184

experience

преди 1 месец

Изключително полезна е, докато не те ранят или убият.

183

Анонимен

преди 1 месец

Хахаха...а уккропсихотата какво казват?Ами нищо-палка в главата,докато си плащаш сметката в мола и се събуждаш в окопа на фронта!И след 2 минути пристига руски FPV дрон и филма свършва..за теб! :)

182

Руски психолог

преди 1 месец

Мретеза здраве !

181

Анонимен

преди 1 месец

До ФАКТ!!!!!!!!!!!!!! ми()сир()ките за идеални тогава

180

ФАКТ!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 месец

ПРИМИТИВИТЕ СА ИДЕАЛНИ ЗА ФРОНТА!!!

179

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 месец

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ РУСНАЦИ УМИРАТ --ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПЕЧЕЛИ СВЕТА ОТ ТАЗИ ВОЙНА!

178

само факти

преди 1 месец

войната буквално форсира без жалосно вси4ки 4ерти на хатактртати добри лоши дори и такива дето не подозираш 4е имаш без зна4ение но ги форсира много хора (пове4ето )не го понасят но има и изклю4ения моя пра дядо искара ТРИ войни и дори нямаше кошмари но той бе Многооо силен мъж удошил ме4ка с верига като е нападнала овцете му .. колко хора го могат ...

177

реалист

преди 1 месец

прависа средно 3 дена на фронта и нямаш никакви грижи лежиш и храниш 4ервеите

176

Мужик

преди 1 месец

Ха ха ха! Точно така, полезна е за здравето защото умиpaш млад и и повече не се разболяваш!

175

Анонимен

преди 1 месец

Западна пропаганда, а в същото време има стотици видеа как Остайнаа ловят хора и насилствено ги изпращат на фронта. Дори инвалиди и стаи хора.

174

Анонимен

преди 1 месец

Войната лекува омраза злоба фашизъм нацизъм и мании за величие. Всичко лекува даже ковида изчезна.

173

Анонимен

преди 1 месец

Войната лекува запек, наднормено тегло, суета, фобия от разлини неща,депресия, увеличава апетита, подобрява физическите възможности, подобрява търпимоста към лоша хигиена, подобрява обонянието, намалява прекалената нужда от сън, подобрява всички сетива, инстинктите за само съхранение, всяка жена с течението на времето става по-красива,премахва хомо-фобията,намалява разходите за транспорт и ресторанти... ... Много са ползите

172

Сата НАТО

преди 1 месец

Рузките изз роди се развиват като по учебника за всички фашистки изз роди, които са се появявали и ще се появяват навсякъде, където им се оставят условия да виреят.

171

Анонимен

преди 1 месец

Отивайте всички Руснаци на фронта в името на Донлад Тръмп. Слугата му Путин Ви изпраща там! Има споразумение Путин : Тръмп! Продажника Путин ви прецака тотално! Борете се за Тръмп не ни пречите.

170

Анонимен

преди 1 месец

Отиваш на фронта , убиват те и вече наистина нямаш здравословни проблеми. На практика решаваш всички проблеми, един път за винаги.

169

Анонимен

преди 1 месец

Мнозинството руснаци живеят в състояние на мозъчна смърт. Защо да не повярват на подобни цинични измишльотини?

168

Русофил

преди 1 месец

До 169: дълговете ще ги връща просия под формата на репарации, земята им не е продадена както половин просия на Китай, а хората се бият за да защитят родината си от съветските оркоиди. И защо всички путлероджендъри си мислят, че всеки който не е фен на метресата на Ким, е фен на САЩ? Защо просто да не си против русоислямска държава? Какво ще кажете за това путлероджендърите?

167

Анонимен

преди 1 месец

Особено е полезна ако искаш да се излекуваш от живота.

166

Реално погледнато

преди 1 месец

Американофилите, урките за какво точно се бият? Земята им е наполовина продадена на три западни фирми, всичко останало е капарирано благодарение на МВФ. Дълговете им са толкова че ще ги плащат и след като слънцето угасне. Излиза че единственото за което се бият е за западните интереси! Далавера а?!

165

Анонимен

преди 1 месец

Естествено, че е така! Когато сте умрял нямате никакви здравословни проблеми.