70

Нане Вуте

преди 2 месеца

238 милиона?? Подаяния! Пари за семки! Нормално, колонията повече не заслужава!!

69

Р. Рейгън

преди 2 месеца

Нищо не ви е подарила нито Русия,нито окупаторът СССР!Не лъжете,на всички ще ни се представи сметката.Комунистическите лъжи и великоруската пропаганда няма да се превърнат в истина,колкото и да ги повтаряте.Дори и вие,рубладжии, юне си вярвате на измислиците!И да, за едно нещо имате право:нито САЩ,нито някой друг ще помага просто така,от добро сърце (това само руснаците го могат,нали затова периодично ни ,,освобождават")... Да,САЩ виждат България като важен стратегически съюзник.И това е добре!

68

Анонимен

преди 2 месеца

Какво е дала Русия? Навремето Русия подарява ше танковете самолетите, бронитранспортьори пво та, направи военни заводи в г който сега пройзвеждат и пращат оръжия на Ислямска държава и окрайна. А България изнася ше компоти сокове, труший, кьопоу, лютеница който рядко ги копува ха руснаците но ние си ги копуваме много вкусни бяха нектар ите от праскови, вишни, лютеница та сърни не като сегашните ментета.

67

Анонимен

преди 2 месеца

БОЙКО БОРИСОВ СЕ ДЕРЕ ОТ ЯД ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ВЗЕМЕ

66

Анонимен

преди 2 месеца

Това е даденно за оборудване на наши войници в Украйна ли?

65

Анонимен

преди 2 месеца

От Русия колко дадаха

64

Анонимен

преди 2 месеца

И къде я тая помощ след като никой не я е видял и почуствал? Или пак е отишла при някой "свои" лакеи, а за другите ръждива вода от чешмата? Помощта е призрачна точно толкова колкото е призрачно "управлението" на държавата ни в момента. Никой не знае кой какво управлява и има ли изобщо пилоти в кабината.

63

Мооооляяяа???

преди 2 месеца

Ние на тях милиарди, а те на нас милиони??? Удри, Вова, крадците!

62

Ами то ...

преди 2 месеца

Ние ще ви даваме пари - вие се бийте вместо нас !!!!

61

Питали Радио Ереван

преди 2 месеца

Защо България е най-бедната и най-зле от всички държави в ЕС !?.... Защото има най-много русофили начело с президента ви - отговорило радиото. Но това всички по света го знаят !!! Моля не задавайте друг път отново такива глупави въпроси !!!

60

Тор

преди 2 месеца

Това от милиардите за ф16 ? Все файда. Да не сме капо.

59

Анонимен

преди 2 месеца

ФАЩ никога не дават нищо безплатно! Четете между редовете и със сигурност БГ е платила много повече.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Празни приказки и трохи. Ние платихме самолетни чертежи на тройна цена. И сега ни дали малко обратно за пропаганда колко са добри. Цирка е пълен.

57

павел павлов

преди 2 месеца

аз не съм разбрал за някаква помощ от янките - и хляба ми е скъп, месото, кашкавала...какво ме топлят пари за пушкала, които ще подарим на украинските бандити!

56

Ще видите вие

преди 2 месеца

Ще видите вие една "военна помощ", когато ви кажат, че тия 238 милиона долара трябва да ги платите с кръвта и живота си - вашите и на вашите братя, съпрузи и синове!!!

55

Анонимен

преди 2 месеца

Срещу мижавите 238млн.краварите ползват четири американски бази в България без да платят и стотинка наем! За хартиени самолети ни ограбиха с около 3 млрд.,а за някакви танкове ни прибраха още около 2млрд.Това са пари,които са публично достояние,има още много,които са потопени в сатанинска мъгла! Срещу авансово платените милиарди не сме получили нищо! Най-вероятно е,че няма и да получим,защото се говори,че по заповед на господарите ще ги харижим на укрофашистите!!! Толкова за Данайските "дарове"!

54

Анонимен

преди 2 месеца

Какво значи помощ - подарък или заем, услуги или техника? Срещу тия 0,238 млрд досега сигурно само суха пара на тия крадци сме дали към 10 млрд за чертежи на самолети и БТРи, да не говорим за кражбите през мариците, пропуснатите ползи от следването на техните инструкции нанесените други материални и нематериални щети на българската държава и на българския народ. С такива "приятели" врагове не ни трябват

53

Анонимен

преди 2 месеца

А ние им харизахме 4 млрд. преди години само за голо обещание и чертежи на самолети. Казиното винаги печели, нали!?

52

Анонимен

преди 2 месеца

До вой на БГ мужици 53. Яд ли та е ?

51

вой на БГ мужици

преди 2 месеца

Копейките усърдно оакват форума