ. КАТО ГЛЕДАМ И РАЗБИТИТЕ ЖЕЛЕЗОРИЙ.

78

Анонимен

преди 1 месец

МАЧКАЙ ВОВА ВСЕ ТАКА, ДО ПОБЕДАТА. СЛАВА РОССИЙ.

77

дивизия зомби

преди 1 месец

Вперееееед. У нас и по Европа стана вече икиндия. Руснаците да мрът за безсмислените каузи на царя си. Ай наздраве.

76

Анонимен

преди 1 месец

Харков не е Херсон!