6

една жена

преди 1 месец

До Анонимен 5 Ще се опитам да цитирам Далай Лама: " Вещите са за използване, а хората - за да бъдат обичани. Проблемът на съвременното човечество е, че обича вещите и използва хората."

5

Анонимен

преди 1 месец

Все западняци, бре! Как ли вижда нещата останалата част от света?

4

Име

преди 1 месец

Е, Хубав ден!

3

историк

преди 1 месец

От написаното по-горе, надявам се , е станало ясно кои са най-големите врагове на България в исторически план..... от великите сили - Франция и Великобритания - това е ясно като бял ден!!!А от съседните държави - Турция и Гърция............примери от историята-колкото искате!!!

2

историк

преди 1 месец

Видях цитати на Чърчил и Рузвелт и не се е търпях да напиша няколко реда.............Чърчил , премиерът на Англия е искал да заличи България от картата на света, през 1919 г.Парижка мирна конференция, заедно с Клемансо(френски политик)............двамата са искали да изтрият България от картата на Европа.........добре, че Уилсън(президентът на САЩ) ги е спрял............Рузвелт, другият президент на САЩ също не е бил лош човек..........надявам се да сте разбрали кои са враговете на България!

1

???

преди 1 месец

Михаелка, авторката на тая статия дали знае биографията на Чърчил и колко много той е мразел България???Преди да го цитира тоя българомразец...............да прочете малко за него и да не го величае, защото бил англичанин и бил много велик!!!Напротив............бил е голям *** и гадина и ако е зависело само от него, сега България нямаше да я има на картата на Европа!!!