11

Анонимен

преди 1 месец

От край време чумата и други такива болести идват от Швеция, Дания, Норвегия,...

10

Анонимен

преди 1 месец

И много войни на дэгата!

9

Тенгри кан

преди 1 месец

Taка е. Този момент е ясно и ярко отразен в древнобългарският епос "Сказание за Чулман" и за наша радост и за съжаление на редица гьотверени, стремящи се, да станат велики учени и техните теории да се окажат верни, досега всички научни открития потвърждават написаното в "Сказание за Чулман". Идва времето, когато копилету Живко Войников ще слави Чулман, а аз ще го ям с парцалите, гадно и заядливо и ще го евъ, щото мраза отворковците и обичам да им разлабвам тесняците!

8

В.

преди 1 месец

Имало е мини ледена епоха. Глад и болести!

7

Анонимен

преди 1 месец

Обявили са епидемия, затворили хората по пещерите и измряли.

6

Анонимен

преди 1 месец

Вашият сайт е чума

5

Норвежки плъх

преди 1 месец

Може да е Ковид, не чу ***.

4

61

преди 1 месец

"представители на културата ямная" ... Алоу! От къде пак сте преписвали без разбиране? Културата е ямна, от яма, тоест "ямна култура".

3

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм чел че чумата у нас покосила местното население от Тракия и ги заличила напълно и Юстиниян ги заселил с арменци и евреи за това градове като Филипопол и Берое откриват много гробове не само извън градските стени чумата е нанесла огромни опустошения

2

Тур Хайердал

преди 1 месец

Една от последните му експедиции е в опит да докаже теорията, че предците на норвежците са дошли от района за Азовско море. А за жените водени от други общности, много политкоректно са го казали. Избивали са се клановете един друг в най варварски начин.Жените са били отвличани за роби, наложници и т.н.

1

Ти да видиш

преди 1 месец

Според писанието, скандинавците били дошли от земите на Украйна?! Сега остава и македонците да се намесят с претенции