80

Анонимен

преди 1 месец

Истината е, че Доган бесува и заплашва всички в Кърджалийско да не подкрепят Пеевски! Пеевски не може да ги спаси от желязната ръка на Доган.

79

Возов

преди 1 месец

Предполагам гласуващите за ДПС български граждани ,ще покажат на шиши и неговите платени лакеи "народната ДПС любов" следващите избори.

78

Анонимен

преди 1 месец

Отиваш си шиши, незнам какво ще обясняваш на мутрите.

77

Ловеца

преди 1 месец

Тая сви.ня трябва да бъде отстреляна.....след нея тая от софийско....и всичко ще потръгне

76

Аз съм z

преди 1 месец

Какъв турски сериал , каква драма ! А зрителите дори не ходят до урните , за да променят нещо .

75

Анонимен

преди 1 месец

Римейк на филма "ПРЕЛЪСТЕН И ИЗОСТАВЕН"

74

Спонсор

преди 1 месец

В селото на жена ми има изклани 2100 жени, деца и старци! Така че, БЕЗ МЕТАНИ МОЛЯ! 22године ме нямаше тук! Не сте ПОУМНЕ ЛИ И НЯМА ДА ПОУМНЕЕТЕ! Изс елници, а АЗ КЪВ СЪМ? Аре стига КЬОРФИШЕЦИ!

73

Анонимен

преди 1 месец

Някой като каже първа,втора политическа партия,от 6 000,000 колко са гласували,а като имаме предвид че за водещите партии са гласували дори умрели,и е обществена тайна за платените гласове!Избори в България мноооого отдавна няма,ако имаше един референдум сега нямаше да се обиждаме по сайтовете

72

Анонимен

преди 1 месец

Тази партия всички знаят че е за забрана.

71

юлиян до 59,60

преди 1 месец

Ти кой беше?Името ти-никакво.Влиянието ти в сайта-като на палетата,които лаят по кервана.Язък само задето не излизаш от сайта почти денонощно.Джафкай си на воля!

70

юлиян до 62

преди 1 месец

Те мюсюлманите достатъчно добре виждат.По-добре от теб.Ти не ги мисли за ''***''.Затова и около Пеевски скоро никой няма да остане.

69

юлиян до 66

преди 1 месец

Гол и бос си ти.И не само в живота, а и в политиката.А Доган не го мисли.Хубав,лош,той гладен няма да остане,още по-малко ''гол и бос''.

68

юлиян до:

преди 1 месец

от 40 до45Пак ти анонимнико.И пак ще бъдеш наказан!Едно добро от Доган?ЕТНИЧЕСКИЯТ МИР от 91 до сега.Погледни наоколо-Македония,Босна,Косово,ПКК в Турция,само на нас не ни се е налагало да вадим танковете от хангарите.Второ:Когато стана инцидента със свалянето на руския самолет в Сирия и действията на Лютви Местан.Кой се намеси и му''стъпи на гушата''?Сега Ердоган и Путин са първи приятели,а къде отивахме ние тогава?И сега Доган вижда това,което ти никога няма да видиш-утрешния ден в политиката!

67

Анонимен

преди 1 месец

пеевски,ЩЕ ВРЪЩА МИЛИАРДИТЕОТ БАНКА КТБ/И БУЛГАРТАБАК!

66

Анонимен

преди 1 месец

Почетният лидер Ааамед е гол и бос като църковна мишка,без финансовото рамо на Дебелян и той и цялата етническа формация ДПС отиват на бунището,така че Доган да си наляга парцалките защото го очаква мизерия и гонения!

65

Анонимен

преди 1 месец

Доган много добре знае, какво е Пеевски и се е подготвил. А има и още нещо - хората предпочитат Доган, пред Пеевски.

64

До 62

преди 1 месец

Вярно е, че Шиши много направи за мюсюлманите. Окраде и унищожи тютюнопроизводството,съсипа поминъка им и прокуди децата им да слугуват в чужбина .Те това направи Ше Бекът.От пуста алчност!Пак е намислил нещо мръсно,гнусно,подло, но Доган ага ще го сготви .

63

Ше Бекът Шиши

преди 1 месец

Време е *** *** да се бръкне по- надълбоко и да извади някой друг милион, за да смаже скърцащите колела на Прокуратурата ,която да започне да притиска непослушните и неоокорните.Все ще се намери за какво, но без кошници с "плодове" не става. Никой вече не слугува без пари .

62

Когато не си плащаш

преди 1 месец

мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.

61

Анонимен

преди 1 месец

Къде са ни алеите по водното огледало?90млн окрадаха хасана и догана са нищо една тинясала река!Само строежи на съмнителни места !Скоро очаквайте мвр и прокуратурата как влизат в сарайте и на други места.Аген сава кочумиста голвмия мисиоманин