175

Истина

преди 1 месец

Всички които предават приятелите си, както Байдън, който предаде подло Израел по време на широкомащабна ислямска геноцидна агресорска война от много терористични ислямски престъпни режими срещу Божия народ, са корумпирани неморални хора продали истината за пари, но така и душите си на дявола, затова и съвестта им е прегоряла като на ислямските терористи и разума им ги напуска като пара, затова наричат злото-добро, заменят истина с лъжа, помагат на терористи и обвиняват жертвите им Израел за тях

174

Правда

преди 1 месец

Обезумяването на Байдън е явно и не само плод на възраст и влошено здраве, а едно от ужасни последици на предаването на истината в полза на ислямските терористи, на които не престана помага дори след 7.10 масово кане с хуманитарни помощи и млд.подкупи за престъпните Палестински и Ирански режими- съучастие в терора и лъжлива пропаганда срещу Израел, най-добър съюзник на САЩ и то по време на война, които нечестиви дела на ООН протерористи доказват че като ислямски терористи са продали душите си

173

прасчочо

преди 1 месец

Не е толко зле, много по-зле е!<br><br>Американците са си купили китайско роботче, сложили са му физиономията на Бай Дън и всички гледат към него, като пребозали телета. А роботчето забива, дава грешни съобщения, но никой не се интересува.

172

Анонимен

преди 1 месец

Живеем в абсурдни времена. щеше да е смешно ако не беше толкова трагично. и всички ръкопляскат като партийни секретари от едни други времена. Иначе говорим за демокрация! Хубавото на всичко това е, че все повече хора проглеждат и идва края на тази дистопия. Нищо не може да спре разпада на тази прогнила система. Какво ще дойде не знам, дали новото влияние от изток ще е по-добро за света не знам, но е факт. Едно е ясно. Царят е гол и това повече няма да продължава така.

171

до 172

преди 1 месец

Наркамана е щастлив, защото е намерил решение за преминаване на крадените милиарди икъм децата му. ЖЕНА МУ СЕ РАЗВЕЖДА, ЗОАЩОТО И БИЛ ИЗНЕВЕРЯВАЛ И ВСИЧКИТЕ МУ АВОАРИ В ЗАПАДНИ БАНКИ ОТИВАТ ПРИ НЕЯ!

170

Не е зле

преди 1 месец

Напротив, много си е добре! Ще вкара цяла Европа във война с Русия и после няма да помни нищо и няма да е отговорен пред закона, защото е невменяем. Нали така го оправдаха за секретните документи, които се въргалят из дома му?

169

Какви

преди 1 месец

куфарчета??? Той собственото си име не знае, че ще ти помни кодове.

168

Анонимен

преди 1 месец

СКОРО МОЖЕ ДА СЕ НАЛОЖИ НЯКОЙ ДА ТРЪГНЕ СЛЕД БАЙДЪН С НОЩНОТО ГЪРНЕ НО ТОВА ЯВНО НЕ ИНТЕРЕСУВА ВОЙНОЛЮБЦИТЕ В АМЕРИКА. ВАЖНОТО Е НЯКОЙ ДА ПРОКАРВА ТАЗИ ВОЙНОЛЮБСКА ПОЛИТИКА ПЪК БИЛ ТОЙ И ПОСМЕШИЩЕ. В ТОВА ОТНОШЕНИЕ БАЙДЪН ВЪРШИ СТРАХОТНА РАБОТА. ДОРИ ЗЕЛЕНСКИ ОБАЧЕ СЕ ПОДХИЛКВА. СТАНА ЯСНО КОЕ Е ПО ВАЖНО - НЕ ДОСТОЙНСТВОТО А КЕЛЕПИРА.

167

Анонимен

преди 1 месец

а наркомана за какво е щастлив не разбрах,избиха му народа,сега и земята му ще вземат.

166

Анонимен

преди 1 месец

ама нека,цял свят се смее на великата Америка.

165

Анонимен

преди 1 месец

свекър ми е дементен,не вижда,спъва се,говори глупости,не помни имена,дати,адреси,дезориентиран,не може да си намери леглото за да си легне,проблеми с дефекацията,дрезгав глас,липса на всякакви задръжки,никаква памет,това е и Амер.Президент,100% инвалид.посмешище.

164

ароматния пръч

преди 1 месец

Много е добре.

163

Юлиян

преди 1 месец

Та да си дойдем на думата.Наистина е толкова зле!Всичко останало е излишно.

162

Анонимен

преди 1 месец

Уж се е развила технологията и вместо да ползват двойници на Бай Дрън директно с вуду го контролират като марионетка.Чернокожата сатанистка я е напекло слънцето,треснал я е хормона и е зачезнала по любов.На срещата на НАТО Бай Дрън си приличаше на чист руснак.Имаше сиви очи и строг вид все едно е военен.По-добре се справя отколкото когато сатанистката го контролира....поне не се спъва.Хубаво,че не го е накарал лицеви опори да прави пред портрета на Путин,а само си е направил майтап с Еленски.

161

хм

преди 1 месец

Деменцията не прощава ! Всички виждат и мнозина си затвярят очите. Това са съврмените евроатлантици ,либерали и тем подобни сатанисти работещи за унищожаване на човешките цености .. Всички дето им се прикланят са роби на евро либералната глупащина.

160

само

преди 1 месец

Само руските шпиони хулят Байдън и го осмиват. Това го правят по заповед на Кремъл. Като измислят несъществуващи проблеми на президента Байдън. Копейките не миришат, нали?

159

какво толкова?

преди 1 месец

Е какво толкова е станало? Аз съм на 50 и когато съм изморен, често сбърквам имена на хора. Вместо едно, казвам друго име. Не че не знам тези имена. Но в бързината и когато сме изморени, на всеки се е случвало. Не е нищо необичайно и извънредно. Байдън всяка седмица е подлаган на щателен медицински преглед. Ако имаше нещо, докторите първи щяха да поискат оставката му. Но Байдън е с всичкия си. Просто журналистическите сензации са в повече. Нали тези пикантерии вдигат рейтинга и вземаните пари?

158

Шопендар

преди 1 месец

Дано ядреното куфарче на сащ е в по сигурни ръце

157

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да му забранят да споменава всякакви имена. Да я кара само по идеология, има достатъчно много търтеи в белия дом които да дописват имената и датите. Изтинският президент не може да се занимава с дребни канцеларски подробности, той е стратег и гледа генерално картината, важното е да улучва континентите чат пат ако му е по силите. Ако ли не, не е беда, тя цялата планета му принадлежи, ако забрави името на планетата може да назове просто "слънчевата система" и без това няма други обитаеми пл

156

Анонимен

преди 1 месец

Потърсете в нета на английски Joe Biden brown pants. Излизат снимки от голф игрище, той е със светъл панталон, а а отзаде цветно...