154

Сата НАТО

преди 1 месец

Името на граф Андраши ми е известно, но това си е техен вътрешен герой, имайки предвид, че Унгария просто е била задния двор на Хабсбургската империя. И колкото и композитори и математици да имат, остават си скромна нацийка на фона на 40 млн. славянска Украйна. Доказва го и "лидерът" им, който има усет за геополитика колкото и нашето банкянско нищожество - ниво председател на селсъвет. А в Будапещя бях преди месец и половина - от позицията на турист с пари, ми хареса, цените ми бяха по джоба.

153

Анонимен

преди 1 месец

защото има топки и не е подл7огар като нашите управници - как само изрит7та сорос -американците газ пи9каят

152

Унгарски селяни???

преди 1 месец

До Сата НАТО Ти чуваш ли се какви ги вовориш и направо какви ги плещщиш? Унгария има световно известни композитори на класическа и оперна музика. Има световно известни физици, направили колосални открития в ядрената и общата физика. Известни политици. Името граф Андраши нещо говори ли ти? Христо Ботев го споменава в своите вестници. Държавата Австро-унгария говори ли ти нещо? А Будапеща? Егати, балканските селляндури наричат унгарците селляни!

151

Сата НАТО

преди 1 месец

Освен това Орбан е прекалено елементарен и нищожен, за да се опитва да влияе на Зеленски, а камо ли да го притиска и манипулира. Украинците може да не са чак толкова велика нация, но са къде къде над унгарските селяни. Пък и Зеленски е на всичко отгоре евреин и щом е казал, че ще е неговото, значи ще е неговото.

150

Сата НАТО

преди 1 месец

Орбан разглежда продължилата две години и половина война на Русия в Украйна като гражданска война между две славянски нации, удължена от подкрепата на САЩ за едната от тях. ---///------- Ако това го е казал самият той, значи е арогантен иддийод, щом не отчита, че едната нация се опитва да ДЕНАЦИФИЦИРА другата.

149

Анонимен

преди 1 месец

Ако искаше мир, трябваше да гръмне Путин на срещата.

148

Анонимен

преди 1 месец

Защото не знае какво прави.

147

Анонимен

преди 1 месец

Да спре да харчи унгарски пари за екскурзии. Чунким Унгария е прокопсала. ЕС не го е командировал.

146

Анонимен

преди 1 месец

Орбан се прави, че прави нещо, докато ходи по екскурзии. Нищо не постигна безполезникът. Само гледа да изкрънка нещо за Унгария.

145

Анонимен

преди 1 месец

Анди Уорхол: "Всеки ще има своите 15 мин слава". Орбановите вече минаха.

144

Лили Иванова

преди 1 месец

Най - после някой да се опита да направи нещо, а не само да се преструва , че прави. Да ви ибэ войната !

143

Анонимен

преди 1 месец

Хамав. Като муха без глава.

142

Анонимен

преди 1 месец

Прави се на важен да избива комплекси. Вкара Унгария в батак, некадърникът!

141

Анонимен

преди 1 месец

Защото се прави на шеф.

140

Анонимен

преди 1 месец

1. Защото има съвест 2. Защото има гръбнак 3. Защото Господ му е дал. 4. Защото не е захвърлил дареното му от Бог. 5. Защото не е политическа мижитурка като управляващите ни.

139

ха ха

преди 1 месец

Ти щот не си ,брате разбирам че лекарствата за бедните винаги са кът.Но не ми обесняваи че човек нон стоп висящ в нета,пишешщ откровенни простотии е нормален .Не нам тия -както казваше покоината ми баба

138

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Защо е тръгнал на собствена мисия за КАКВО? П9слвдбото,за което може да претендира един проруски евреин от тип marano може да бъде МИР. а да се разбере поведението на Орбан трябва да се знае,че евреите неционисти са грандомани до психясване и всеки се има за някакъв. месия. Проблемът на Орбан е ,че е луд....редови ,посредствен,нахакан луд евреин безродник. Rasa de vibora !

137

Поздравления

преди 1 месец

за Орбан!

136

Бонго Бонго

преди 1 месец

Гънките на мозъка ти много са се изправили..Никой нищо няма да върне на България.Второ Камчия Варна Бургас Равда Поморие се говори на руски., тоест цялото Черноморие в предвидено да е руско. Трябва да си супер заблуден да не го виждаш и да казваш не е вярно.Това отива в Русия. Ние не ги даваме , но по стратегията за Украйна е същият сценарий.Но разбира се сгромоляса тази тенденция благодарение на ЕС и санкциите. Руските банки фалираха,които напредваха в тази област. Икономическата ни полици

135

От Путин

преди 1 месец

Орбан го пази НАТО, а Лукашенко, Китай!