40

Анонимен

преди 1 месец

И едни синдикалисти забогатяват покрай тях!

39

Майната Ви

преди 1 месец

Другарю Манолов, не ви ли информираха от Изпълнителното бюро на БКп, сега скрила се зад името БСП, как вървят нещата?? Има едно правило от както свят светува: ако екскрементите имаха цена бедните щяха да се раждат без продължението на гърба!

38

РУСКА АЕЦ. В БЕЛЕНЕ.

преди 1 месец

....НЕ НИ ТРЯБВА ИЗОБЩО , КАКТО И РУСКАТА СОЦ-РОБИЯ ПРОСТОТИЯ И РАЗСИПИЯ!

37

СМЕХ...

преди 1 месец

...ако държавите се крепяха от бедняците и соц-просяците , като нас --- БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е ПЪРВА В СВЕТА ПО СТАНДАРТ И ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ!

36

Анонимен

преди 1 месец

Навремето замразихте Белене, че нямало 10 милиарда, а сега 30 за голи обещания ги имаме. Лошото е, че разни врякащи като Нострадин Коце, само гледат да си подобрят финансовото състояние, та било и с публично твърдолинейни твърдения.

35

СМЕХ...

преди 1 месец

СЕГА ШЕ ВИДИМЕ , КОЙ ЩЕ ИЗДЪРЖА ТЕЦ- ДОГАН И ТЕЦ-МАРИЦИ-1,2,3, ЗАЩОТО АЕЦ-а ВЕЧЕ РАБОТИ С УЕСТИНГХАУС....И , ВСЕКА ДЪРЖАВА СЕ КРЕПИ И РАЗВИВА ОТ БОГАТИТЕ ХОРА --А , НЕ ОТ ВЪШКАРИТЕ У НЕЯ...ХА,ХА,ХААААААААА.....

34

Анонимен

преди 1 месец

Навремето ГЕРБ-СДС така затвориха и Кремиковци и изхвърлиха 30 000 души (със семействата им 120 000) на улицата.

33

анонимен

преди 1 месец

До няма нужда - то и от такива като тебе кой знае каква нужда няма. препоръка - на юг от нас има една държава, голяма, и доколкото знам, и богата, е, за някои както обикновено. Там ще имаш възможност да работиш, да издържаш жени и деца, та от работа няма да можеш да пишеш антидържавни лозунги.

32

Къде го тренчеф?

преди 1 месец

Защитникъ на трудовите хора?

31

!

преди 1 месец

Ха, откри топлата вода! БГ не е държава и наливане на пари в БГ означава гушене на продажна мафиотска ОПГ!

30

7

преди 1 месец

Вашият тренчовски синдикат най-много допринесе за да го има това общество!Помним как ревахте да полуда "Приватизацияяя" по площадите! Живите и историята помнят вашата престъпна дейност на шпицкоманди по окръзите и в столицата-прогонване на способните кадри ,продаване на заводи за жълти стотинки и фалирането им!И сега ще ми играете ролята на защитници !Всичко свърши-България е разграбена и ликвидирана!въпрос на време е да бъде официално закрита като селата!Целта на вашите господари е постигната!

29

От номер

преди 1 месец

36 Фотоволтажите да се чете фотоволтаиците.

28

ПВУ

преди 1 месец

спира на тези измислени синдикати, които винаги са с мафиотите от енергетиката, зърнарите и т.н., кранчето за крадене на пари. И каква глупост е казал, че фото волтажите променяли климата. Който е възрастен знае, че климатът е все един и същ. Дори, преди 40- 50 години в България имаше температури до 46- 48 градуса. Големи суши, но се поливаше.

27

44та

преди 1 месец

Комунистите и червените *** окупатори разграбиха и унищожиха България!Избиха тад 50 000 българи без съд и присъда ДС тези военнопрестъпници!Сега см1рди разложения труп на комунизма.Харесва ли ви България ?!

26

Кой не скача е черве

преди 1 месец

Абе ***, защо си драскаш по биографията? Няма го идолът ти Желю от Феселиново

25

В България най

преди 1 месец

Мразят интелигентните хора!Хахахаха пародия и на народ и на държава!

24

Няма нужда

преди 1 месец

Да съществува България по добре територията да стане част от съседна държава дали ю Гърция Турция Сърбия да не изреждам няма значение по добре ще е!И задължително да се управлява от НЕ българи!Защото българите са недъгави!Не всички но тия които те са са отритнати от болното общество!

23

Анонимен

преди 1 месец

Точно така е. ГЕРБ са проевропейска партия само защото за толкова години управление се специализираха в "усвояване" на европейски пари за сметка на народа, с ремонти на ремонтите. Други страни реално си подобриха условията за живот, а ние пак сме гето. Село с чисто нов стадион и измрели от обгрижване жители. Пътища с хлъзгав асфалт, който предизвиква катастрофи. Съсипана градска среда, която иначе е карала от царско време. А пък антиевропейските партии просто завиждат, че не участват в кражбата.

22

Европеец

преди 1 месец

Не бъдете *** лу ц и бъдете европейци

21

Профсъюзи за

преди 1 месец

Защита на чорбад.жиите