141

Анонимен

преди 1 месец

предател!

140

Евала

преди 1 месец

Най-смешното е, че за патриотизъм говорят тези, които си заработват в рубли и са готови във всеки един момент да ни направят Задунайская губерния на Русия! С македонците не живеем в една държава вече век и половина и е нормално да се чувстваме отделни народи. Заради тази Македония пропиляхме националния си устрем за развитие от началото на 20-ти век, обществото ни се разцепи от болшевизъм, македонстващи харамии и пр. . Затова: стига с тази Македония, премного кръв и енергия с изхабили за нея!

139

БЛУДНИЯТ СИН

преди 1 месец

КАК СЕ НАРИЧА ЕДИН НАРОД В ДВЕ ДЪРЖАВИ - СЕВЕРНО КОРЕЙСКИ ЛИ???!!!... АМИ СЕВЕРНО КОРЕЙЦИТЕ ОТ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ДА СЕ ВЪРНАТ В ЛОНОТО НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!...

138

Стоян Трифонов

преди 1 месец

До От нейн колега от СУЕй за това се възхищавам баце и е станала,и доцент, и е в ШУ в момента, и е с големи заплати, и аз искам така. Навсякъде се надува патката, имала акъл, а другите- не, тя постигнала, а другите- не. Кажи ми кой го може от *** направо на учен. Този университет е направо химера за един двойкаджия.

137

От нейн колега от СУ

преди 1 месец

До Стоян ТрифоновНо тя се е насрала буквално през 2011 година, представила е пред Карлсберг идея за фунгицид стабилизатор на бирата и е изследвала изменчивост на константа.

136

Стоян Трифонов

преди 1 месец

До АнонименМного си прав баце, каквото кажат това е.Приемат го в правия текст. И Шишито, и Боцито, и всите.

135

Стоян Трифонов

преди 1 месец

До СълзицаВъзхищавам се на ума и на непробивността на тази жена, постоянно пише навсякъде.Изразява се като химера за мъже и жени.

134

Анонимен

преди 1 месец

Главчев прави това което му наредят Боци и Шиши..

133

Сълзица

преди 1 месец

До Диляна ИвановаПрез 2011г. беше докторант при Жана Ангарска, една жена която изгони от ШУ веднага когато стана доктор и си взела нейните часове, разписи и учебни пособия и така докато стана доцент 2017г. Буквално с родилни мъки стана доктор цели 6-7 години мъкна това на глава си. Тя те пращаше на научни изложения да изнасяш доклади, но ти не, та не само на постери. С постер (***) отиде извън България в Амстердам, там се беше наакала и беше с бяла къса пола, която премести отпред и имаше..

132

Стоян Трифонов

преди 1 месец

До Диляна Иванова-СтанчеваОхооо мойто момиче колко си умна.

131

Диляна Иванова

преди 1 месец

Македония окраде българия, глупци неразбрани.

130

Анонимен

преди 1 месец

Тоя Главчев е голям тъ-па-нар!

129

Анонимен

преди 1 месец

До ТО Да де, ама той е и Външно министерство в момента....

128

охобохо

преди 1 месец

до 122 - братчет ти редовно ли си вземаш хапчетата или сега си влязъл в някакъв див джаз? Къв Путин да ръчка макетата.Те макетата са на тая земя още преди да бъде сътворен човека.Те макетата са първоизточника на живота. Те макетата са просто макета

127

ТО

преди 1 месец

ТОВА НЕ Е РАБОТА НА ТЪПИЯ ГЛАВЧЕВ ДА ГИВОРИ ЗА МАКЕДОНИЯ -ИМА СИ ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО

126

нищо

преди 1 месец

не ме интересува по-малко от това, като какъв се самоопределя един човек. Ако е човек.

125

Bormann

преди 1 месец

Тук в Лондон макетата кто ги питам на какъв език да си говоря с тях все казват.... ми на Български..... туй то баце :))))

124

Анонимен

преди 1 месец

Значи всичко вече е наред.

123

Сата НАТО

преди 1 месец

Не може да имаш народност, базирана на географско понятие. По тая логика имаме шопски, тракийски, мизийски, добруджански народи. ------///------ Даже по времето на Вазов ШОП не е било равнозначно на българин. А Самоковско и Дупнишко направо са гравитирали към македонизъм. През Междусъюзническата българските шопи са отказвали да се бият срещу сръбските шопи. Българската нация е съставна от различни етноси, повечето от които вече са изтрити чрез пропагандата като самобитна култура, но не съвсем.

122

ПУТИН МРАЗИ БЪЛГАРИЯ

преди 1 месец

ПУТИН ИМ ДАВА АКЪЛ НА СЪРБИЯ И РСМАКЕДОНИЯ КАКВО ДА ПРАВЯТ СРЕЩУ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ...