85

Анонимен

преди 1 месец

Ние знаем, че те лъжат. Те си знаят, че лъжат. Те знаят, че ние знаем, че лъжат. Ние знаем, че те знаят, че ние знаем, че те лъжат. И все пак те продължават да лъжат.

84

Боби

преди 1 месец

Никой няма да гласува повече за вас. Чао парламент. Няма да има близките години правителство. Всеки е лакум и иска властта.

83

необходимо

преди 1 месец

пп , възраждане , итн задължително да минават на психотест поне четири пъти !

82

алхемик

преди 1 месец

Интересно, ако отида утре на работа дрогиран и леко пиян, лапнал цигара, какво ще стане? Работодателя ми дали ще ми даде допълнителни превилегии или ще ме уволни на мига? С други думи : ТИЯ за какви се мислят, за Господ ли?!

81

Анонимен

преди 1 месец

Русуфилити, алуууу - нали знаете, че и вас ще ви тестват. Копейкин трябва да спре да шмоца водка и сельодка всяка вечер по вайбъра с Кремъл.

80

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен На народните представители народа тябва да им гласува заплатите, представителните пари, дали да има служебна кола секретарка и пр.Те се самозабравиха, отидат там да си уреждат с положението което заемат лични амбиции и сметки. Те се кълнят в името на народа, но единствено опрявят тех си.

79

Вьзмутен

преди 1 месец

Какво дьно ни управлява не е истина- ако отида пиян или дрогиран на работа ще ме изритат моментално и то за заплата нямаща нищо общо с технитеНапускай

78

Анонимен

преди 1 месец

На входа да им дават по патронче от любимата напитка, уиски за американците, водка за руснаците и ракия за патриотите.

77

Анонимен

преди 1 месец

Все по-големи крретени влизат у Партийното събрание. По-добре от обяд да са пияни и да не работят нищо.

76

Анонимен

преди 1 месец

Това не трябва да се решава от тях, а от народа все пак той ги е назначил там. До кога ще продължава това безумие сами да си гласуват заплатите, субсидиите, отпуските и какво ли не, къде го има това, те не може да бъдат над закона и правилата. Не работят, но какви заплати имат. Стига вече с приоритет от преди 50 г. Шефовете които оценяват служителите си, трябва да бъдат оценявани от тях, а не само едно сочно.

75

Анонимен

преди 1 месец

А тест за интелигентност,образование и защита на национални интереси..Щот като гледам кви едно книжници - откровени криминални типове ни щавят от десетилетия..И Се чудя как е възможно...и това продължава Докога..

74

Законотворец

преди 1 месец

Пием, пеем, пушим и.... На там го забравих!

73

Анонимен

преди 1 месец

БИВА НАГЛОСТ, БИВА БЕЗОЧИЕ, НО ТАКОВА ЧУДО НЯМА НИКЪДЕ!!!

72

Гроздан

преди 1 месец

Махмурлиите мислят най-правилно!

71

Още малко

преди 1 месец

и секс да не правят вътре, ще искате!

70

Анонимен

преди 1 месец

А Боко Тиквата лющи само марково уиски и плющи 14 годишни от Девственици-ГЕРБ

69

Боби вратаря

преди 1 месец

Ние освен всичко друго и чертаехме по цял ден схеми на едни подноси.

68

Анонимен

преди 1 месец

До Анастасов при Ризова -> Денков да изключи Киро и Асен за връзки с Пеевски, да си подаде оставката като председател и да посочи Лена Бориславова за нов председател.

67

Анонимен

преди 1 месец

Brъзapтa ca тaka шe я kapa u y Бpюkceл?

66

Анастасов при Ризова

преди 1 месец

И Анастасов разказа за съществуването на документи, подписани от Асен Василев, Кирил Петков и Надежда Йорданова в качеството им на министри, в които се посочва, че няма данни за корупция за Делян Пеевски. ------ Борците срещу модела Пеевски се подписват, че няма данни за корупция на магнит Пеевски. Сега става ли кристално ясно за кого се борят алабалиците Киро и Асен?