48

Анонимен

преди 1 месец

мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.

47

Анонимен

преди 1 месец

ПЕЕВСКИ Е УМЕН ...ДОРИ ДОГАН ГО НАРЕЧЕ "ФЕНОМЕН"....ХА,ХА,ХААА...НО ЩОМ ЩЕ ЗАШИТАВА УКРАЙНА И ЕС , РУСНАЦИТЕ АКТИВИРАХА "АГЕНТ ДОГАН" И МУ ПОДЛЯХА ВОДА ----ДРУГОТО СА ПРАЗНИ "КРЪЧМАРСКИ ПРИКАЗКИ".

46

Анонимен

преди 1 месец

ВИЖТЕ ФИРМИТЕ НА ДЖЕВДЕТ ЧАКЪРОВ И ДЕЦА. КАКТО И НА ДРУГИТЕ В ОБРЪЧА ОТ ФИРМИ!Делян Пеевски ясно каза на всички депутати, че трябва да се занимаваме с проблемите на хората и че няма да позволи някои да продължат да трупат богатства. На дерибеите не им харесва новият пътНовото начало.Това изплаши дерибеите

45

777

преди 1 месец

Помня пияния Доган как се хвалеше, че той разпределял порциите -това доведе до избирателна активност и той малко да се, ,, сапикаса,, - не е толкова всемогъщ. Извъртя се и правителството на Ф. Димитров бе свалено и държавата се върна назад. Но какво да се очаква от един съветски възпитаник - предал своите при възродителния процес. Навярно от момента на ,, порциите,,още не е изтребя. След като вадят етническата карта - да им забранят партията защото е ,,етническа,,

44

86923

преди 1 месец

В Бългаия турци няма.

43

Култура ми Янков

преди 1 месец

Разцеплението е нормално явление , и най-ОБИДНОТО за избирателите на ДПС е че :ДПС е НАЙ-БОГАТАТА ПАРТИЯ / движение / в Бг , А ЕЛЕКТОРАТЪТ МУ Е НАЙ-БЕДНИЯТ!

42

Анонимен

преди 1 месец

Доганя вече не е почетен , а пРОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ !

41

Анонимен

преди 1 месец

Доган как е станал несметно богат какво работи доходи професия къде са му Как така притежава лятно имение такова имат милиардерите и морско пристанище Това никой ли досега за тези 35 години не го знае не го вижда

40

Зозо

преди 1 месец

Хахааааа, Доганеско пак ли ще докара 5 автобуса пoмakлъk да го пазят на Росенец? :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Шиши мачка!!!

39

Анонимен

преди 1 месец

Изглежда много хора са забравили, че точно Доган открито и нагло каза за обръчите от фирми. Явно не могат да разделят порциите и сега ще се бутат. Истината е, че ДПС е икономическа партия, която се крепи от етническия вот на наивните мюсюлмани.

38

Анонимен

преди 1 месец

ОПГ Борисов-Пеевски унищожава последната останала пречка на тяхната престъпна власт - ДПС. ГЕРБ унищожи СДС и БСП, задачата на Пеевски е да унищожи ДПС. Когато това се случи вече няма да има пречка България да стане феодално владение на Борисов и Пеевски и няма да се учудя ако се предизвика референдум за промяна на конституционното устройство на държава е да се превърнем в монархия. Превръщането на България в монархия ще бетонира двамата във властта до смъртта им.

37

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски се оказа готин човек. Троянския кон на Герб

36

32335445

преди 1 месец

Пазете волята на Доган, другаре :D

35

Анонимен

преди 1 месец

"В защита на неговата воля сме готови за всякакви последващи действия" - Това не е казано добре т.е. може и пушките да вземем

34

Анонимен

преди 1 месец

Много е смешно "почетния председател д-р Ахмед Доган". Докъто го кажат станало утре.Щом той има последната дума значи той е Председател, това " почетен" защо стои отпред?

33

До 18

преди 1 месец

До До Делян Пеевси Така се получи и с младежите, наследници на ДС от ПП-ДБ!

32

Защото са еничари!

преди 1 месец

Искат да владеят България! Младежкото ДПС е опасно защото вменява на младите българи от турски произход, че са нещо по-голямо от българите, които са длъжни да им се подчиняват! Мисля, че това, което ни готвят е етническо напрежение с което да обяснят натиска за излизане на България от ЕС и НАТО!

31

Пешо

преди 1 месец

А пари? От къде?

30

Анонимен

преди 1 месец

Младежкото ДуПеСе си го създаде Доган. Така както Тиквата си създаде Младежкото ГРОБ.

29

обективен

преди 1 месец

До Анонимен 29 Нищо не може да се направи по въпроса! Аскерът ще ни окупира само за една нощ. Искаш ли отново да се върне "османското присъствие" по нашите земи?