33

Дедоти

преди 2 месеца

Слава Богу, че имаме млад и деен Патриарх, който за няма и две седмици показа такава активност, каквато при безвремието на предишния немощен Патриарх се вършеше за месеци. Българинът е без духовни ориентири и отчаян, и мрази юнашки, ако това му е юначеството. Жътвата е богата, дай Боже млади и дейни жътвари на Божията нива - човешките души!

32

Ангелина

преди 2 месеца

Добре ,че в България все още има поне трима достойни хора ,като тези на снимката по - горе.След като патриарх на България най- накрая стана духовен човек с божията промисъл. Дано такъв стане и министър - председател,защото не икономиката ,а възродената духовност ,ще извади честните хора в държавата от "блатото" ,в което се намират.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Обществото разчита БПЦ да ви заклейми като Народни предатели! Ти и онова главчестото, дето вчера е подписал въвличането ни в конфликт на НАТО и "необратимия път" на България в НАТО.

30

ДОГАН ГОТВИ ПРОТЕСТИ

преди 2 месеца

....ЗА ДА ПРЕВЪРНЕ ВЪТРЕШНИЯ ПРОБЛЕМ НА ДПС ---В ЕТНИЧЕСКИ И ДА ПРОТИВОПОСТАВИ БЪЛГАРИ НА ТУРСКИЯ ЕТНОС , ЗА ВРЪЩАНЕТО МУ В ЛЕВИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЕКТОР В ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ!

29

Лека жена

преди 2 месеца

Не му отива на човек, който знае, да говори такива неща.

28

УБЕДЕН СЪМ:

преди 2 месеца

...РАДЕВ , ПАТР. СТАНАИЛ , ВЪЗРАЖДАНЕ И ДОГАН , ПОДГОТВЯТ НОВ "ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС" СЪС ДЕМОНСТРАЦИИ ПРЕД НС , ЗА ДА ПРЕВЪРНАТ ВЪТРЕШНИЯ ПРОБЛЕМ НА ДПС --В ЕТНИЧЕСКИ И ПРОТИВОПОСТАВЯТ БЪЛГАРИ И ТУРСКИЯ ЕТНОС!

27

Между редовете

преди 2 месеца

"Обществото ни разчита на БПЦ" да се разбира като "Кремъл разчита на своите агенти в БПЦ".

26

?!?

преди 2 месеца

И върви на по зле! Непрезидетът на България да говори мазни баници с други новоизлюпилия се русофил патриарха.

25

Ех

преди 2 месеца

На кого да вярвам, в общ.тервел,обл Добрич,отец Вълчо,се прослави с нарко лаборатория,трови деца,хора и това ли е човек изповядващ 10 божи заповеди.на тия не вярвам,вярвам на мене си.срам са тия за църквата.

24

до 27

преди 2 месеца

Невероятен цинизъм! Руснаците най-редовно удрят по цивилни обекти. Украинците не разполагат с достатъчно пво системи, за да свалят всичко. Нали точно това обяснява и Зеленски? То е ясно, че вие не обръщате никакво внимание на думите му, защото в това време сте заети да му се подигравате, но просто е адски цинично хем да му се присмивате, че иска отбранителни оръжия, хем да обвинявате украинците, че не могат да се защитят. А Путин е доказан терорист по всички норми на международното право!

23

do 25

преди 2 месеца

Ако по болницата беше стреляно, някъде там щеше да има кратер, голяма дупка, влъбнатина в земята. Такова нещо не се видя на никои кадри от произшествието. сградата е засеганата странично и има купчина отлкомки. Сградата е засеганата от дефектирала ракета, много вероятно, от "защитата". не е първият случай. Руснаците всеки ден гръмват някъде нещо. Защо украинците мълчат за жертви?

22

Анонимен

преди 2 месеца

Оглушително мълчат за руските удари по детската болница в Киев. Иначе говорят за морал и ценности... Потресаващо лицемерие. Гнус ме е и от двамата.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Дядо Влайчо, истиннски свят човек, мъченик за вярата и провидец (1894-1981), е казал, че България БЛАГОДАРЕНИЕ на религиозните, на православните общества, няма да влезе яъв война, въпреки големите катаклизми, които ще настъпят. Обърнете внимание: Той говори за основната роля на религията през време, когато църквата в страната ни е умишлено изтикана на абсолютно заден план (меко казано). Хората трябва да знаят за дядо Влайчо, а църквата е добре да хо канинизира за светец.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Трима слуги на Русия,трима иббрикчии. --- Само една е слугинята, но е много вярна.

19

ФАКТ

преди 2 месеца

ДОГАН ЗАПЛАШВА БЪЛГАРИТЕ С ВОЙНА И ЕТНИЧЕСКО РАЗДЕЛЕНИЕ!

18

БОГ Е В МЕН....

преди 2 месеца

....И ИЗОБЩО НЕ Е НУЖНО ТОЯ САТАНАИЛ , ДА МИ ГО ПРОПОВЯДВА С РУСКАТА СИ ЛЪЖЛИВА УСТА....ХАХАХА

17

до

преди 2 месеца

Най - голямата секта е на ислямистите на Доган.Заплашиха с война днес.

16

Анонимен

преди 2 месеца

НЯМА ДА СТЪПЯ В БЪЛГАРСКА ЦЪРКВА, ДОКАТО ТОЯ "САТАНАИЛ" Е В НЕЯ....ХАХАХАААА

15

Анонимен

преди 2 месеца

Обществото е проядено от Секти - Сектата на Сциантологията на Партия Величие

14

СМЕХ....

преди 2 месеца

ОПАЗИЛ МЕ БОГ--- ДА РАЗЧИТАМ НА ТИЯ ДВАМАТ ЯВНИ РУСКИ ДУПЕДАВЦИ И ЛИЦЕМЕРИ!!!!....НЕ НАМ....НЕ НАМ.....ХАХАХАААА