34

Анонимен

преди 1 месец

От БРИКС печели всеки, който е станал член. Особено Росуя, Индия и Китай. Благодарение на БРИКС САЩ и ЕС не м,ожаха да изолират икономически и политически Русия и не можаха да си налижат мераците на Китай. А Индия благодарение на БРИКС направи толкова пари, че се чуди къде да ги сложи и какво да ги прави. И това само за 2 години.Индия, която няма какво да изнася освен индийци. Счупи се да продава руски петролни продукти и цветни метали на Европа и Англия на завишени цени.

33

Анонимен

преди 1 месец

Не знам за какво реват руснаците. БВП им се увеличава, капацитета на армията им се увеличава. Тестват си новите оръжия почти безплатно. А укропитеците тука се радват на разпада на СССР и се надяват украйна да получи още помощи. Преди 6 часа украински командир каза, че от 100 насилствено мобилизирани само 10 стават. Останалите само заемали място и повечето били за болница или за психиатрия, не за фронта. От тези 10 само един оцелявал да стане нормален войник. Останалите или осакатени или мъртви.

32

Анонимен

преди 1 месец

До Малко за политика Тоя БРИКС е толкова смешен че няма на къде. От цялата работа печели само Китай.

31

Анонимен

преди 1 месец

руснаците се оплакват от последствията от действията на руснаците

30

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Е нали искат специална операция и си я получават, да не риват.

29

до 11

преди 1 месец

Аляска? Да не ги е гонил лойд? Въобще стъпвал ли си там?

28

наблюдател

преди 1 месец

О доста Странни хора се състои обкръжението на Путин..., води се война, всяка от страните в конфликта воюва както може и с каквото има! Путин се възмущава, че Ук. получава оръжие от западните си съюзници и нанася удари по територията на РФ, въпреки, че РФ унищожава украински промишлени обекти и инфраструктура с двойно преднаначение на територията на Ук. Е, не може ти да нанасяш удари по цялата територия на Ук. и да очакваш че тя няма да ти отвъре по същия начин!

27

дедо ви

преди 1 месец

НАТО направи огромна грешка че не съзря какво подготвя ссср срещу Украйна - резултата го виждаме , дано разбират каква е истинската цел на ссср - да си върнат целия източен блок

26

Малко за политика

преди 1 месец

Днес е втори ден от срещата в Санкт Петербург на държавите - членове на БРИКС. За включване са кандидатствали Азърбайджан, Турция и Малайзия. По нашите медии - пълно мълчание по темата.

25

Факт

преди 1 месец

За съжаление е прав.

24

Карачанаков

преди 1 месец

Ади във ПЕСков ти сериозно въ?Ами кво да правиш те не са миролюбци като Вас.

23

До до 8

преди 1 месец

Както и САЩ на Зеленски!

22

Анонимен

преди 1 месец

НАТО ще се самоубие ритуално, принуждавайки адептите си в поробените от него страни да извършат същото.Този път - без пленници.

21

Анонимен

преди 1 месец

Москва е отворена за обсъждане на евентуално възобновяване на зърнената сделка, но само след отмяна на санкциите срещу руската селскостопанска продукция.

20

До 8

преди 1 месец

Кой започна конфликта в Сирия? Струва ми се същите, които започнаха и конфликта в Либия. Русия помогна на законно избрания президент да защити странта си.

19

Анонимен

преди 1 месец

Има един странен момент - САЩ от десетилетия грабят целия свят, а вътре при тях обществената инфраструктура е в отчайващо състояние, при това нещата се влошават с бързи темпове

18

Анонимен

преди 1 месец

КВО НОВО С ЧЕРВЕНИТЕ ЛИНИИ?

17

Анонимен

преди 1 месец

Аз също съм карал и съм се качвал на велосипед Украйна, а като пораснах се качвах на украински девойки.

16

Анонимен

преди 1 месец

Ескалацията е от страна на Русия! Гърмят като за последно! Обезоръжиха С. Корея и Иран!

15

Анонимен

преди 1 месец

Махнете мумията от Красная и има някаква надежда за вас!