117

Анонимен

преди 1 месец

тая пък. Абсолютно некадърна певица, на която СССР купи наградата Златният Орфей и я направи звезда в Русия, сега се прави на голяма демократка. Що не си наляга парцалите и не си харчи милионите, за повече акъла не й стига. Наистина понякога е досадно подобни хора да се правят на интелигентни и да се месят там де не им е работа.

116

тя

преди 1 месец

Тая не разбра ли ,че ракетата е американска и изстреляна от Норвегия !

115

тя

преди 1 месец

Руснците я направиха милярдерка ,а сега" пее "което й е угодно!Никога не съм я харесвала с нейното преиграване на сцената !

114

Анонимен

преди 1 месец

Да, всичко си има граници, а Путин отдавна прекрачи всякакви поносими граници и за него има издадена международна заповед за арест като военнопрестъпник. Да видим дали Алла или той ще се озове в затвора !

113

Ирония

преди 1 месец

Алла Пугачова ли ви е най-големия проблем бре?! Хаха

112

Карачанаков

преди 1 месец

Как за затвора ве направо да се обеси ,да не одобрява тя миролюбивата мисия на джуджака в Украйна

111

Анонимен

преди 1 месец

До106 . Има общности и си говорят на езика в общността . За турците , които са в Германия . Те вече са интегрирани като европейци . И тяхното връщане не им е неудобно. Турция не им е така сигурна и не ще се върнат . Освен за почивка 20 дни.

110

Анонимен

преди 1 месец

До111. Не са китайски роби аса си господари на терена . Руснака е в периферията . Стой и кърка . Не знае на къде да хване

109

Анонимен

преди 1 месец

А, убити палестински деца няма ли да публикува? Аз ще й помогна от телеграм: https://***/sanya_florida/12749

108

Красимир

преди 1 месец

До АнонименВ далечния изток всичко е китайско. Цели градове са населени с китайски роби.

107

Анонимен

преди 1 месец

До Боби 106 А в Русия има цели републики, в които не се говори руски. Русия на година приема 2 пъти повече мигранти то централна азия, от колкото ЕС от африка и близкия изток.

106

Анонимен

преди 1 месец

1984

105

Анонимен

преди 1 месец

Алла Пугачева трябва да е гордостта на руската нация заради позициите си, смелостта да се откаже от спокойния и уреден живот в замяна на одобрението на безумната война, заради решимостта си да не се огъва. Наистина е много жалко, че в 140-милионна Русия такива хора не са никак много, останалите избират за се скатават и да мълчат, а стадото с промитите (без)мозъци продължава да обожава кръвожадния карлик, който праща мъжете, братята и синовете им смърт.

104

Анонимен

преди 1 месец

Добре че беше СССР та да я изфабрикуват тази в някаква си звезда! И защото е изобщо несъдържателна като човек/К.Л./,се уля в жалката си грандомания! Евреинът,който е петия и съпруг е обявен за чуждестранен агент и затова избягаха от Русия! Няма откъде да цоцат парички вече! Тая се опита да прави концерти в Кипър,в Израел но уви,няма желаещи да слушат врясканиците и! Слуховете твърдят,че яко са я закъсали с паричките и затова по заръка на господарите си хистерично плюят по Русия срещу заплащане!!

103

Боби

преди 1 месец

До Пею Има цели общини в Германия да не кажа квартали в които се говори само на Турски. И това е резултата от първата вълна приети емигранти в Европа след войната. Втората вълна я започна Меркел... Но нещо се обърка седят на пособия емигрантите, не работят и се увеличава престъпността.

102

Който пее зло,

преди 1 месец

не мисли! - - - (явно американофилите се припознаха - Гузен негонен бяга!)

101

Пею

преди 1 месец

До БобиИ КЪДЕ ГИ ВИДЯ ТИЯ ТУРСКИ ПАРТИИ В ГЕРМАНИЯ БРЕ УМНИЯ. ЧИЧО ЧИЧООО КОМУНИЗМА ВИ ВЗЕ И МИСЛЕНЕТО!!!!!!!!

100

Крундел

преди 1 месец

еххх, колко е хубаво в "раят на земята" - побликуваш снимка и може да попаднеш в затвора заради това, а тук в "еврообратният съюз" др0гарете от ростр0лбригадата путинославят и пръскат омраза по цял ден, не само в България де, те са интернационални полезни, безполезни и платени, но никой нищо не им прави, а уж били под "фашистко" управление и "еврообратно" робство

99

Красимир

преди 1 месец

ВСИЧКИ РУСКИПРЕСТЪПНИЦИ СА ЗА ЗАТВОРА . ЗАЕДНО С НАШИТЕ.

98

Анонимен

преди 1 месец

Не може да пее вече. Загубила е гласа си с възрастта.