72

Анонимен

преди 1 месец

ПЕЕВСКИ Е УМЕН ...ДОРИ ДОГАН ГО НАРЕЧЕ "ФЕНОМЕН"....ХА,ХА,ХААА...НО ЩОМ ЩЕ ЗАШИТАВА УКРАЙНА И ЕС , РУСНАЦИТЕ АКТИВИРАХА "АГЕНТ ДОГАН" И МУ ПОДЛЯХА ВОДА ----ДРУГОТО СА ПРАЗНИ "КРЪЧМАРСКИ ПРИКАЗКИ".

71

Анонимен

преди 1 месец

Точно Чакъров звъни и се разпорежда кого да уволнят и кого да назначат. Точно той заплашва директори,че ще ги махне,ако не направят това което той казва.

70

Анонимен

преди 1 месец

Всичко е добре измислено! Според мен е капан за Бойко,тест за вярност! Може Пеевски да основе нова партия , времето ще покаже!

69

Анонимен

преди 1 месец

Тези си противоречат. Хем били демократична партия и взимали решенията след събиране на структурите, а пък чака Доган да разпореди какво решение да вземат. С други думи, той е демокрацията, а те са все едно слугите му. Ужким де.

68

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Изглежда ми на цирк с цел да съставят правителство. Киру Украинеца каза, че няма да участва в правителство докато Шиши е в депесету. Его угодиха му, сега се разцепиха на две за да могат да елиминират Шиши и да направят правителство. Ужким, че имало някаква драма в депесетуу. А то всички факти сочат натам, че правят схеми за да управляват пак заедно Винету, Сокола и Киру Украинеца.

67

ЛУК ОЙЛ = РОСЕНЕЦ

преди 1 месец

СВЪРЗВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ КИРО И ДОГАН....... ДЕРОГАЦИЯ ЗА ЛУКОЙЛ, РЕЗИДЕНЦИЯ РОСЕНЕЦ ЗА РЕЗИДЕНТА НА ФСБ ПУТИН....

66

ПРИТЕСНЕНИ ХОРА....

преди 1 месец

КОФТИ РАЗВОД....... ОТСЛАБВАТ МНОГО И ДВЕТЕ СТРАНИ.....

65

КИРО + ДОГАН = ДСБКП

преди 1 месец

. СЕГА ЛИ ГО РАЗБРАХТЕ...??.... РУZКА СГЛОБКА +ВЪЗРАЖДАНЕ + БСП +ИТН....

64

Ха, ха,ха,...

преди 1 месец

ЗНАЧИ РАДЕВ ЗАТОВА Е БАВИЛ ВТОРИЯ МАНДАТ ---ЧАКАЛ Е ДПС ДА СЕ РАЗЦЕПИ И ОТЦЕПНИЦИТЕ ДА ПОДКРЕПЯТ ШАШМАДЖИЙТЕ ОТ ПП-ДБ , ИТН И БСП С ВЪЗРАЖДАНЕ!НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО ПРИ КОМУНИСТИТЕ , РУСОФИЛИТЕ И ЛЕВИЧАРСКАТА ***...!

63

Наблюдател

преди 1 месец

Еничарският корпус често е вдигал бунтове в исторически план и е бил заплаха за Султана.

62

Само питам

преди 1 месец

Данчо Ментата какво каза по темата?

61

Анонимен

преди 1 месец

Отсега се знае победителят - Доган. Пеевски може да е богат, но е наивен да мисли, че може така просто да открадне догановия електорат.

60

Анонимен

преди 1 месец

ДПС ОНОДИ ГЕРБ

59

турците

преди 1 месец

До Бай медьо дьо ганьоф Ами те са народ на дисциплината и покорството към вожда. Също са като германците. За разлика от нас, които сме за хаоса и сами си докарваме слабо управление, не спазваме правила и закони.

58

Бай медьо дьо ганьоф

преди 1 месец

Турците са стадо роби от люлката до гроба, все някой трябва да ги пасе!

57

българин

преди 1 месец

Сигурен ли си гн Чакъров? Ок няма лошо.Само че,си представи следният Казус! Вашата ДПС е създадена от Ахмед Доган! Личност която Лично помня от Процесите в България,след 1989 г! Но по същата Логика,искайки да правите нещо там с ДБ и ПП.А ако Случайно в ДБ " Озурпират властта в партията"И кажат на Иван Костов,да си гледа "работата",понеже партията " ДБ" е "негово село и сам я създаде"!-:) Кво Прайм на татъка? -:) За мен Лично ще е ОК.Защото Много млади българи.И до днес НЕ ЗНАЯТ,че ДБ ена Костов!

56

Смях

преди 1 месец

СЕГА И ОКО ППДБ СЕ РАЗЦЕПЯТ , ВЪЗРАЖДАНЕ СТАВАТ ВТОРИ !:))))

55

Лозунг

преди 1 месец

ВСЕКИ ЧЛEH - ПАРТИЯ, ЗА ВСЕКИ ДЕПУТАТ - МАНДАТ!

54

затурците и Депесето

преди 1 месец

Нито един български турчин не може и няма да се измъкне от властта на ДПС и Доган! И това е аксиома, както 2+2=4. Където и да се намира в страната, винаги ще бъде под контрола и господството на ДПС и неговият партиен шеф. Ще бъде зависим и покорен на тази партия. Нема лабаво!

53

Анонимен

преди 1 месец

ДПС НАТАКОВА ГЕРБ