15

Метаморфози-2

преди 2 месеца

Юлий Павлов днес е собственик на някакъв Център за анализи. Кой поръчва там анализи, кой плаща, не знам. Женен е за бившата съпруга на Евгений Дайнов.Тя е рускиня, дошла навремето в България за да учи в шивашко училище (!), но се оказала кадърен "кризисен пиар" и сега печели пари като такава.Знае се, че за съветите й се заплащат много високи суми.Значи, някой дава много пари и рускинята му казва как да постъпи. На нея пък кой й казва, не знам. Дали чува гласове свише, или реални хора й диктуват?

14

Главанак

преди 2 месеца

пОКРАЙ ПРОЦЕСИТЕ В ДПС, НЕ КАЗВАМ РАЗПАД, ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМА ТАКЪВ, НЯКОИ / ИЛИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ТАЗИ ИЗСТРАДАЛА ДЪРЖАВА/ РАЗБРАХА НЕЩА, КОИТО СЕ ЗНАЕХА ОТДАВНА! ТАКА И В ЕДИН СВЕТЪЛ ДЕН ЩЕ РАЗБЕРАТ КАКВИ ГИ Е СВЪРШИЛА МАФИЯТА, И НЕКА НЕ СЕ УЧУДВАТ! ОСОБЕНО КМЕТОВЕТЕ НА ГЕРБ!НО ДОКАТО ПРОКУРАТУРАТА Е ПРЕВЗЕТА ОТ МАФИЯТА , СТРАНАТА ЩЕ ЗАТЪВА ПО- ДЪЛБОКО И ПО- ДЪЛБОКО!

13

Метаморфози-1

преди 2 месеца

Братята Юлий, роден 1951 г. и Любомир (по прякор "Пъпката", роден 1957 г.) са синове на професор-АБПФК. И двамата обаче бяха депутати от СДС през 90-те години на 20-и век. Братът Любомир е женен за бившата телевизионерка Диляна Грозданова. Двамата отдавна притежават луксозно имение край Ница, струващо няколко милиона евро. Юлий пък обиколи няколко института на БАН още преди да навърши 27 г. Физик е, но се прави на политолог. Беше велможа в "Подкрепа" и в Христ.-демокр.съюз(СДС).Днес е собственик

12

Анонимен

преди 2 месеца

Ние сме хора и граждани, а не избиратели!!! Взимайте си изборите и ходете къде Слънце не огрява. НИЕ ИСКАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО!

11

Анонимен

преди 2 месеца

Този социолог не беше ли депутат от сините по времето на Филип Димитров? Или той, или негов брат се подвизаваше тогава в Народното събрание.

10

Анонимен

преди 2 месеца

А бе къде се покри Банкянския крадлив похотливец със заешкото сърце ? Още ли го пазят снайперистите. И от кого точно го пазят - от почетния председател или от грозната дебела сви ня ?

9

Рендету

преди 2 месеца

И кво??? Колкото по-малко хора гласуват, толкова по-зле за 34 годишното ни политическо Статукво, което превърна държавата ни в Географско понятие!!! 34 години Корупция, Предателство, Олигарси, Мафия и Мутри - Стигат!!!!!

8

Анонимен

преди 2 месеца

До анонимен 7 - Независими, щото нищо не зависи от тях. Проседяват си времето, нищо не правят, заплатата и екстрите си вървят. Полза нулева.

7

анонимен

преди 2 месеца

Това,че има независими депутати е поучително,това са хора който с поведението си показват,че не желаят някой ОТВЪН парламента да им ДИКТУВА как да гласуват и ограниченията спрямо тях СЛЕДВА да отпаднът

6

mery

преди 2 месеца

В тези разправии цъфват доста истини! Вижда се коя партия каква е и кой политик какъв е! Лошото е че се хвърлят много пари за избори след избори и България затъва!

5

политолози , експерт

преди 2 месеца

платени , зависими , само 4 дни след изборите се изказаха противоречиво и обидно . с почването на изборите там става нещо между тях и цик . платения вот се арестува и е страшна работа . избирателя е такъв . плаща му се, плаши се , вижда сигурен печиливш , а сега и Раздвоен доминанта кат ДПС, сянката на войната . изродява се .

4

Анонимен

преди 2 месеца

Може и така да е. Аз не съм избирал никой и няма как да знам. Но е забавно. Стига да не стане от играчка - плачка.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Разправиите ще ориентират избирателите за кой да гласуват. Единството отблъсква, защото е все едно за кой се гласува, леви и десни вкупом управляват.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Калоян Методиев за председател на групата на независимите, която до другата седмица ще е втора политическа сила, и Радев да му даде мандата, за да имаме най-накрая правителство.

1

Анонимен

преди 2 месеца

О, не, напротив! Избирателите обичаме да гледаме сеир! Моля, продължавайте така! Забавно е.