77

Анонимен

преди 1 месец

Две кебапчете крилати христоматия четат, скелет костите си клати и ги слуша как дрънчат. Три прасета заблудени возят се на БеЕнВе, сто кокошки разярени гонят смотано теле.

76

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До Анонимен76 госин айтиброкеровисшист, за "Сходни начини на разпространение и до някаква степен общи изразни средства" не си ли чел у факултетната библиотека?

75

Кръвопиец-Каснаково

преди 1 месец

оти гумичка, сабака сутулая? тамам да се напраиш на ентелегенд и не връза? въри си сипи една наливна, ше отмине

74

Анонимен

преди 1 месец

"чалгата никога не имала няма и да има нещо общо със фолклора" За съжаление, няма как енщо да е с теб 50 години, да е вече и признато по националните телевизии, да е навсякъде и да не се лепне към "фолклора" ни.

73

Анонимен

преди 1 месец

До Ели - О моля ти се ... В малките градове имаше дискотеки, но в София бяха първите големи "чалготеки", наред с ... какво беше "Спенснята" и какви ли не върли наркомани. Нека не се преструваме, че София някога е имало повече от 10-15% население, което да се е интересувало от култура.

72

Анонимен

преди 1 месец

Много ме радват, когато им кажеш, че чалгата е пошла музика, че е ужасна и унищожава общестовто ни, а те ти кажат, че си расист, че не сме в 19-ти век и не знам си какво ... Ама когато им почука на вратата, бързо-бързо се обръща палчинката. Хикимянката ме секна от един разговор преди повече от 6 години, когато говореше с едни чалгарки и го попитах, защо предава българските нрави и култура в рацета на ориенталщина и алкохолизма ....

71

до 78

преди 1 месец

То е Мегдан .

70

Анонимен

преди 1 месец

Пространството пред НДК е заприличало на селски мегдан. Навсякъде са поставили каравани, времени обекти, маси, наденици, кебапчета и бира, а парковите алеи са опасани с червени тръби за да имат ток, така наречените обекти.

69

Йо

преди 1 месец

Варненецо, чистите софиянци от елита пускане жалби срещу това нещо. Тази селящина я правят селяните, които превзеха хубавия ни чист град. Сега сме принудени да живеем с вас и да ви търпим дивотията! Махайте се, не се вписвате!

68

Ели

преди 1 месец

До преди няколко десетилетия в София бяхме само елита, а днес се налага да слушаме чалгата и да душим кебапчетата на новодошлите селяни. Не разбирам защо идват в София като не се интегрират?

67

рейнбоу

преди 1 месец

До Варненец преди 5 дни се върнах от Варна! разликата между двата града е в местоположението! простотията властва навред! факт!

66

На снимката

преди 1 месец

Шон Пен какво леля си прави в София? Нов филм ли ще снима?

65

Варненец

преди 1 месец

Видяхте ли се ве, софийски селяндурииии??? На центъра на София печете на открито кебапчета и звучи чалга. Жалки селяндурииии...

64

Мен

преди 1 месец

До АнонименИскаме 2 неща - чалгата никога не имала няма и да има нещо общо със фолклора. Храната по същество не е проблем, само че след тия плочките лепнат и смърдят поне месец! Ако има автенчитен фолкор и след това се чисти, никой няма да си помисли и да протестира.

63

Анонимен

преди 1 месец

Оригиналното събитие срещу което е протеста е с фолклорно-патриотична насоченост, вие каква храна искате да има на него и не мога да разбера какво по нормално от това може да има пред ндк??? Нали присъствието е доброволно?Между другото класическата музика е на базата на западноевропейския фолк.

62

Анонимен

преди 1 месец

Вие не ядете ли кебапчета и кюфтета, това е най-масовата традиционна храна в българия, и най-нормалната за включване по всякакви фестове в нашата и околните страни. И аз знам, че целта е местните б.о.к.л.у.ц.и. и откачалки да заемате обратната позиция и да протестирате срещу себе си по безмислени начини стигайки доникъде, спрете с нелепиците защото ви пада рейтинга.

61

Борша

преди 1 месец

Аз като откраднах парите от НДК и после имаше дело за неизгодни сделки, безстопанственост и кражба, така го бях ошушкал, че и за кебапчета нямаха пари. Я пак да ме сложите там за шеф за да спра тези разхищения. Вижте какви хубави кенеффи направих за 30 милиона

60

Анонимен

преди 1 месец

Туристите нормално пробват точно традиционната местна кухня, в българия е тази, най-нормалното е да я има по културните фестивали, тук по тях винаги е имало именно скара. Тези ирационални заяждания и саботажи не подобряват положението на герб. Редно е да работите заедно за развитието на софия и да избягвате подобни глупости, за да не потеглите по реката.

59

Анонимен

преди 1 месец

Господин Боршович! Тебе те назначи Фандъкова и тя покани Горан Брегович на площада на нова година! Фандъкова правеше точно пред художествената галерия базар с кебапчета. Но тогава ти не протестираше? А протестираше ли срещу Бойко? Сакън! Отърва затвора и се намърда в общината

58

vs

преди 1 месец

Копие на Шон Пен!