63

Анонимен

преди 1 месец

Е,точно за него бях сигурен, че ще напусне!

62

Мусайбе Мусайбе

преди 1 месец

Отивам в Баден Баден да слушам Дюран Дюран далече от Делян Доган

61

Анонимен

преди 1 месец

Е щом и Мюмюн Мюмюн ....

60

Скептичен

преди 1 месец

До 60 Дрън дрън била втора политическа партия, партията е там защото хората не гласуват. Нека да ви Управляват ДПС

59

-

преди 1 месец

мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.

58

---

преди 1 месец

Когато не си плащаш задълженията към държавата за десетки милиони много удобно е да заплашваш с етнически мир. Всъщност този мир се дължи само и единствено на толерантността и търпението на българите и в никакъв случай от сараите и неговите обитатели.

57

Анонимен

преди 1 месец

Само дано американския план сработи, че на Шиши горко му се пише. Мечтата на Доган е ДПС да не е етническа партия и заради това докара един куп доценти и професори с български имена, но Шиши има друг план. От всичко само Боко е доволен, защото БСП-приключи, КироАсан и те, ДПС си е.м., ИТН ако има 50 % гласоподаватели са извън 4%, Величие много бързо се снижиха и остават той и Възраждане.

56

Шиши

преди 1 месец

Шиши бе прав - москва спечелиКато разцепи и унищожи дпс , ще се оформи атлантическо мнозинствоАма друг пьт , за кабинетНаесен идва вьзраждане вероятно с подкрепа от -пп/дб и още някой като величиеСамите турци след разпада на -дпс , ще гласуват за проруски партии знаете отношенията между турция и русия никога не са били толкова добри - герб разбира се потъва без дпс -всички са срещу тях

55

ЛИСТОПАД

преди 1 месец

Листопад. Или както се пееше е една песен: "Отива си лятото, идва есента". За ДПС няма да ми е жал. Изглежда олицетворението на задкулисието в държавата се ***. Дали няма пък да да се превърне в някакъв ФРАНКЕНЩАЙН?

54

Анонимен

преди 1 месец

Явно с нещо ги заплашват. Доган като агент няма начин да няма компромати за всеки един и сега е твърде вероятно да ги натискат с нещо.

53

Алладин Билдинг

преди 1 месец

Ако хък търсите творческа работа и не ви се върти шиша, вратите на нашата строителна фирма са отворени както за сирийци, така и за турци.

52

Анонимен

преди 1 месец

не виждаш ли по новините нон стоп безплатна реклама на Турция, как се грижели за животните, затова 35 000 пострадали турци при клане на кочове и крави на коч байряма. А ЧЕ СА БЕЗРОДДДНИЦИ - ФАКТ, ВЪЗХВАЛЯВАТ ТУРЦИЯ, КОЯТО НИЩО НЕ ИМ Е ДАЛА И НИЩО НЯМА ДА ИМ ДАДЕ. ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО НИВО НА ТУРЦИТЕ Е МНОГО НИСКО НЕ САМО В БГ, НАВСЯКЪДЕ ЗАТОВА В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ ТАКССИДЖИЯ, ЗИДАР, МАЗАЧ. ВИЖТЕ ГЕРМАНИЯ ЕДИН ОБЛАСТЕН КМЕТ НЯМАТ А СА 10 МИЛИОНА ТУРЦИ В ГЕРМАНИЯ, ИНДИЙЦИ И ПАКИСТАНЦИ В АНГЛИЯ ИМА БОЛ

51

Мда

преди 1 месец

Всички напускат - потъващият корабПеевски - ако не бе захапал раката която го храни - още щеше да вьрти милярди

50

СИРИЕЦ

преди 1 месец

Затова се махнах от Турция пълна дискриминация, забраняваха ми да говоря на арабски , а в бг всички турци говорят на турски, аз съм сириец от 10 години в българия, ама уважавам законите и държавата и я обикнах , Турция не е хубавва държава, Турците не са хубави хора, лоши са много, но са много лицемерни и не можете да го разберете, аз като избягах бях половин година в Турция, държаха се отвратително с мен турците и като ги хвалят по новините се чудя колко сте заблудени. Не знаетекак стоят нещат

49

Анонимен

преди 1 месец

Турците че са безродддници и глупаввви това е факт, ама защо България и българите допускат това, освен всичко друго се убиват да ходят на почивки и шопинг там. АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ ИМ КАЗА МНОГО ПРАВИЛНО НА ТУРЦИТЕ В ГЕРМАНИЯ МАСОВО СА БЕЗРОДДДНИЦИ, ДУПЕТО В ГЕРМАНИЯ, СЪРЦЕТО В ТУРЦИЯ, КАТ СА ТАКИВА ПАТРИОТИ ДА СЕ ВРЪЩАТ В ТУРЦИЯ, АМА НЯМА, САМО ЗА ЛЯТНА ПОЧИВКА СЕ ВРЪЩАТ, ЗАЩОТО В ТУРЦИЯ ЩЕ ПИТАТ КЪДЕ СЕРРРАТ ГЛАДНИТЕ,ДАЖЕ БГ Е С 50 % ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ОТ ТУРЦИЯ

48

1

преди 1 месец

Ама какви симпатични удухотворени муцунки... Направо да ти се поиска да вземеш чифтето.

47

От бостана

преди 1 месец

Сега независимите народни представители ще вземат мандат.

46

Виц

преди 1 месец

- Знаете ли, че Мюмюн Мюмюн ходил в Баден Баден на концерт на Дюран Дюран?- Добре, ама защо ми го повтаряш като някой пелтек?!

45

Анонимен

преди 1 месец

Ставащото в партията на Доган показва, че там нищо не се е променило от 1989г.Един султан,едни кръгове и фирми,една посока.. Грешката им е,че случиха на амбициозен и комбинативен съпредседател като Пеевски! На него не му хареса овчедушното примирение към "раздавача на порции"! Нишата, която се отваря след капсулирането на ДПС,е удобно поле за нова партия,и май точно това анонсира Йордан Цонев днес!

44

Избирател

преди 1 месец

Само социолозите и политолозите им не разбраха, че помаците и турците гласуват за ДПС. Сега пък, напускали партията му на този, почетният им, когото го убиха с газов пистолет. Смешни партии, смешни политически лидери. Те са все в криза, а в Сатиричния театър няма мяско за клоуни. Те и затова си мислят, че ВС е театър,. Да, ама не е. Дори и финансиста им на тези от ДПС, известен като ментата Йордан няма пари.