28

Га4е

преди 1 месец

Само ВЕТО и никакво отстъпление от Българската позиция .Има Македония-чисти българи и говоряют диалектен български език.ВЕТО!

27

Анонимен

преди 1 месец

само гърците ще Ви оправят макета - с нас може да се гъбаркате и да ни разигравате и подритвате, ама гърка ше ви опраи

26

ДЕПОТАТ

преди 1 месец

БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ ДА СПРАТ ДА ИЗДАВАТ БЪЛГАРСКИ ДОКУМЕНТИ ЗА МАКЕДОНЦИ И ДА ИЗТРИЯТ ОТ АРХИВИТЕ ТЕЗИ КОИТО НЕЗАКОННО ПРЕБИВАВАТ ПО СВЕТА НА ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ ДОКУМЕНТ.

25

Някой

преди 1 месец

До АнонименЗащо до НАТО? Защото този договор определи условята, при които Гърция се съгласи Северна Македония да влезе в НАТО. Ако Северна Македония не спазва договора, отпада и гръцката подкрепа.

24

Крундел

преди 1 месец

братовчедите мЪнкедонци ще гледат еуропата през кривио макарон...но така става, като слушаш београд, който пък говори каквото масква му спусне...

23

Анонимен

преди 1 месец

Абе Северна Македония се напълни с шиптъри от Косово с любезното съдействие на Запада при разпада на Югославия и войната на НАТО със Сърбия. Тогава им промениха генофонда и бъдещето, на нашите югозападни братовчеди. Че са сбъркани, да такива са. Но не са само те виновни за ситуацията, че имат шиптъри в парламента си.

22

Анонимен

преди 1 месец

До 30, предложението ми е с цел да се направи истинска разлика на макетата от българите (наричащи се македонци) и древните македонци.

21

Анонимен

преди 1 месец

"За да не се бърка понятието македонци (българите в Македония) трябва да се наричат скопиани, същи така е много близо до шкупи (албанци) и скоп-ци. Нека така да се промени, за да има спреведливост в тази мъртвородена държава, народ и език!" - Може и титоландци от република Титоландия... ще кореспондира с историческата истина и ще отдадат чест на създателя си Тито... Сърбите може да имат претенции, защото може би те се смятат за истинските титоландци, но те не са в НАТО и ЕС, за да ги пита някой.

20

Анонимен

преди 1 месец

За да не се бърка понятието македонци (българите в Македония) трябва да се наричат скопиани, същи така е много близо до шкупи (албанци) и скоп-ци. Нека така да се промени, за да има спреведливост в тази мъртвородена държава, народ и език!

19

Анонимен

преди 1 месец

Сърбетата и рашките, нали ги научиха, че са наследници на гърка Александър Велики, сега са антички до живот, като чуят българин и бегат с 200... :)))

18

всъщност

преди 1 месец

Макетата правят всичко да не влезнат в ЕС. Дали е щото са глупaви или щото така им се диктува от Сърбия и/или Русия, не знам. Но е факт, че с действията си показват нежелание да са в ЕС. И понеже видяха, че ние май ще вземем да им склоним на исканията, за по-сигурно настъпиха и Гърция, която, за разлика от нас, си гони интересите и заради това ще ги резне от ЕС.

17

югозападна България

преди 1 месец

Държавата се кзва МАКЕВАР - македонци у варвару.

16

Ха ха,

преди 1 месец

Копейките да говорят за "господари и слуги"? Забавни са ! То е ясно, че политиците в Македония са на къса верижка на Белград и Кремъл! Ако са искали в ЕС, отдавна са са го постигнали! Остава Албания да се отдели и да влезе , и тия съвсем ще го закъсат! Засега само хленчат на американците да ни натиснат, а ходят да се наведат в ... Белград!

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 3 Кои сме ние? От мен нищо не зависи и не ме питат за нищо на референдум.

14

Псевдо РСМАКЕДОНЦИ

преди 1 месец

Освен, че няма да видят ЕС ще се превърнат в Украйна на балканите заедно със Сърболята. Ясно е като бел ден, че това се диктува от Сърбия, което им е наложено от Русия. Последствията ще бъдат катастрофални за тия две отцепени от България държави със 100 % българско етническо население. Вече се говори за война на балканите и това сигурно ще е основният мотив за такава. Дано да четат и да си правят сметката правилно....

13

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че са тия нашите тлупи само козируват и се навеждат в наша вреда за каквото се сетите от укрия до бюрм и ЕЗ.

12

Анонимен

преди 1 месец

МАКЕТАТА САМО СИ ГО НАДЯНАХА , НЕ ИСКАТ ГЪРЦИЯ ИЛИ БЪЛГАРИЯ , ... НАКРАЯ СТАНАХА СЛУГИ НА ИСЛЯМИСТИТЕ , Парламента им се напълни с ислямисти , ...какъв е и Премиерът им ?

11

Анонимен

преди 1 месец

Защо в НАТО? Да не би БЮРМ да е нападнал Гърция и тя да иска защита? Този въпрос за договора е към Международния съд, не към НАТО.

10

Анонимен

преди 1 месец

до 14 ...Нашите ---НЕ ПОВДИГАТ , само СВАЛЯТ ПОТУРИТЕ!

9

Анонимен

преди 1 месец

До Папо...Какво праИм ли , кой каквото търси , рано или късно си го намира , питай Зеленски !