32

Кучкар

преди 1 месец

Интересно съвпадение... Няма референдум за промяна на валутата, за влизане в ЕС, НАТО, колонизацията на България...

31

Знае се как

преди 1 месец

"Ми нЕмам да ти върна", така ще закръгляват. И ако си чакал 15-20 минути на опашка в най-натовареното време, а наблизо няма друг супермаркет, може и да му опростиш рестото, колкото и да не ти се иска.

30

Хората които

преди 1 месец

Работят имат деца и трябва да събират евро за да ги изучат чак до университета учи мама за да не работиш

29

Справедлив

преди 1 месец

В Еврогейците вяра не може да има, въведе ли се еврото ще стане като пирамидите, парите на народа намиращи се 99 % в банките, които са чужди, ще изчезнат за миг и всички ще останем с пръст в устата. Затова задължително референдум.

28

Анонимен

преди 1 месец

отговора е лесен : магазина си е мой, и ще закръглям както си искам. Ако стотинкаджиите имат проблем с това - да се научат за какво служи картата и пос терминала.

27

Анонимен

преди 1 месец

Нищо няма да закръгляваме другари българи. Днес 5 лева утре 5 евро. Това е позицията на бизнеса защото никой не знае вашата заплата конвертирана ли е закръглявана или е или е 1:1

26

Анонимен

преди 1 месец

Абе стига с това евро бе! Хората не го искат, а те ми говорят какво ресто и как ще ни връщат!Кои мутри искат да наложат еврото насила? И защо лъжат, че приемането е задължително, напротив до 2040 не е задължително. А дотогава ЕС може и да го няма!

25

Много е просто,

преди 1 месец

ще има каси левове и каси евро... но ние няма да стигнем до там, не се напъвайте.

24

Леонид Каневский

преди 1 месец

Контрол, разбира се, няма да има никакъв ;))

23

Справедлив

преди 1 месец

1000 % е сигурно - ще закръглят 2 стотинки за 1 евроцента. Това е само началото на прецакването на народа , а какво ще ни очаква после .........

22

селянин

преди 1 месец

защо требе да се закръгля еврото си има центове и рестото ви го връщат до цент друг е въпроса как хляба от 2 лв става 2 евро и както казват бедните да го .........

21

Анонимен

преди 1 месец

Много е просто, хлябът е 2 лв. след въвеждането на еврото ще напишат 2 евро, и това е. А заплатите и пенсиите ще паднат двойно. Кой не вярва да ми се обади после, или да пише във форума ако е нещо различно. Търговците винаги ще закръгляват в своя полза, няма търговец на света да закръглява на минус !!! смех.

20

хе хе хе

преди 1 месец

PR-ите на еврото напоследък откачиха. Сигурно усвояват някакви парици от ЕС. не знам обаче дали осъзнават ефекта от тази си усърдна деятелност. Ще го видят накрая, в резултата от референдума:)

19

?!?!?!

преди 1 месец

Как ще закръгляват рестото търговците ли ? Я по-добре ми обяснете как ще спрете Вие търговците от 30лв мъжко подстригване да не стане 50 евро, защото навсякъде в еврозоната е толкова ??!!!?!?!

18

пей сърце

преди 1 месец

Вечно закръглям аз щедро, в левове, както и в евро.

17

А другарката знае ли

преди 1 месец

кога ще преминем към еврото след унищожителния анализ от ЕС? 80%-те станаха повече от 100%, което по себе си е оксиморон, но за България факт!

16

До 14

преди 1 месец

И какво като плащаш с карта?След като търговецът ти е начислил по-високата цена,т.е.закръглил ти я е нагоре,пак същите пари ще ти вземе,даже и с карта.А това,че връщайки ти ресто,може да сбърка с някакви стотинки,едва ли ще ти е най-големия проблем.

15

Анонимен

преди 1 месец

Моят съвет е,да обявим бойкот на търговците,поне за известно време,докато се нормализират нещата.И някой родолюбец всеки ден да поства бюлетин за цените у нас и в чужбина,защото много от тях и сега са по-високи тук,отколкото на запад.

14

Валентин

преди 1 месец

А защо просто не плащат с карта клиентите. Няма ресто, няма смятане, няма чудене, няма търсене на дребни, няма таксим даже банките връщат и кеш бек.

13

Анонимен

преди 1 месец

Е как,как?Много ясно,само нагоре.Що за въпрос?