68

Анонимен

преди 1 месец

Допълвам към коментар 71, който е мой, че не носи мълва, че подобни проблеми не са само община Доспат. Такива слухове има.

67

Анонимен

преди 1 месец

Мисля, че и в Община Гърмен,Сатовча и Хаджидимово, може да има подобен проблем. Нека и съседните общини внимателно да се следят и проверяват от компетентните органи. Това е недопустимо в 21 век.

66

Анонимен

преди 1 месец

Моделите Пеевски и Борисов са доста охранени да дефилират време е да слязат от подиума на политиката и да посетят бай Ставри да заслабнат Здравословно е за България

65

Факт

преди 1 месец

Не виждам никакво разграждане в модела Софиянски, модела Борисов, а сега и в модела Пеевски,... Нищо не се разгражда, а само ги развиват.

64

дедо ви

преди 1 месец

кико , важно е че модела кико,асен и лена с бърза скорост се разпада !

63

Лаладжия без мозък!

преди 1 месец

Моделът Пеевски, всъщност е модела Доган! Разбика няма! Но, нали Кирил Петков не е живял в България и слуша ментора си от ДС . Бойко Рашков, така се получава! Докато младежите на средна възраст от ПП-ДБ осъзнаят, че ни готвят етническо напрежение, за да ни изкарат от ЕС и НАТО, ще пропуснат момента да реагират като българи, а не като наследници на червената партийна и ДС номенклатура!

62

Анонимен

преди 1 месец

вие се опитахте да го наложите като общодържавен модела пеевски-борисов, спечелиха изборите, а вие сте четвърти, но еничарите нямат шанс, тръгнаха дори към разкол в църквата, Николай Пловдивски подкрепяше кампанията на пеевскив Родопите

61

Дрън дрън

преди 1 месец

...имало ли е случай, когато на този не са му Пеевски и Борисов в устата ? Не се виждат какви ги надробиха последните години, ама все други са им виновни! Лъжци , крадци и некадърници! Единственото с което ще ги запомним, са самодоволните и захилени физиономии, когато увътряха държавата!

60

Математик

преди 1 месец

Чакаме и вашият модел " Тримата *** " и да започнем на чисто!

59

герберче

преди 1 месец

За Кирето има само един коментар: " Присмял се хърбав на щърбав!" Следва: Пеевски се взима в ръце. Прави си партия и на новите избори отсвирва Шарлатани, Догани и тям подобни. Стигат му и 4% да влезе, а той ще ги има! КиретоЛенин и Хасанчо...продължават разпада по канален път, освен ако не идат да пият мазни кафета с Доган за коалиция. Мали какъв смях ще падне.

58

Анонимен

преди 1 месец

Кица , внимавай какво си пожелаваш , защото между вас с Асенка става идеален " тандем " Пеевски-Доган , което ще е още една добрина за обществото .

57

Хахахах

преди 1 месец

Първите паднаха, последните - първи станаха!!Хихихих

56

Анонимен

преди 1 месец

това с модела не беше ли 2021?

55

Гражданин

преди 1 месец

До евроатлантик. Пич, много си смешен и жалък с тези хвалебствени дитирамби за променкаджиите. Първо, ГЕРБ въобще не се разпада, а е най-стабилната партия в момента и пак ще бъдат първи. Второ, твоите неможачи ще продължат да се сриват, защото хората ги разбраха, че нищо не става от тях.

54

Анонимен

преди 1 месец

Никакъв спонтанен протест няма - на Ивелин Михайлов му трябва Доспат има проект за грабеж кмета му пречи..

53

Анонимен

преди 1 месец

Кире , това са еленетарщини бе твоите . На подобни модели им е заложено разпада още при зачеването им , нещо като живота и смъртта почваш да умираш още щом се родиш . Въпросът е в това да поживееш в усливия на достъпност на по-големи " благинки " , да можеш да консумираш повече от колкото си произвел , най-вече да не живееш в условия на оцеляване . Не разбирам какви свои заслуге искаш да ни поднесеш тук и сега , може би единствено uдuoтuятa ти , която е единсвено качествена при теб .

52

Анонимен

преди 1 месец

Кирилчо, а какво стана с петте моста над Дунав и трите тунела под Стара планина?Върви ли вече движението по тях?!

51

Реалист

преди 1 месец

До искаме България. И ти не си разбрал, че кучето е заровено в матр'яла. Пеевски и Борисов се появиха някъде след 2005 година. А преди това, когато ги нямаше, България по-добре ли беше? Деййба и наивниците ви деййба.

50

Бейк Ролс

преди 1 месец

Киро, а твоят модел с изнудването на шефа на Бейк Ролс за пари от записа с Лена Бориславова все още не е разграден, нали?

49

Евалла

преди 1 месец

Доган разгради набързо, само с един телеф он и моделът"Борисов" и моделът "Пеевски". При него няма бавно!