109

ПАРИТЕ СА У ПЕЕВСКИ.

преди 1 месец

...ЗАЩОТО Е РАБОТЛИВ , ХИТЪР , УМЕН И ЕВРОАТЛАНТИК И ВИНАГИ ЩЕ ПРОСПЕРИРА!ТАМ Е БЪДЕЩЕТО НА ДПС-ПЕЕВСКИ И НЕГОВИТЕ ХОРА ОТ ВСИЧКИ ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯ!!!!!!!!

108

ДОГАН СИ ОТИВА....

преди 1 месец

ЩЕ СЕ САМОКАПСУЛИРА В "СТРОГО ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ"---САМО НЕ Е ЯСНО , КОЙ ЩЕ МУ ОСИГУРИ "ПОРЦИИТЕ"....ХА,ХА,ХАААА....ЗА ИЗДРЪЖКА НА САРАИТЕ И ТЕЦ-а...!

107

Анонимен

преди 1 месец

До 102 га..ньо не всичко е решено,а твоя магнитски Пеевски се направи,на голямата работа,и като болен Сидеров,ще мине в забвение,никой не може да си играе с д-р ДОГАН.

106

1

преди 1 месец

когато митрофанова му заповяда да взриви евентуално евро-атлантическо правителство.при агентите е същото като при проститутките - веднъж агент, после цял живот агент

105

ДПС-то НА ДОГАН....

преди 1 месец

...ПРОСТО СИ ОТИВА --ТАМ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО --- ЗАЩОТО, ТО ЗА ТОВА Е СЪЗДАДЕНО ---ДА ЗАВЕДЕ БЪЛГАРИТЕ В ЕВРАЗИЯТА ПРИ РУСИЯ!!!!

104

ДОГАН Е РУСКА ПРЪЧКА

преди 1 месец

..КВО МУ СЕ ЧУДИТЕ ТОЛКОВА......ХА,Х,ХААААААААА....НАЛИ И МЕСТАН ИЗГОРЯ ПО СЪЩИЯ ПОВОД, НО.... ЗА ЦЕЛУВКИ ПО ПЛОЩАДИТЕ С БКП/ДС/КГБ , ОТ "ДПСто-ДОГАНСКО" НЕ УВОЛНЯВАТ....ХА,ХА,ХАХАААА

103

СМЕХ...

преди 1 месец

СЕТИ СЕ ДДОГАН-----КОГАТО ЕВРОТО МУ ОПРЯ В ГЗ И ДЪРТАТА МИТРОФАНОВА ГО ИЗКОМАНДВА КВИ ДА ГИ СНЕСЕ...ХА,ХА,ХАААА....

102

ясно като 2+2

преди 1 месец

Не е причината в етнически проблем.Пеевски се обявява за евроантлантик и против агресията на Русия , а Доган е руски агент, затова разчиства партията от непослушни останалите *** са като овце.Там е закапана сабаката.

101

Анонимен

преди 1 месец

Не е ББ, който се мъчи да разцепи ДПС! Те много ще се съпротивляват и още дълго време ще ги гледаме в този капсолован вид.

100

Анонимен

преди 1 месец

Както и да се развият събитията, Пеевски е бита карта. Нито един турчин няма да гласува за него, а българите го ненавиждаме.

99

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски не е българин . Той е евроатлантик. Евроатлантика не е българин а брюкселец . Неговата родина е брюкселия и е безродник .

98

Сата НАТО

преди 1 месец

Тиквата се опитва да разцепи ДПС, както преди години с Касим Дал, но няма да го огрее. Прекалено тьпи и отблъскващи са - той и слугата му Пеевски, колкото и пари да наливат в тия фалшиви проекти. Само могат да заработят някой етнически конфликт. А пък може и това да е целта му - все пак е стар кремълски агент.

97

Жалка картина

преди 1 месец

Районите, където живеят турците изглеждат като Истамбул - големи, пищни къщи, асфалтирани улици, където са гетата им. Българските улици, дори в съседство са разбити и къщите са съборени и ограбени пък от ц-и-г-а-н-и-т-е, които ги пазят турските прикватуатори!

96

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски винаги ще го гледат под лупа, защото той не е техен, защото това е етническа партия за издигане със асансьора в Парлам ента на турци, докато заграбят изцяло парлам ента и сменят пак нашите имена, като през турско робство.

95

Анонимен

преди 1 месец

ДПС беше създадена като етническа партия и за мимикрия бяха допуснати няколко българи, за да се говори, че не е етническа! Сега какво? Открито си казват , че ДПС е на турците! Значи е отпаднала необходимостта да не се определя в обществото като етническа! Това е г-н Панчугов!

94

Анонимен

преди 1 месец

ДПС изигра своята роля за турците и след като отдавна няма заплаха за турците в БГ, ДПС се превърна във най-гокемия обеъч за грабене!Това е много хубаво за тях и те няма да се откажат от Доган. Етническото ги държи! Иначе ще се разпаднат!! Няма значение дали е Пеевски или някой друг българин! Винаги, когато Доган усети, че му се изплъзва етническото, той ще действа по този начин! Но той добре знае, че за да могат да грабят, трябва да има етнически мир!

93

Хай сиктир

преди 1 месец

Депутатите на Пеевски са гласували уж против вземане на заплати по време на агитационната капания, защото и без техните гласове това е минало. Да видим дали Н ЯМА да ги ВЗЕМАТ? Това е по-важното?

92

Анонимен

преди 1 месец

Какъв проект ще прави дебелия?Само с пари не става, българите мразят шайката на Пеевски защото са еничари,сега и турците ги мразят защото пробваха да им превземат партията.Гласове от патагония ли ще вземат?

91

Анонимен

преди 1 месец

Голямата грешка си ти.Много подценявате ДПС една от големите причини да падне Комунистическия режим са организираните протести от страна на техните привърженици,което беше причина за голямата екскурзия.Не забравяте за Въстановителния процес,но тези хора ако се организират България не я чака добро бъдеще.

90

прасчочо

преди 1 месец

Доган казал, а после пръднал, ефекта е същия.