98

Балдур

преди 1 месец

За пръв път виждам върху касов бон да се дописва с химикал.... Тва го правеха до преди 35-40 години, в Хоремаг-а, но тогава нямаше касови бонове а хартиен кочан нефискален.

97

Йокин

преди 1 месец

A за такса климатик утре ли да четем???

96

Поне го прочетете

преди 1 месец

И на бръснар се оставя бакшиш .Аз поне го правя когато видя , че се старае .А за месото е смъртен грях на служителите на ДВСК да не запечатват витрината с намерено месо което е възможно да убие човек. За бакшиш климатик ще го има в касовия бон защото келнерката е любовница на бармана или управителка.

95

Анонимен

преди 1 месец

17 правиш го защото не си професионалист , един такъв никога не би си позволил да направи такова нещо . Това е позорно .

94

Анонимен

преди 1 месец

Някой може да напише "продухване от сервитьорката 50лв" и плocоземците тук като нищо ще се вържат и ще питат "къде тва заведение" ай сиктир с тия глупости за популярност..

93

СЕЛЯНИН

преди 1 месец

До Анонимен Ти не подозираш ли че след като си отворил заведение и на вън е адска жега климатика требе да е включен и без заявка от някой!

92

гот

преди 1 месец

До Инетересномн.тъпо

91

Наблюдател

преди 1 месец

Българинът е мързелив народСамо кусури намира,но да направи нещо по тертип,не може Заслужаваме си съдбатаТакса климатик ...егати простотията,а такса запарен вмирисан въздух?!

90

Анонимен

преди 1 месец

В наща кръчма 2 бири и една шопска 11лв (5.50 евро) .. И си гледаш мача без такси.. В Англия 1бира (иейл) ми беше за същите пари

89

Парадокси

преди 1 месец

Асеновград , малката Ница на Балканите...Тия кифли в тях ядат компот с хляб, но на ресторант са хай лайфа....

88

Форекс

преди 1 месец

По ресторантите само кантонерки и сутеньори.

87

Хепи къстъмър

преди 1 месец

Ако сервитьорката ми прави като вятъра може и 60 да дам.

86

1346

преди 1 месец

До Краварски к0пт0рГан'оооо, ***'о, все някой друг ни е виновен на нас! Ако не са "краварите", ще е турското робство, ако не глобалното затопляне, ако не ЕС, НАТО.... Заради това мислене си останахме най-големите *** в Европа, че и отвъд!

85

Анонимен

преди 1 месец

Забравили са да пишат ползване на маса и стол.

84

От Испания

преди 1 месец

Снощи след работа в квартална кръчма :две бири и една специална 8евро. Говорим за тукашните по 330мл.

83

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм бил на ресторант на Запад, където лично главният готвач ходи от маса на маса да разговаря с клиентите харесали ли са храната, а тя беше в изобилие и превъзходна и никой не ни е добавял такси с химикал!

82

Анонимен

преди 1 месец

А бе то и бакшишът е аванта, но е признание за качество! А като няма качество, какво по дяволите искат!

81

Анонимен

преди 1 месец

В Америка например бакшишът е негласно задължителеб, но и обслужванвто е на висота!!

80

да ама не

преди 1 месец

няма лъжа няма измама ако не беше климатик щише да е такса сауна и пак същата цена , което си е чиста аванта.

79

бай Най!

преди 1 месец

До Бай Байдън.Точно климатика е проблема ,приятелю,защото е дописан с химикал!След кратко замисляне,стигаме да резултат,че данък върху 161лв.има,но върху 6те лв.за климатика-няма.Нали така.Че някой сервитьор може да впише сметката от личната си рецепта,глобата си от КАТ за превишена скорост.Та тук има самоуправство.Нарушение на закона.Това е проблема.Все едно в дипломата си за образование да си допишете с химикалка още една специалност.