9

tonyt

преди 1 месец

Специално за Атина 51 не 41 печатна грешка 4 е до 5 случва се. Иначе няма логика.

8

Анонимен

преди 1 месец

До 6:Тук си е екстра.В държавите,които спомена така вали,че си е направо наводнение.По-добре,че ни заобикалят обшаците.Напоследък и не пръскатЖалко.Ставаха хубави гърмотевици,защото съдържаше метални частици,които наелектризирваха въздуха.При 50 градуса дали ще се стопи статуята на Лилит,която е в центъра на София и е без очи?

7

FMC

преди 1 месец

Абе не знам какво ще е времето, но в момента термометърът на работното ми място показва 37 градуса. Боли ме оная работа колко ще е някъде си, след като за нас няма кой да помисли.

6

Пустиня с пустиняци

преди 1 месец

Хаарп в действие. Вижте валежите как заобикалят страната . Вали в румъния турция сърбия македония . Че и е гърция. Тука става пустиня. В африка 25-32 градуса. Циклон със суперклетка докара от баку обилни валежи до бурса и подле на исток в турция.

5

Съмнения

преди 1 месец

Пухлупак,тенджера ;казано каквото искате го наречете,то си има име .Пръскането с алуминиев карбоно сулфит са частици в облаците при нагряване от ултравиолетовото лъчение се затоплят ,направят и остават дълго като проводник на температура получава се парников ефект,с допълниние сателитите отразяват светлината и ефекта е постоянен.

4

Анонимен

преди 1 месец

Вън е 40 на 30 ли да я настроя

3

Герберка от Филибела

преди 1 месец

Ку ще 100 градуса да стане, аз имам климатиче;))) европейка съм и знай, климатика там ми духа, дето мъж скоро не е лял!

2

Наблюдател

преди 1 месец

За първи път намирам в градината паднали птици от топлинен удар. Дадох им вода ..и ги сложих на сянка... Нещо необичайно става.

1

Оня

преди 1 месец

21-22 градуса е доста далеч от само с 10 надолу от това което е навън. Кой обърка, Петър Янков или текстредактора?