27

Анонимен

преди 1 месец

ПЕЕВСКИ Е УМЕН ...ДОРИ ДОГАН ГО НАРЕЧЕ "ФЕНОМЕН"....ХА,ХА,ХААА...НО ЩОМ ЩЕ ЗАШИТАВА УКРАЙНА И ЕС , РУСНАЦИТЕ АКТИВИРАХА "АГЕНТ ДОГАН" И МУ ПОДЛЯХА ВОДА ----ДРУГОТО СА ПРАЗНИ "КРЪЧМАРСКИ ПРИКАЗКИ".

26

Пловдив

преди 1 месец

Г-н посланик щом можете да се снимате с разни престъпници в деня на избори в България трябва да можете и да коментирате все пак се намесвате в вътрешната политика на България . Не може така когато каквото си искате да правите в страната ни нали хайде имайте малко чест и достойнство и коментирайте .

25

Тоя мръсник

преди 1 месец

Какво се разхожда из Кърджали! Главчев е за обезглавяване. Като външен министър, защо допуска тази шетня на посланика на Турция и оня катър от посолството.

24

Някой

преди 1 месец

За 35 години в България имаше толкова много парти , които бяха във властта или в опозиция, но рано или късно си отиваха от парламента , но тази турска етническа партия, в опозиция или във властта от 35 години не е мърдала от парламента . Мисля че тази партия трябва да бъде забранена веднъж завинаги, защото ние българите ще си направим голяма беля . В Турция също има етническа партия на кюрдите, но тя е абсолютно забранена а лидерите са и в затвора !!!

23

Theodoris Kantakuzin

преди 1 месец

ДЕ-СЕ ОПИТА ДА БЪЛГАРИЗИРА ДПС, И ДА Я ОТМЪКНЕ ОТ КОРЕНИТЕ И = ТУРСКАТА СЪПРОТИВА ОТ 84-90...ДОГАН БЕШЕ ГОТВЕН ЗА ШПИОНИН В ТУРЦИЯ, НО БЕШЕ КРАЙНО НЕКАДЪРЕН И НЕУК..И ДС МУ НАПРАВИ ''РАБОТНА ЛЕГЕНДА'' = ЧЕ Е ЗАТВОРНИК ОТ СТАРОЗАГОРСКИЯ ЗАТВОР....И ДПС СЕ СЪЗДАДЕ НА 26 ЯНУАРИ 1990 ГОДИНА....ДОГАН АКО БЕШЕ в САЩ, шеше да бъде разстрелян затова, че предаде ''ОНЯ СПИСЪК'' с 250 БГ действащи агента в Турция = на Турскоо Посолство на 03 май 1992 година....а ВИЕ БИЛГАРОЦИТЕ = НИЩО НЕ МУ НАПРАВИХТЕ ????

22

Малката Гъдулка

преди 1 месец

Още преди месец пол. Марков каза че ДПС скоро няма да е това което е. Всичко се е знаело в тесен кръг и сега го вплитат в сценарий за да изглежда правдоподобно

21

54835

преди 1 месец

В Бългаия турци няма.

20

Анонимен

преди 1 месец

Явно се очертава , българско ДПС , и турско ДПС !Данчо Ментата с кои ще бъде , и той ли иска да е шеВ "

19

Анонимен

преди 1 месец

КОЙ сега ще разпределя баницата ?

18

Анонимен

преди 1 месец

ДПС - Северна България с/у ДПС - Южна България !Империята на Доган ---приключва !

17

айде бе

преди 1 месец

Лицемер

16

Анонимен

преди 1 месец

До българин Ами ГЕРБ българска партия ли е? Защо се излагате да се фиксирате само върху една партия? Тези фиксации са си чисти фашистко явление.

15

Анонимен

преди 1 месец

Отсвирват главчовците под строй.

14

YAGO ASPAS

преди 1 месец

САМО ГЪРЦИЯ МОЖЕ ДА ВИ СПАСИ ОТ НОВОТО ТУРСКО-РОМСКО РОБСТВО, КОЕТО ИДВА В БИЛГАРИА....ТОЗИ ПЪТ - ЗАВИНАГИ .

13

Анонимен

преди 1 месец

Колко са жалки турчеещите се***

12

Анонимен

преди 1 месец

Тази партия изобщо не е българска! Българска партия за права и свободи не е създадена от българи, за огромен срам. Друг е въпросът какви права могат да имат и турците в безправовата държава БГ.

11

интереса клати феса

преди 1 месец

Турция ще предложи на Русия неутралитет в конфликта за Украйна. В замяна ще поиска Русия да си затвори очите за връщането на Батуми и други територии от Грузия и Армения. А също и да се обедини с Азербайджан и така да се образува една Велика Турция.

10

Анонимен

преди 1 месец

Прав е човека, какво го интересува него!

9

Наподее?

преди 1 месец

Не е удачно да коментира турският посланик,а в денят на гласуване за правителство на ГЕРБ каква работа имаше в парламента лично с посещение при Пеевски и документирано със снимка от срещата? Това си е натиск от турска страна,а нашите служби ДАНС манс си бъркат в носа и се правят ,че не виждат и чуват! Каква наглост!

8

Роскосмосс

преди 1 месец

Агентите на ДС са руската 5-та колона в България. А Турция в момента храни цяла Русия и не им е до някакъв битов скандал в Катун някъде си в ***...........