22

Анонимен_777

преди 1 месец

Бай_Дъно е глобалния фактор при тази стока..търсенето расте главоломно..

21

ЗАЩОТО НАТО

преди 1 месец

се прави на отворено на Русия и трупа стратегически резерв - за всеки случай! :)

20

Анонимен

преди 1 месец

Има памперси за възрастни с високо ниво на абсорбация и хората ще пазаруват такива при едно поскъпване на памперсите.Хората вместо да пазаруват дамски или мъжки превръзки за инконтиненция ще пазаруват памперси с лепенки.

19

баба мара

преди 1 месец

защото сме застаряващо население с болестите си и затова се налага носенето напамперси тука идва другият проблем с водата изсичането на горите ни обрича набезводие в следващите години сега язовирите от къде ще се пълнят а трябва вода и занапояване процесът набира скорост никои не обръща внимание занимават се самос краж-би и далавери и изпускат катастрофалното бъдеще

18

Анонимен

преди 1 месец

Ами край на зелените идейки, само негативи от тях.

17

Анонимен

преди 1 месец

Аз имам тоалетна хартия за четири идни поколения. Закупих я при ковид измамата,но понеже доктор Путин -лечителят ни избави от това, хартията ми хартиса.

16

Анонимен

преди 1 месец

Липсите на стоки са характерни за соца.:))

15

Глад

преди 1 месец

Близко е до акъла, че се опитват да ни накарат да ядем по-малко. Един вид -По-малко ще ядете и по-малко ще сссе рете. Така няма да харчите пари за хартия. Смятай до кви долнопробни трикове и манипулации са стигнали тези от САЩ и Брюксел. Не стига, че мислят с г ъзовете си, ами сега почнаха и за нашите да мислят. Тотална деградация.

14

Е как защо

преди 1 месец

Защото този консуматив е от първа необходимост за САЩ след започването на войната с Русия. Само Байдън изразходва дневно 1/2 от производството за САЩ. Мхм, накъдето и да се завъртите, всичките им улици на американците са в кафеви дири.

13

Анонимен

преди 1 месец

Точно мислех да напиша, защото сме в ЕС, и то наистина, хартиените плъхове измислиха още едно проектче за спасяване на човечеството, и сега и за тоалетна хартия ще плащаме 15лв. Супер качество на живота

12

Анонимен

преди 1 месец

Какви са тия рекламни клечки за запушване на уши?

11

Bormann

преди 1 месец

Ми Бай Дрън изчерпа ресурсите....

10

Кознайтевий

преди 1 месец

Вашите баби и дядовци да не би с тоалетна йартия да са се бърсали . Много ви се изнежиха нещо цевките. Вестник . Работническо дело ли ше е . Септемврийче ли . После демокрация ама от него ти ставаше адника син.

9

Анонимен

преди 1 месец

Тия ЕС едно дръвче не са засяли, ама са много зелени и само акъл дават без никой да им го иска.

8

Анонимен

преди 1 месец

Защото Байдън и държавите от НАТО предизвикаха дефицит! Затова.

7

Анонимен

преди 1 месец

Интересно как ще накарат мошеници ит Максуда да записват от къде са краднали и секли незаконно?

6

Анонимен

преди 1 месец

"Аргументът им е, че веригите за доставка на целулоза са твърде разпръснати, за да се проследят всички дървета, а между момента на отсичането им и превръщането им във влакна често има двегодишен период, съобщава" Ама тия са много зелени бе.

5

Рашистъ

преди 1 месец

Няма, я! Всички памперси и дамски атрибути беха изкупени от пyтuнягuтe. Само така ще "фалират" САЩ и останалите капиталистически держави. А и Пyтaнгeнca е на пoпикливoдриcливa възраст.

4

Анонимен

преди 1 месец

Цитат:(Нов закон, който задължава производителите на хартия да проследяват произхода на дървения материал, рискува да наруши търговията на стойност 3,5 млрд. долара и да повиши цените на бебешките памперси, дамските превръзки и други хигиенни продукти. За това предупреждават АМЕРИКАНСКИ компании във връзка с регламента на ЕС за обезлесяването.) ЕС с тия зелени са върха на всичко най добро, то не бяха храни, кафе, какао и..., сега и хигиенните продукти, дори памперсите, красиво е.:))

3

Аз съм z

преди 1 месец

Обадете са на Бойко и ковачки , те ще оправят работата .