11

Анонимен

преди 1 месец

Както бях щастлив че изпитах емоциите от САЩ 94 в реално време, така и сега съм щастлив, че станах свидетел на играта на този гений. Най-великият футболист в историята. Съжалявам за ония деца и младежи, че не са били родени или най- малкото не помнят САЩ 94. Съжалявам и за онези деца и младежи които няма да помнят Меси когато е играл, защото едва ли ние и те ще видим вече такъв футболист.Футболният Бог - Лионел Меси!

10

до 9

преди 1 месец

Тези 73 гола са само за Барселона. Като добавиш и головете за Аржентина, стават 82. 115 гола + асистенции (82 гола и 33 асистенции) в рамките на един сезон е рекорд, който наистина няма да бъде подобрен никога.

9

Анонимен

преди 1 месец

Докато беше в добра физическа форма Меси всеки сезон вкарваше гол, тръгвайки сам от центъра и минавайки през целия отбор на противника. Всеки мач им мушваше по няколко мрежички. Всеки сезон в Испания завършваше с най-много голове, асистенции, ключови подавания, извеждащи подавания и подавания напред. Меси има повече асистенции за Барса от Шави и Иниеста взети заедно. 73 гола за сезон и 91 гола за календарна година са рекорди, които никога няма да бъдат счупени. Най-великият за всички времена.

8

do 1

преди 1 месец

До Анонимен: Хаха, фен на Роналадо. Ами отвори си портфейла, точно на теб ще ги плати данъците.

7

до шести

преди 1 месец

Златната топка не се връчва от ФИФА, а от "Франс Футбол". ФИФА си има отделна награда...

6

Анонимен

преди 1 месец

Айде пенсионирай се вече че стана банално фифа да ти подарява златна топла всяка годиназ

5

до Меси

преди 1 месец

Тези, които редовно следяхме изявите му през годините, знаем, че сухата статистика далеч не дава пълна представа за гения му. Такива артисти се раждат веднъж на столетие, ако не и по-рядко. Може би в бъдеще някой ще подобри статистиките му, но да се пресъздаде магията на Меси е невъзможно.

4

im-A-дртиУАЙТТBoY!

преди 1 месец

До Анонимен /1/... И аз така сметам и то съвсем откровено, че колкото по-бързо си плюе на петите, толкова по-добре дошло е това и ще бъде положително явление за целия фузбал изобщо, че тоя го дърпа бая ЕГОистично назад... с неговите сельскиэ номерца...

3

Меси

преди 1 месец

Най-великия спортист на всички времена! 8 пъти носител на Златна топка, 8 пъти носител на ФИФА Бест, 6 златни обувки, 5 пъти плеймейкър на годината, 1200+ гола и асистенции, 44 отборни отличия, световен шампион, носител на Копа Америка, 4 пъти носител на ШЛ, олимпийски златен медалист, печелил всичко възможно на индивидуално и отборно ниво. Няма друг спортист в историята с подобна визитка!

2

Пешо

преди 1 месец

Похвално, не като Роналдо да дърпа Португалия надолу още 5 години

1

Анонимен

преди 1 месец

Преди да приключиш поне си плати данъците ..жуже измамник