21

Банкеръ

преди 1 месец

Какво значи независим?Да отиде на среща в избирателния си район с избирателите и и да обясни на следващия в листите за какъв *** ще остане в Парламента.Така ги виждам аз работите.На следващите избори пак ли ще са зависими.

20

11

преди 1 месец

Крайно време е да няма независими депутати. Който не е съгласен - вън от парламента и да идват следващите в листите. Тия отпадъци от Двуличие бяха проект, който да вземе гласове от Възраждане, това е ясно, вероятно са на говедарска хранилка.

19

Анонимен

преди 1 месец

марков е един измамник -- при всяко интервю след влизането споменава, че бил с временна карта -- ха-ха, хи-хи ! други глупости които говори, а те са доста и той очевидно искренно вярва в тях, за възрожденците, за образованието на Ивелин Михайлов, за това че бил председател на партията, а не е -- тя си има регистриран председател, тотална обърквация в главата му. Защо е чудно че на втория ден половината депутати напуснаха групата?

18

ами не знам, но

преди 1 месец

тази госпожа изглежда и звучи като мега невротизирана личност

17

Анонимен

преди 1 месец

НЯМА ТАКОВА ПРАВИЛО НЕЗАВИСИМ ДЕПУТАТ!? ХОРАТА СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ДАДЕНА ПАРТИЯ. ЩОМ СИ НЕЗАВИСИМ ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ .КАКВА Е ТАЯ ДАЛАВЕРА - ЕДИН МАНДАТ В НС И ТЛЪСТА ПЕНСИЯ ДОЖИВОТ. ХИЛЯДИ ХРАНТУТНИЦИ ЩЕ ХРАНИ ТОЯ БЕДЕН НАРОД. ХРАНТУТНИЦИ КОИТО ГИ МЪРЗИ ДА РАБОТЯТ. ПРОСТНАРОД.

16

До 3

преди 1 месец

Била взела голям кредит и го вложила кел при Ивелин та гледа поне да си го върне, че иначе нищо

15

Анонимен

преди 1 месец

Ако не беше личността Марков величие никога нямаше да влезе в парламента

14

Анонимен

преди 1 месец

Стига сте писали глупости, че са се "разпаднали". Т ова е оназ болна лелка от ГЕРБ - арменката Росица Кирова от Видин, която ги "разпадна". Но те не са се разпадали. Все още има партия "Величие". ГЕРБ сънува разпаде във всички... само при тях нещата са "стабилни". :)

13

ъъъъъъъ

преди 1 месец

ааааа кво значи независим депутат

12

Анонимен

преди 1 месец

A за какво сте там тогава?

11

дедо ви

преди 1 месец

тия па били депутати хагаха , тия са в парламента за големите заплати и разни благинки

10

Анонимен

преди 1 месец

А тези зависими/независими депутати знаят ли защо са вътре?

9

Анонимен

преди 1 месец

зависими, независими.... вие сте по случайност в парламента

8

Тенгри кан

преди 1 месец

До ъНе, по простовати, а брутално прости ора, които си даваха вид на умни;))) То е хубаво личното самочувствие, но е добре, да слушаш, кво ти говори и другият, особено, ако ти е приятел и особено, ако преди тва си се кълнял в кво ли не, пред него;)))

7

Анонимен

преди 1 месец

А смятат ли изобщо нещо да правят т.нар. независими, освен да отказват да работят?

6

ъ

преди 1 месец

Тия се разпаднаха прекалено бързо. Но все пак успяха да изпълнят основната задача - дръпнаха от Коста гласове. И Възраждане от второ отиде на четвърто място. И с малко ала-бала откъм ЦИК. Но така или иначе, полковникът излъга доста народ, по-простовати хора, дето са.

5

Анонимен

преди 1 месец

Май ще се окаже вярно, че точно тези са купените от дебелия ***. Уж големи разкрития щяха да правят, а досега едно голямо нищо. Обраха гласовете на онези хора, които най не могат да търпят бандитите.

4

?

преди 1 месец

Те сега кои са независимите от тази пишман група? Хората на полковника или другите? Въобще, ситуацията е неясна, макар да е много смешно цялото Величие. Само ДПС-то е по-смешно от тях напоследък.

3

Анонимен

преди 1 месец

Пекова-та получи,ли субсидията?Нещо на зор била

2

Анонимен

преди 1 месец

Сектата на Сциентологията