69

0008

преди 1 месец

ГОРКИТЕ,ЯВНО НЕ СА ЧУВАЛИ ЗА ХИПЕРЗВУКОВИЯ КИНЖАЛ " Х-47" С ОБСЕГ 2000 КМ И КЕО= 1 М.

68

Руя

преди 1 месец

Тия ненормалници от НАТО ще унищожат планетата .Къде ли ще отидат?

67

Анонимен

преди 1 месец

НАТО агресивно настъпва, но виновника била Русия, че се отбранява.

66

До Анонимен 61

преди 1 месец

Добре де ти колко си умен!? Защо САЩ и НАТО да превземат рашистан като всеки един руснак иска да живее извън рашистан! Това е видно навсякъде по света! даже и тука в БГ! ти си нагледен пример за това! Защо САЩ и НАТО да искат да превземат нещо от което всички се стремят да избягат!!???

65

?

преди 1 месец

Малко не можах да разбера кой всъщност ще прави ракетите. Защото от изброените 4 държави, не съм сигурен дали някоя реално е в състояние да свърши тази дейност. И друго - този пакт за Украйна, в който са и видните европейци, той пък за кога ще важи? За някоя следваща война на Украйна ли? И срещу кого. Защото следващата война на Укрия, ако я има, може да не е с Русия, а с Грузия или с Турция, примерно.

64

Тва за кога?

преди 1 месец

За след войната в Украйна ли?

63

До ...

преди 1 месец

Тоз "технологий" ако го имаха, до сега щяха да го "приложат". Ама той, пустиот, нещо се е покрил. И теб май те посещават извънземните, дето Байдрън комуникира с тяхг.

62

Анонимен

преди 1 месец

Нека си поиграят. Нали такива държавни ръководители имат, с инфантилно мислене. Това ще им остане накрая - спомена за тезиигрички.

61

Анонимен

преди 1 месец

До 59. А защо, тогава, НАТО и САЩ още не са превзели рашистан, защото не искат ли?

60

Анонимен

преди 1 месец

Ако Русия нападне Украйна отново в бъдеще?! А тя изтегли ли се вече?

59

...

преди 1 месец

ми да го кажем така! Ако НАТО се задейства в производство и приложи най-новите си технологий! То Украйна за месец най-много, два, без да ползва каквито и да било ядрени оръжия ще си върне цялата територия! Барабар с Крим! Та така! рашистан никога НЕ е можел да се противопостави на НАТО и САЩ! нито по производство нито по технология!

58

Отдавна

преди 1 месец

Трябваше да се реализира идеята за Европейски военен Съюз извън НАТО. Европа може да прави всякаква военна и невоенна техника, а и няма нужда да ходи по Африка, Азия и прочее както сега в нато

57

блицкриг

преди 1 месец

Немците ще правят Тaurus в Полша а французи и италианци предплащат за стоката. Това е цялата работа.

56

РУСОФИЛЕ 59

преди 1 месец

Пишеш се "Българин", а децата ти в Европа, а?... Що така евразийците сте винаги с 2 лица..?

55

Българин

преди 1 месец

Нека да си ги правят ракетите. Може и с криле да са, може и без да са. Първо да питат Йенса им дали ще им даде пари за да си ги правят. Че, то правенето на ракети не става без пари. Това дори и мутрата от Банкя го разбра. За това България е все в политическа криза. Аз не съм от политиците ни, а дори и техните кризи не ме интересуват.

54

До 57

преди 1 месец

Ами така са украинските копейки,ама нещо не ги искат в НАТО и си живеят в някакъв техен измислен свят

53

Анонимен

преди 1 месец

Всяка статия за реалността, удар по копейската душица! Всяка новина за НАТО, аритмия в копейското сърчице!

52

и замириса на Война

преди 1 месец

А, ся, си представете хирерзвуковата "Циркон" на Мобилна установка с 25 килотонова ядрена бойна глава и с радиус до 500 км! Докато речеш Ауу... и става Буммм..., нема никой в къщи!!! -)))

51

До 50

преди 1 месец

Ами така им кажи на украинските копейки и може пък да им дойде акъла в глватите или това е невъзможно

50

Анонимен

преди 1 месец

Значи правилно е коментирал вчера човека на Сорос сина му трябва да го омъжи за Африканец нали това проповядва баща му. Трябва да го епилират гримират да го направят като травестит със прашки там всичко и да го омъжат за една гемия новопридошли много Чер. н. и Африканци бежанци на Италиянските брегове. Първата брачна нощ трябва да я гледаме онлайн. И тогава Сорос ще се зарадва много на плодовете на Политиката си.