48

Делян Пеевски ясно

преди 1 месец

Делян Пеевски ясно каза на всички депутати, че трябва да се занимаваме с проблемите на хората и че няма да позволи някои да продължат да трупат богатства. На дерибеите не им харесва новият път.Новото начало.Това изплаши дерибеите

47

СВРЪХБОГАТИ ДЕРИБЕИ

преди 1 месец

БЕДНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ И ЖИВОТНОВЪДИ..... НЯМАТ ПРЕСЕЧНА ТОЧКА.....

46

КОЕ Е ПО-СТАРОТО ЗЛО

преди 1 месец

ОБРЪЧИТЕ НА ДОГАН - КОЙ СЕ ОПИТА ДА ГО УБИЕ, И ТОЙ НАПУСНА ПОЛИТИКАТА, А СЕГА ЗАЩО ПАК ЗАПОЧВА...????.

45

Пловдив

преди 1 месец

Магнитното прасенце го намагнетизираха и от чужбина . Да видим какво ще правиш сега магнитно прасенце блокираните ти пари остават блокирани щита който ползваше от ДПС го няма вече . Мисля че това е само началото магнитно прасенце .

44

Истината!

преди 1 месец

ДПС беше създадена насилствено от службите на ДС и КГБ! Така нашите сънародници от турски произход бяха лишени от естественото човешко право да се самоопределя дали е социалист, консерватор, либерал, патриот и ... Целта тогава беше СДС да не спечели първите демократични избори, за да могат хората на червената номенклатура и ДС да заграбят, изработените от всички български граждани материални ценности и пари ида станат новите милионери! А пък работещите патки да пасат!

43

Парадокс Бг

преди 1 месец

А предкедателката на парламента Рая Назарян, нали твърдеше, че "санкциите Магнитски нямали стойност"!!! Яяя, оказа се, че имат и рушат авторитет!!!

42

Това казва всичко!

преди 1 месец

Мощни кукловоди като Бойко Борисов и санкционираният магнат Делян Пеевски дискредитират демокрацията и се опитват напразно да си гарантират властта". Томас Хакер

41

ЕЛЕКТОРАТ

преди 1 месец

Абе от ден на ден ШИШИ взе все повече да ми харесва,Доган без да иска изпусна юздите на бизнес империйката.Чистката отгоре до долу!Дерибеи по области,колкото щеш,обръч до обръча мила моя майноле!Дано това да е началото на края на безграничния преход! И накрая всички бъргарски партии да отворят широко вратите си за турския етнос в листите си!Има достатъчно кадърни хора неопетнени от досегашното д(п)с,във всяка листа по един Хасан или Али.Само така България ще се превърне в нормална държава!

40

баба мара

преди 1 месец

то пък един авторитет сега видяха какво представлява дпс сега разбраха кои емагнитски в дпс лицемерие безкраи ла=па-чи бездел-ници с огромни заплатии лобизъм това е ес затова референдум за нато и ес и еврото

39

До 38

преди 1 месец

Елена Йончева не е член на ДПС.

38

Шиши,

преди 1 месец

Взимай Деса,конституционната съдийка и в Дубай,докато още не са ти взели паспорта .

37

Зелен Шебек

преди 1 месец

Шиши настъпи мотиката

36

Aнонимен

преди 1 месец

А Елена Йончева, кога ще и потърсят сметката ? Ще я изключат ли сега от ДПС ?

35

Д(П)С

преди 1 месец

Ха. Хаха. Ахахахахаах. А дано. Заличаването на политическия представител на Мултигруп ще е най-доброто, случило се на България от началото на прехода. ДПС е туморно образувание, което вреди на живота на всички ни, докато съществуват ние нямаме бъдеще.

34

Бъдещи новини

преди 1 месец

Притиснат до стената Шиши ще избега при Боко, но той ще го изгони.ще отиде при Киро, но той ще се погнуси.След това на Козяк, но там ще му принтнат Магницки. Английкото посолство ще е заключено и ще види как му се хилят от прозорците.Отчаян Шиши ще отиде до руското, но там самата Митрофанова ще държи вратата, с думите: товариш, вие сам ги изгонихте(служителите на посолството).Отчаян, нахлупил фес, Дебелян ще тръгне към Турция, където на турската граница бъде съсечен от едно заптие.

33

Смешковци

преди 1 месец

Дъртия Доган сега се сетил да плаче пред европейците, Еми той Шиши да не би да е наказан по Магнитски от вчера

32

Анонимен

преди 1 месец

"Причината е, че Делян Пеевски е санкциониран от САЩ" - ХАХАХА, той е санкциониран от 5 години, ама тези "умници" чак сега се сетиха....

31

Един Българин

преди 1 месец

До А Вебер Гарван, гарвано око не вади! Той се доказа , заедно с Урсула и още няколко обвинени с доказателства в злоупотреби също като Борисов.

30

Анонимен

преди 1 месец

Уелкъм ту Булгариа! Все чакаме от вън да ни оправят..

29

Анонимен

преди 1 месец

A сега ли след 3 години, се сетиха че е санкциониран от САЩ, или внезапно са получили прозрение след като един пиян сокол си е задействал връзките в Европа?