79

Анонимен

преди 1 месец

Едно нагло безмозъчно момченце на мама, на което са му изсипани огромни пари на тепсия и то вече си мисли, че чрез тях ще коли и беси. Само дето няма пари да купи цяла България, нито депесарския електорат. Още повече, когато тоя електорат не се продава.

78

Анонимен

преди 1 месец

Без полит партия с много депутати Пеевски е никой.

77

ПЕЕВСКИ Е СИЛЕН...

преди 1 месец

...ЗАЩОТО Е УМЕН БИЗНЕСМЕН И ПАРИТЕ СА У НЕГО---ЗА РАЗЛИКА ОТ ДОГАН, КОЙТО МОЖЕ ДА РАБОТИ САМО С ДЪРЖАВНИ ПАРИ И " ПОРЦИИ"....

76

МЕСТА СИ ОТИДЕ....

преди 1 месец

....ЗАЩОТО ЗАЩИТИ ТУРЦИЯ ОТ РУСКИТЕ НАПАДКИ ЗА ТЕХИЯ СВАЛЕН САМОЛЕТ НАД ТУРЦИЯ....ХАХАХАААА ТЪРПЯ ПЕЕВСКИ С ГОДИНИ---ЗАЩОТО ОЩЕ НЕ БЯХМЕ ГОТОВИ ЗА ЕС И ЕВРОЗОНАТА!

75

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски иска на Сила да " остане"! Но мисля,че Няма кой да го остави повече в ДПС! Прочетох че структурите на ДПС готвят съвместни действия спрямо Пеевски! Няма да се изненадам,ако го И Линчуват!!-:)

74

ДОГАН Е РУСКИ ПРОЕКТ

преди 1 месец

....ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯ ЗАВОЙ НЕ МУ Е ПО ВКУСА---- КАКТО НА НЕГО, ТАКА И НА РУСКИТЕ МУ СЪЗДАТЕЛИ ОТ КГБ/ ДС....ЗАТОВА Е КОНФЛИКТА, ЗАЩОТО ИДВА И ЕВРОТО....ХАХАХАААА....

73

Емин

преди 1 месец

Кой нормален избирател ще застане зад пеевски -фигура станала нарицателно за корупция , злоупотреба с власт

72

ДОГАН ДА СИ ХОДИ....

преди 1 месец

....МОДЕРНА ЕВРОПА НЕ Е ЗА НЕГО И ДЕРИБЕЙТЕ МУ....ХАХАХА....

71

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски иска нова партия, но не се знае кой ще го последва. Ако го последват привърженици на ДПС, това означава, че те са предатели. Явно Пеевски си е правил големи сметки. С чужда пита помен да прави..

70

Анонимен

преди 1 месец

Ако някой иска да се снима с Шиши за спомен, сега му е времето, че скоро заминава за Дубай, в командировка.

69

ДОГАН Е РУСКА ПРЪЧКА

преди 1 месец

....ИСКА ДА КАРА НАРОДА КАТО ОВЦЕ В РУСКИ И ЕВРАЗИЙСКИ КОШАРИ.....ТОЙ НЯМА НИЩО ОБЩО С ЕВРОАТЛАНТИЗМА!!!

68

Анонимен

преди 1 месец

Каквото Пеевски сам си направи, никой не може да му го направи... Шиши така и не разбра, че си прецака кариерата още навремето с ДАНС. Останалото беше въпрос на време... И времето дойде.

67

КуКлус

преди 1 месец

Поредният филм....Разделяй и Владей ! Ще станат две руски партии с цел да заемат две челни места ....Видяхме проекта "Величие" как действа ...заради този проект Възраждане останаха 3-ти ! Всичко е филм .....сценарий !

66

Не е за радост!

преди 1 месец

Това, което става в ДПС не е повод за радост, напротив! Този път има вероятност сериозна да се стигне до етническо напрежение и изходът не е ясен! Опасно е ново турцизиране на Движението за права и свободи! Това е заложено като бомба още от създаването на партията с любезното съдействие на ДС и КГБ!

65

АМИ, ДА....

преди 1 месец

ДОГАН -- ОПРЕДЕЛЕНО Е РУСКИ ПРОЕКТ, И ВШНАГИ ЩЕ БЪДЕ ПРОТИВ ЕС И САЩ!

64

Анонимен

преди 1 месец

Големите проблеми на Шиши: Психопат е. Некадърник е. Нагъл е. Алчен е. Глупав е. Нетърпелив е. Никой не го ще. Но най-големият му проблем в момента се казва Ахмед Доган. Препоръчвам Шиши спешно да ремонтира и преобзаведе имотчето в Дубай, щото скоро ще се мести там за постоянно.

63

Анонимен

преди 1 месец

Няма да ми липсват. Никъде в Европа няма чуждестранна партия да е намесена в управлението на страната.

62

Анонимен

преди 1 месец

щом и от неговия район Гърмен го напускат, ще му останат евентуално само ромите от Северозапада

61

Анонимен

преди 1 месец

За партията на Пеевски ще гласуват толкова хора, колкото гласуваха за партията на Гешев, партията на Божков, партията на Цветанов или други подобни образувания. Цифром и словом, около 1000 човека, предимно роднини.

60

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да повярвам, как един корумпиран, силно намагнетизиран тип се опитва да отмъкне партията на Доган под носа му.