87

Анонимен

преди 2 месеца

ПЕЕВСКИ Е УМЕН ...ДОРИ ДОГАН ГО НАРЕЧЕ "ФЕНОМЕН"....ХА,ХА,ХААА...НО ЩОМ ЩЕ ЗАШИТАВА УКРАЙНА И ЕС , РУСНАЦИТЕ АКТИВИРАХА "АГЕНТ ДОГАН" И МУ ПОДЛЯХА ВОДА ----ДРУГОТО СА ПРАЗНИ "КРЪЧМАРСКИ ПРИКАЗКИ".

86

Анонимен

преди 2 месеца

Когато не си плащаш задълженията към държавата за десетки милиони много удобно е да заплашваш с етнически мир. Всъщност този мир се дължи само и единствено на толерантността и търпението на българите и в никакъв случай от сараите и неговите обитатели.

85

Анонимен

преди 2 месеца

мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.

84

Анонимен

преди 2 месеца

ВИЖТЕ ФИРМИТЕ НА ДЖЕВДЕТ ЧАКЪРОВ И ДЕЦА. КАКТО И НА ДРУГИТЕ В ОБРЪЧА ОТ ФИРМИ! Делян Пеевски ясно каза на всички депутати, че трябва да се занимаваме с проблемите на хората и че няма да позволи някои да продължат да трупат богатства. На дерибеите не им харесва новият пътНовото начало.Това изплаши дерибеите

83

Колективния орган ли

преди 2 месеца

"Разпределяше" порциите в държавата? Или както се казва по турски - Ай сиктир!

82

Анонимен

преди 2 месеца

Продължение 83 проблемът е че сме нискообразовани, нискоработоспособни, ограничени, наивни, интриганти, циркаджии, нещастници.

81

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 79Не са милионери, защото в момента милионер в лева е човек който има един апартамент в софия, и за добавка с пари от заплати и или някакво дребно мошеничество гарсониера която да дава под наем, стара къща на село с двор, и малко кеш, като всичко освен апартамента струва колкото да си купи още един, тоест човек който има общо състояние колкото да си купи два нови апартамента в софия.Имат по 5-10-20 милиона евро от рушвети, играчите имат по 10-20 пъти колкото тях.

80

Анонимен

преди 2 месеца

До 76 Джевдет Чакъров също не е беден, но на фона на милиардите на ДП неговите милиони се губят. Но пък е почетен гражданин на Асеновград, служи за пример, лекар е - хуманна професия, но няма време да я упражнява.

79

Дон Кикот

преди 2 месеца

Агент Сава защо не застане начело на партията? Хихи.

78

Алов

преди 2 месеца

Браво на Грух_

77

Анонимен

преди 2 месеца

И кои са тия органи шепа милионери забогатели лесно от държавната трапеза и тези ще раздават правосъдие на кого и защо как така Едни милионери срещу други милионери забогатели от закуската си ПОТРЕС

76

Анонимен

преди 2 месеца

Ех, че те прокурорите са от ДПС!

75

vs

преди 2 месеца

Най - добре ще е, ако се съберат 5-6 свястни прокурори (въпреки, че в БГ няма такива) и да търсят доказване на благосъстоянието на всичките по висшите етажи на ДПС!

74

Petar

преди 2 месеца

Дали си дава сметка, че по-голямата част от ПГ на ДПС, както и поддръжниците са на страната на Парата, те Пеевски?:)

73

До 73

преди 2 месеца

До Анонимен За ПП-ДБ говориш, нали!

72

Да видим!

преди 2 месеца

Съмнявам се, че Доган ще е в състояние да се яви на заседанието! Той не е в състояние да се контролира, държат го защото политически е необходим на ДС и КГБ, като им свърши работата ще го елимнират! Борбата е за принуждаване на България да излизи от ЕС и НАТО и да стане васал на Путинова Русия!

71

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски, онези които орат беззаконие и сеят нечестие, това и ще пожънат.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски, има вселенски закони. В Библията са дадени. Един от тях е, че който копае яма другимо, сам пада в нея. Тези съдби, които ти съсипа, на теб ще ти се върнат рано или късно.

69

чичо

преди 2 месеца

Този на снимката е абсолютно сигурно ,че е агент на ДС.Иначе не би могъл да учи медицина.Както и баща му.Всички изучени от етноса бяха и са агенти и доносници на ДС,и другите служби.Това беше навремето правило.Тези които биваха испращани да учат в СССР подписваха декларации за сътрудничество с ДС.От там се връщаха и като агенти на КГБ.Иначе няма диплома.Това е,и друга истина няма.Затова днес все още държавата не върви.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски ще побългари ДПС , което не е лошо , нали в Бг всички сме българЕ !