29

Anonimen

преди 1 месец

Едни скатани пари се вадят, докато еврото не е прието. За перачите е ОК, ще ги изперат, но така вдигат цените и за хората, които имат нужда от жилища. След приемането на еврото тези процеси рязко ще секнат и имотите ще се продават на загуба. За перачите на пари това не е проблем, винаги се смята някаква загуба при пране, но какво ще стане с хората, купили с нормални подбуди? Само при закупуването и вече сте 10% назад- 3.6% за брокера, 3.5% за общината и още 3.6% на продажба. Инвестирайте в ETF.

28

Балонест

преди 1 месец

Простия българин се запасява с прескъпи и в последствие непродаваеми имоти. Както се казва, вечно твои. Вместо да развиват иконониката на страната, индустрия, производство, заводи и куп други възможности за отваряне на работни места, всички банки инвестират в лесното, бухай заеми за имоти, набутвай хората да плащат по 2-3000 лева сметки на месец. Гълтът вода до 3 години и газ в германия при циганиите на квартира, да плаща имот дето седи празен. Връщат се в пенсионна възръст, голям килипир. ТъпоА

27

хаха

преди 1 месец

Имотите трябва да да скъпи, за да се намали процентът на собственост, по модела на Западна Европа, където собственици са само 50-60% Останалите не трябва да са собственици, а трябва да са под наем !

26

Хи хи до Стоян 19

преди 1 месец

Ти не се притеснявай за нашите тарамбуки, те са си на определени места, където ние не купуваме. Кажи за вашите тарамбуки, които са навсякъде, и които са по висши от вас, и трябва да им слугуваш Стоенчо !

25

Циник

преди 1 месец

Само едно ще напомня на шопите, колко бяха щастливи, последния път , когато бяха всички милионери? Явно са позабравили и пак искат да станат. Винаги шопа си мисли,че се е подготвил за кризата и винаги кризата го хваща неподготвен-толкова за приказките за стабилността на стойността на имотите.

24

хахаха

преди 1 месец

Пак ли бе? Яко сте я закъсали брокерите... купете си вазелин, ще ви трябва.

23

истински мъж

преди 1 месец

То имотите у нас са 100% надценени.Само ще има тренд надолу.С нищо няма да се оскъпи каквото и да било,след приемане на еврото.Само вродената ни пр-о-с-тотия,алчност,мързел,крадливост,и склонност да се мамим,може временно да се правят такива опити.

22

Анонимен

преди 1 месец

Шменти капели новина за имотите.

21

България е най

преди 1 месец

По долното написано от мен го казвам въпреки, че разбирам, че Македония е Българска провинция и нищо повече. Аз съм като Бай Дрън, не се опитвайте да налагате логика тук :))))

20

Анонимен

преди 1 месец

В България 38%!Заради рублата!

19

Анонимен

преди 1 месец

Голям смях кал може някой изобщо да дръзне да сравнява България със световни дестинации и сериозни държави от ЕСкато Холандия, Хърватска , Германия, Франция, Испания и т.н. Целият имотен сектор в България е измама, балон, спекула и както си искате го наречете. Може да се сравняваме само със Северна Македония, Албания, Молдова и Черна Гора. Дори една Сърбия е много по-добре от нас

18

Анонимен

преди 1 месец

Очаква ни естествено. Панелките ще станат по 5000 евро квадрата. Всеки собственик на зайчарник ще стане милионер. Цяло население ще живее от продажби и наеми Всички ще богатеят и никой няма да работи. Ще вкарваме само работници от Киргистан да строят още блокове и да продаваме и да богатеем.

17

FMC

преди 1 месец

Стоенчо, що пишеш глуппости? Хората правят точно обратното на теб - работят на Запад и си купуват имоти тук. Къф имот ша си купиш на запад ти бе, голтак?

16

Хи хи до Стоян 16

преди 1 месец

А тарамбуките дето ще са ти съседи кво ще ги правиш ??

15

Един

преди 1 месец

Заглавието не кореспондира с текста. Fake news или?

14

Анонимен

преди 1 месец

Нали нямало повишение на цените бе?! хи хи хи

13

България

преди 1 месец

Цените на имотите в евро в България ще вървят нагоре. Няма начин във една кирлива нидерландия например цените да са високи , а в България ниски.

12

Анонимен

преди 1 месец

Споко швабианските пенсии бегат от швабия и както тук, така и в Хърватия ще изкупят всичко. Швабите са се разсеяли в цял свят и командорят, не са само в Германия.

11

Гошо

преди 1 месец

То пък едни имоти ,половината не стават за жилища

10

Анонимен

преди 1 месец

Целта на търговците е след въвеждането на еврото да се запази цифровата равностойност на стоката не паричната. Ако преди година кг месо е бил 8лв, слвд приемане на еврото трябва да бъде 8 евро. А как ще стане? Като преди това повишат плавно цената до 16 лв. И така предварително ще се случат инфлационните планове. След приемане на еврото всичко ще е точно. Инфлация няма да има, а пазара ще е постигнал своето. Еднопосочно, разбира се. Хем агнето цяло, хем вълка сит.