42

БЛУДНИЯТ СИН

преди 2 месеца

ВРЕМЕНАТА ОТМИНАВАТ МИЦОКОСАТА - ОТМИНАВА И ТВОЕТО,А ОБСТРУКЦИИТЕ ОСТАВАТ ДО ПРИТЯВАНЕТО В ЛОНОТО НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!...

41

Анонимен

преди 2 месеца

Тия па само за бъдещето говорят, защото нямат минало. Как точно се чувстват горди без минало?

40

РЕАЛЕН

преди 2 месеца

До До Танас ВойводатаВ България на Георги викат,, Жоро,, а само в Македония викат Гоце. Просто е ***?

39

Само питам

преди 2 месеца

О, ти неразумний Христиене, поради что се срамуеш да се наречеш болгарин?

38

До 38

преди 2 месеца

Танчо лъжеца нарекъл се " войвода " е срам за всички български войводи и революционери от Пиринския край.

37

Танас Войводата

преди 2 месеца

Стоп на насилствената българизация връз Македонския народ в Пиринска Македония !!!България да спре с езика на омразата към Македонският народ в Пиринска Македония и с продължаващият геноцид и асимилация.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Ние в Северна Македония сме експеримент на Тито и Сталин, не по наша воля. Но благодарение на истината ние осъзнаваме българския произход. А вие там в България, които все още се мислите за някакви македонци, за съжаление сте недовършен експеримент.

35

До 35

преди 2 месеца

Танасчо не си никакъв войвода ,а елементарен саботьор и лъжец В Пиринско няма етнически македонци и никога не е имало.Дори в античноста там са живели траки,траките пеони,но никога македонци .Както и да е ,в момента обрисуваш точно обратното на това което е било след 1963г.За 18 г.с нареждане и принуда не могат да се родят макета по нашите земи,защото майките им са българки.

34

Танас Войводата

преди 2 месеца

С невиждана жестокост , със страшен геноцид и асимилация от 1963 г.до днес се извършва българизация на македонците в Пиринска Македония.Държавна сигурност уби стотици македонци и македонки , интернира стотици македонци и македонки , биеше в милицията македонците , уволняваше ги от работа , изключваше ги от училище и факултет..И до днес Македонците в Пиринска Македония не са признати като македонци и нямат никакви човешки права.

33

До 20

преди 2 месеца

Не 2.5 млн. македонци в БГ,а 2.5. млн. потомци на етнически българи от Македония бежанци заради репресии и помакедончване .Те са горди българи от Македония .

32

Анонимен

преди 2 месеца

Браво, нека се знае истината за репресиите срещу българите в Северна Македония. Продължавай. Имате подкрепата на албанците.

31

До 26

преди 2 месеца

До 1944 г.в България няма регистрирани етнически македонци ,нито през османско и преди това.Нито е имало македонски църкви,нито училища ,нито език,нищо.След ю1944 г. през тоталитарния период на беззаконие по нареждане на Сталин ,нашия изпълнител Димитров и последователяТито смениха етноса на българите в този регион, насилствено и репресивно.Омо,Момо и др. платени саботьори плащат на някои заблудени да ги изкарат макета ,но освен на географски принцип ,етнически не може да има ,защото няма факти.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Освен празните приказки на Мискински друго не разбрах.РСМ не са изпълнили абсолютно нищо ,обаче имат претенции ,което е старото тупане на топката за да блокират и печалят време..Очакваме да се изчисти фалшификацията в учебниците,да се добави фактологията за насилствения македонизъм ,за репресиите както там ,така и тук от сталинско и титово време и правата на българите.Ако продължават така ,ако има начин да се наложат санкции или международен съд.Тази пародия трябва да приключи.

29

Анонимен

преди 2 месеца

ОМО Илинден, вие сте пияни комунисти, лъжци, вие сте още по-малко и от ***.

28

Али

преди 2 месеца

Северната част на Фиром е Косово, а южната част е Гърция.

27

ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА

преди 2 месеца

MAKEDONIA Е ГРЪЦКА ВЕЛИКА ЦАРСКА ЗЕМЯ !..ФИРОМ СЪЩО Е ГРЪЦКА ЗЕМЯ .

26

Анонимен

преди 2 месеца

Македонците се Грци, нема Македонци. Всички сме Блгари.

25

петрич

преди 2 месеца

Признайте македонците в България.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Християн Мицковски, за да не бъдат включени българи в Конституцията на Северна Македония, ще превъзпита гражданите, които имат българско самосъзнание. Това ли е методът на Китай, който не признава малцинствата. Дори щеше да поиска отмяна на преброяването в Албания.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Главчев не трябва да си смени името.Отива му.