84

Анонимен

преди 2 месеца

Да бе, мис Бони само който не е пожелал не го е взел.

83

Целта на

преди 2 месеца

г-н Терзиев е ускорена дигитализация на София. Подготовка за цифровият концлагер и цифрово евро. Всичко друго е, както беше казал един политик Пунта Мара. Важното е, че си увеличиха заплатите с 300%, за сметка на вдигнати местни данъци. Но всеки град си заслужава кметовете.

82

Анонимен

преди 2 месеца

Деца и внуци на шумкарите не приемат забележки, не признават закони, наредби- те са закона...как смее някой да им прави забележка- който прави забележка е шайка разбойници- еми на дедите си/шумкарите/ ще приличат...

81

а кайнд ъв меджик

преди 2 месеца

До АлексДа се освободи, ама не може.

80

Марчето и академика

преди 2 месеца

Терзиев обслужваш интереси на приближени с общински пари? Непрекъснато говориш за принципи? Но какво са твоите? Как разпределяш тези два милиарда и половина от бюджета? Кой район колко ще получи?

79

НЯКОЙ

преди 2 месеца

аз не мога вече да хвана вече спатиите на интригите и простотиите

78

*/*

преди 2 месеца

Взимай си мис Бони и се махайте

77

Сатир

преди 2 месеца

"Ще се борим за интереса на софиянци. Няма да предадем града на една шайка разбойници", зарече се той. Шайката е ясна, но как ще се борите със себе си?

76

Анонимен

преди 2 месеца

Селянин е човек, който живее на село и се занимава със земеделие. Сeляндуp е особеност на характер и не Е свързано с местожителството... Няма вече нормални хора.... Всички сме малко или повече луди.... Някой крадат като луди.... Някой викат като луди... Някой пият като луди... А някой работят като луди.... Тези последните са най - луди от всичките!

75

Анонимен

преди 2 месеца

Селянин е човек, който живее на село и се занимава със земеделие. *** е особеност на характер и не Е свързано с местожителството... Няма вече нормални хора.... Всички сме малко или повече луди.... Някой крадат като луди.... Някой викат като луди... Някой пият като луди... А някой работят като луди.... Тези последните са най - луди от всичките!

74

Анонимен

преди 2 месеца

Този за Али Баба ли се мисли?

73

Случаен минувач

преди 2 месеца

Терзиев е типичен кадър на бившата ДС. Ох, защо ли си мисля, че не е бивша, че продължава да събира данни за всички нас... На Терзиев му се иска да станем "1984" на Оруел... Което много лесно би станало със съвременните технологии. Могат да подслушват всеки телефон с GPS системите. Единственото спасение е да си изключиш телефона, като обаче му махнеш батерията. Обаче съвременните модели са така направени, че махането на батерията е невъзможно...

72

Алекс

преди 2 месеца

Терзиев има потенциал за успешен кмет.Трябва да действа по-твърдо и решително.Да се освободи от влиянието на бездарника Бонев.Контрера? Какъв е този екземпляр? Представител на партия,която не е в парламента.Няма право да се разпорежда в София.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Терзиев и Бонев са некадърници. Нищо по-хубаво не са направили, само една противозаконна промяна на движението и то в центъра и др. Освен че са некадърници, са и нагли и не се вслушват в никой. Считат, че София е тяхна, те са с най-правилните решения и не желаят някой да им спори. Когато им се спори, се подиграват и омаловажават въпроса, като дори прескачат закони. Дано да бъдат махнати възможно най-скоро

70

FUCKEU

преди 2 месеца

Жълто-синьото нацистко парцaлчe,което се клати връз кметството,прибери го ти и си върви!

69

А ВАСКО КАКЪВ Е..???

преди 2 месеца

СИН НА ДСБКП.... ВНУК НА ДСБКП..... 100 % ЧЕРВЕНА МУТРА....

68

любовник спаси софия

преди 2 месеца

Този е слушалка май?

67

Анонимен

преди 2 месеца

Града си е ваш , а и е столица, ако не го ремонтирате и оправите, няма кой да ви го оправи, вие и вашите деца, ще живеете в него, без значение от коя партия или безпартийни сте. Оправете си улиците и тротоарите, от соца не са поправяни и ремонтирани, в лошо състояние са, поставете табели на улиците, номера на сградите, боядисайте си сградите, оправете си градинките и външния вид на сградите в града!

66

До 66

преди 2 месеца

А ти тролей жалък даже не знаеш кой е баща ти,но добре че не лаеш че какъв купон беше...

65

Анонимен

преди 2 месеца

Карлос Контрера - синче на натурализиран кубински комунистически терорист представят от безродните комунистически милиционери като националист.